BELCASTRO & BELLISSIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELCASTRO & BELLISSIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.568.561

Publication

31/07/2014
ÿþMod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111R11,§iljtillo

.

" ..... _.

Neergolagd 1 grifile der recearik

v. kooplreiehl totwepan, atd.`i'engeren

....._..--... _ 

17 17- 2014

Grrnie

De griffier,

(Dndernerningsnr 0892.568.561

Benaming

tvotuit): BELCASTRO & BELLISSIMA

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel 3600 Genk, Guillaume Lambertlaan 103

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris !vo VRANCKEN te Genk op 14 juli 2014, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELCASTRO & 6ELL1SS1MA", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit te voorzien in de statuten dat er bij een latere splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in vruchtgebruik en naakte eigendom, de stemrechten zullen toebehoren aan de vruchtgebruiker en niet aan de blote eigenaar, en dit voor aile beslissingen.

Artikel 7 van de statuten zal in die zin worden aangepast, zoals hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering besluit de bepaling in de statuten inzake de overdracht en overgang van aandelen aan te passen als volgt:

"A. De afstand van aandelen onder levenden

Elke overdracht van aandelen onder levenden kan enkel gebeuren met unaniem akkoord van aile overblijvende vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten Kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het' rechtsgebied van de zetel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden te rekenen vanaf de weigering, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de over-dracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaanmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de des-kundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aan-gewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de Waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn Kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile middelen van recht.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder le-venden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als ge-dwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als voile eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwer-ving van aandelen.

B. De overdracht wegens overlijden

Elke overdracht van aandelen wegens overlijden kan enkel gebeuren met unaniem akkoord van aile overblijvende vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen één maand na het overlijden van de vennoot, aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze ook binnen dezelfde termijn aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam ais eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of zoniet, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De betaling van de overnameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Evenwel, indien de overnameprijs meer dan één/vijfde van het kapitaal zou bedragen in hoofde van de overnemer, zal deze laatste het recht hebben de prijs te vereffenen in jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde der totale som, verhoogd met de wettelijke intrest op het overblijvend kapitaal.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile middelen van recht."

Artikel 9 van de statuten zal in die zin worden aangepast, zoals hierna vermeld.

DERDE BESLUIT: De vergadering aanvaardt het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerders, de heer BELCASTRO Pietro, wonende te 3600 Genk, Guillaume Lambertlaan 103 en mevrouw RUYL Olga, wonende te 3600 Genk, Guillaume Lambertlaan 103.

Er wordt hen décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

Vervolgens besluit de vergadering te benoemen tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. de heer BELCASTRO Pietro, wonende te 3600 Genk, Guillaume Lambertiaan 103;

2. mevrouw RUYL Olga, wonende te 3600 Genk, Guillaume Lambertlaan 103.

Hier aanwezig en die de opdracht aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

De mandaten zullen onbezoldigd worden uitgeoefend.

Artikel 10 van de statuten zal in die zin worden aangevuld, zoals hierna vermeld.

VIERDE BESLUIT: De vergadering besluit de vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen, zodat

een zaakvoerder het voorafgaandelijk akkoord dient te bekomen van de algemene vergadering voor bepaalde

rechtshandeling, zijnde de volgende:

- beslissingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag boven of gelijk aan tienduizend euro

(10.000,00 EUR);

- de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

Artikel 11 van de statuten zal in die zin worden aangepast.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in

overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de

hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, enzovoort...).

ZESDE BESLUIT: Ais gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te

passen als volgt:

- Artikel 5 wordt aangevuld als volgt:

" De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Ven-nootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnurnmers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevol-machtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijge-houden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certifica-ten afgegeven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voor-schriften, een register in elektronische vorm te creëren."

Artikel 7, derde en vierde alinea worden geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten steeds uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

-Artikel 9 luidt voortaan als volgt:

"A. De afstand van aandelen onder levenden

Elke overdracht van aandelen onder levenden kan enkel gebeuren met unaniem akkoord van aile overblijvende vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden te rekenen vanaf de weigering, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de over-dracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waerlan ééri door etk der parttijen te benoemen. De deskundigen zuiien rekening houden met aa gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaanmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de des-kundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aan-gewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder le-venden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als ge-dwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als voile eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwer-ving van aandelen.

B. De overdracht wegens overlijden

Elke overdracht van aandelen wegens overlijden kan enkel gebeuren met unaniem akkoord van aile overblijvende vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen één maand na het overlijden van de vennoot, aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze ook binnen dezelfde termijn aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of zoniet, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De betaling van de overnameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Evenwel, indien de overnameprijs meer dan één/vijfde van het kapitaal zou bedragen in hoofde van de overnemer, zal deze laatste net recht hebben de prijs te vereffenen in jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde der totale som, verhoogd met de wettelijke intrest op het overblijvend kapitaal.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht."

Artikel 10 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"A. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd ais zaakvoerder, dient deze over-eenkomstig net Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als 'vas-te vertegenwoordiger' te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

B. Benoeming statutaire zaakvoerders

Tot statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

1. De heer BELCASTRO Pietro, geboren te San Giovanni in Fiore (Italië) op 8 september 1942, wonende te 3600 Genk, Guillaume Lambertiaan 103;

2. Mevrouw RUYL Olga, geboren te Bilzen op 12 september 1954, wonende te 3600 Genk, Guillaume Lambertlaan 103.

Beiden hier aanwezig en die de opdracht aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

C. Mogelijkheid benoeming bijkomende zaakvoerder

De algemene vergadering kan bijkomende niet-statutaire zaakvoerders benoemen, zodanig dat voor dergeiijke benoeming geen statutenwijziging vereist is."

- Artikel 11 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder dienen evenwel het voorafgaandelijk akkoord van de algemene vergadering te bekomen voor bepaalde rechtshandelingen, zijnde de volgende:

beslissingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag boven of gelijk aan tienduizend euro (10.000,00 EUR);

- de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen."

- Artikel 24 wordt vervangen door de volgende tekst:

" De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient aile voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetint van de perso(o)ntem bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam on handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0469-015
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 20.07.2012 12327-0020-015
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 18.07.2011 11307-0095-015
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 01.07.2010 10275-0324-016
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 26.08.2009 09679-0031-016

Coordonnées
BELCASTRO & BELLISSIMA

Adresse
GUILLAUME LAMBERTLAAN 103 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande