BELGIAN TOP IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGIAN TOP IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.515.616

Publication

26/07/2012 : TG019727
09/02/2011 : TG019727
09/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

001,

Neergelegd ter griffie der r' :bibank y. koophandel te TONGEREN

26PO1 2011

fflialli

IIl IIII DIII 11111 flhI DIII lI1I IIhI IV II

" 11021,18"

be a B su

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460.515.616

Benaming

(vo¬ uit) : BELGIAN TOP IMMO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Maastrichtersteenweg 235, 3770 Riemst

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lucien Barthels te Riemst/Kanne op achttien november= tweeduizend en tien, geregistreerd tien bladen geen verzending te Bilzen op negentien november tweeduizenden tien, boek 5/668 blad 26 vak 17, ontvangen de som van vijfentwintig euro (¬ 25), de ontvanger, de e.a. inspecteur, R. Snijders (volgt de handtekening), dat volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLUIT - OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM

De algemene vergadering beslist de bestaande aandelen die aan toonder luiden, doch thans gedrukt zijn, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Door toedoen van het bestuursorgaan zal in het register van aandelen vermeld worden dat de aandelen op

naam zijn. "

TWEEDE BESLUIT  OMZETTING NAAR EURO

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal om te zetten in euro.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans drie miljoen Belgische frank (3.000.000 BEF) en wordt op basis:

: van de conversiekoers, dewelke veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig (40,3399) bedraagt,:

omgezet in vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig komma nul zes euro (¬ 74.368,06).

DERDE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING

I. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig zoals

hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DGST & Partners Réviseurs d'Entreprises - Bedrijfsrevisoren,t

met zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Avenue Emile Van Becelaere 27A, ondememingsnummerl

0458.736.952, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Michel HOFMAN, kantoor houdende te 4020 Luik,;

Quai Mativa 58/12, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, door de':

raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"3. Conclusie

De kapitaalverhoging van de NV BELGIAN TOP IMMO bestaat uit de inbreng in natura van een vordering

gehouden door de Nv BELGIAN TOP RENTAL op de NV BELGIAN TOP IMMO, in ontbinding.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap] uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura."

2) De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3) De door de partijen toepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepaling waartoe deze methode leidt stemt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de 900 tegen de inbreng uit te geven aandelen en vertegenwoordigend het kapitaal hetzij een bedrag van; 223.200 euro, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 900 aandelen zonder vermelding van nominale, waanvan' de fractiewaarde 248 Euro per aandeel bedraagt, toegekend aan de inbrenger, de NV BELGIAN TOP RENTAL.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Opgesteld. .te, goeder .trouw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Te Luik op 17 november 2010

Voor de BV o.v.v.e. BVBA

DGST & Partners

Vertegenwoordigd door de heer M. HOFMAN

Bedrijfsrevisor (volgt de handtekening).".

- Het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Il. Kapitaalverhoging

Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met tweehonderddrieëntwintigduizend tweehonderd komma nul nul euro (¬ 223.200,00) te verhogen om het van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig komma nul zes euro (E 74.368,06) op tweehonderdzevenennegentigduizend vijfhonderd achtenzestig komma nul zes euro (¬ 297.568,06) te brengen door incorporatie van een gedeelte van de vordering op rekening-courant die de naamloze vennootschap BELGIAN TOP RENTAL heeft ten aanzien van de vennootschap, en dit ten belope van tweehonderddrieëntwintigduizend tweehonderd komma nul nul euro (¬ 223.200,00).

Vergoeding

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van negenhonderd (900) aandelen, met dezelfde rechten en dezelfde voordelen als de bestaande aandelen. Hiervan worden alle negenhonderd (900) nieuwe aandelen toegekend aan de inbrenger, zijnde de naamloze vennootschap BELGIAN TOP RENTAL nanoemd.

Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen:

De naamloze vennootschap BELGIAN TOP RENTAL, met maatschappelijke zetel te 3770 Riemst, Maastrichtersteenweg 235, ondernemingsnummer 0445.703.914, RPR Tongeren.

Opgericht bij akte verteden voor notaris Lucien Barthels te Kanne op zes november negentienhonderd en éénennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op vier december daarna, onder nummer 19911204-271; en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17 door haar drie bestuurders, met name de heer THEUNISSEN Paulus, mevrouw AARTS Maria en mevrouw THEUNISSEN Pomme, allen voornoemd.

De vennootschap BELGIAN TOP RENTAL, vertegenwoordigd zoals voormeld en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvordering ten belope van tweehonderddrieëntwintigduizend tweehonderd komma nul nul euro (E 223.200,00) in de vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vaststelling van de daadwerkelijk verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderdzevenennegentigduizend vijfhonderd achtenzestig komma nul zes euro (E 297.568,06) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen.

VIERDE BESLUIT - AFSCHAFFING TOEGESTAAN KAPITAAL

De vergadering besluit de statutaire bepalingen inhoudende bevoegdheden van de raad van bestuur betreffende toegestaan kapitaal af te schaffen, en dit wegens het verstrijken van de termijn ervan.

VIJFDE BESLUIT - (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, aflossing van het kapitaal, ondeelbaarheid, vorm en uitgifte van effecten, samenstelling en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen); bijeenroeping, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding en vereffening te (her)formuleren,en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

Bij beslissing de dato één oktober tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig december daarna, onder nummer 2007112124-185290, werd de maatschappelijke zetel verplaatst van 6690 Vielsalm, Petites Tailles 18 naar 3770 Riemst, Maastrichtersteenweg 235.

Ingevolge deze zetelverplaatsing naar Vlaanderen besluit de vergadering een Nederlandse tekst van de statuten aan te nemen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit tevens volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

De nieuwe statuten worden bij uittreksel weergegeven.

RECHTSVORM EN NAAM

4 " De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "BELGIAN TOP IMMO".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3770 Riemst, Maastrichtersteenweg 235.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

* consultancy in de horecasector;

* commissionair zijn bij de aankoop en verkoop van horecaproducten;

* makelarij;

* tussenpersoon en planner zijn bij de organisatie van banketten;

* de groot- en detailhandel van aile producten die voor de horecasector bestemd zijn;

* het verhuur van locaties en woonruimtes;

* de terbeschikkingstelling van personeel;

* het verhuur van materiaal en meubilair.

* alle vastgoedtransacties, zoals onder andere de aan- en verkoop van terreinen en gebouwen, de realisatie van verkavelingen, projectontwikkeling, bouwpromotie, de uitbating en waardering van terreinen en gebouwen, verhuur en beheer, het toekennen van het recht om te bouwen of het verwerven van deze rechten, en alle verrichtingen inzake de vastgoedsector.

Ze mag leningen en kredieten verschaffen aan maatschappijen en particulieren, in alle vormen; in dat kader mag ze zich borg of aval stellen, en mag ze alles doen wat nuttig of noodzakelijk is om het bovenstaande te realiseren, zowel voor eigen rekening als voor de rekening van derden, en dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen en transacties uitvoeren die de verwezenlijking en de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel bevorderen.

De vennootschap mag ook, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, van fusie, van inschrijving of op elke andere manier deelnemen in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardig; overeenkomstig of verwant doel.

De vennootschap kan bovendien alles doen dat haar maatschappelijk doel helpt te verwezenlijken, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of andere benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Ze mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als die noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het bestuur uitvoeren en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen waarmee een of andere verband van deelname bestaat en ze mag aan die laatste leningen toestaan van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur.

Ze mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of bestemd is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel kan beperkt of verruimd worden door middel van een wijziging van de statuten zoals ze voorzien zijn in het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdzevenennegentigduizend vijfhonderd achtenzestig komma nul zes euro (¬ 297.568,06) en is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een

l " r I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand mei om twintig uur (20.00 uur).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTBESTEDING

r----' ------- ------------------'------------------  `

; De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

; De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de æuubatennakening, kan slechts worden aangewend mat!

|nachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, do; 'vao~~||iog van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, '

' !

|de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kopdao|, welk dividend toekumtmundonimtmfqe|n~eamnde|on.o|~xooreængo|Ukduo|. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

E Onder nettoaÓiefmomt worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de ha|ans.i

!verminderd met de voorzieningen enschulden.

i\k

d

Vuorauedn van d|v|dnd tantièmes het ei n niet mugaaganvormogene

omvatten:

~

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

| 2. behoudens in uiÓznndehngngovoUen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. ~

; ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden pok. geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, :wammanzodobevnegdhndnnonbozpk1ig|ngonxastotek.

Dev~nm~~naar(u) zal/zullen pas in functie treden nadatzÜn/hun benoeming doordn bevoegde rechtbank !vonkoophondo|isbexooUgdpygohomo|ogeenÍ.

i De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

|ohumman '

' !

'

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de! vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het !

HetUqukdoóeualdov*undt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. "

! Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te beta|an, betalen de vereffenaars bij!

~ voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen |die in mindere mate werden volgestort of doen zaten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

! stortingen. ~

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald. ACHTSTE BESLUIT De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen ' uitte voeren.

De vergadering verleent aan notaris Lucien 8ARTHELG alle machten om de gecoördineerde tekst van de 'statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde !

rechtbank van koophandel, overeenkomstig do wettelijke bepalingen ter zake.

! '

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lucien Barthels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

-mans|agbodrijfsmevisorenmnrslaQnooduanbestuur

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

.

.

ynop .behourken

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste lz. van Luik B vermelden :Recto Naam en hoedanigheid van de hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2010 : TG019727
04/11/2009 : TG019727
05/09/2008 : TG019727
24/12/2007 : MA019727
22/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/09/2007 : MA019727
15/03/2007 : MA019727
30/08/2006 : MA019727
13/06/2005 : MA019727
24/03/2005 : MA019727
17/02/2005 : MA019727
21/08/2003 : MA019727
03/09/2002 : MA019727
18/07/1997 : MA19727
28/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELGIAN TOP IMMO

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 235 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande