BELAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.667.990

Publication

27/02/2012
ÿþ" 12045991* 1111

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

14 -02- 2012

27/02/2012

~

Qndernemingsnr 'º% 3 Co G

Benaming (voluit) : Belat

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ekselsebaan 40

3990 Peer

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

tilt een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 93;i februari 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten;: vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

De heer Bobkovs. Aigars, geboren te Liepaja (Letland) op vier januari negentienhonderd tweeëntachtig, van Letse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw Bobkova, Santa, geboren te: Riga (Letland) op drie juli negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2400 Gompelbaan 120.

STATUTEN opgericht,,

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt onder de benaming "BEZAT'

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3990 Peer, Ekselsebaan 40.

oel : De vennootschap heeft tot doel:

Vervaardiging van geassembleerde parketvloeren. i.

Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk.

Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

Detailhandel in parket-, laminaat- en kurkvloeren in gespecialiseerde winkels.

Zagen en schaven van hout.

Detailhandel in huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.

- Detailhandel in houten bouw- en tuinmaterialen in gespecialiseerde winkels.

Groothandel in hout.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële,;! financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks,: geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de;£ verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Het waarnemen van bestuurs- en;f vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande ot; nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap;; ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de:z bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van: deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren. Alle opsommingen zijn in de ruimste; zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

uur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BjEagen bij liët BèTgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaai is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordiginq

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer Bobkovs. Aigars, geboren te Liepaja (Letland) op vier januari negentienhonderd tweeëntachtig, van Letse nationaliteit, wonende te 2400 Mol, Gompelbaan 120.

Als statutaire zaakvoerder-opvolger wordt aangesteld voor onbepaalde duur:

Mevrouw Bobkova, Santa, geboren te Riga (Letland) op drie juli negentienhonderd tweeëntachtig, van Letse nationaliteit, wonende te 2400 Mol, Gompelbaan 120, die eerst in functie treedt bij overlijden van de heer Bobkovs Aigars, voormeld.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op dertien februari tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde maandag van de maand juni om 10.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend dertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Statutair Zaakvoerder : De heer Bobkovs, Aigars, voormeld.

Statutaire Zaakvoerder-Opvolger : wordt aangesteld voor onbe-paalde duur:

Mevrouw Bobkova, Santa, geboren te Riga (Letland) op drie juli negentienhonderd tweeëntachtig, van Letse nationaliteit, wonende te 2400 Moi, Gompelbaan 120, die eerst in functie treedt bij overlijden van de heer Bobkovs Aigars, voormeld.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

--

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 26.08.2016 16500-0593-011

Coordonnées
BELAT

Adresse
EKSELSEBAAN 40 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande