BELGISCHE AIRSOFT SPORT, AFGEKORT : BAS

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCHE AIRSOFT SPORT, AFGEKORT : BAS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 821.393.624

Publication

29/08/2014
ÿþ} Mao 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbiac

hrLi-li i}r.t;i: van KCOPHANt1EL

te ANTWERPEN

2 0 P:Cr, 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0821.393.624

Benaming

(voluit) : "Belgische Airsoft Sport"

(verkort) : "BAS"

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 3980 Tessenderlo, Marterpad 3

Onderwerp akte : Ontbinding

Het jaar tweeduizend veertien, op zeven juli,

Voor mij, Marc DEMAEGHT, notaris met standplaats te Laakdal (Veerle), optredende voor de BV ovv BVBA "Notaris Marc Demaeght", met zetel te Laakdal, Veerledorp 30, ondernemingsnummer 0827.869.759, BTW BE-0827.869.759  RPR Turnhout,

IS BIJEENGEKOMEN:

De algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "Belgische Airsoft Sport" afgekort "BAS", met maatschappelijke zetel te 3980 Tessenderlo, Marterpad 3, opgericht bij onderhandse akte van 1 november 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 11 december nadien onder nummer *09180742*, en waarvan de statuten nadien niet werden gewijzigd.

Ondernemingsnummer 0821.393.624.

A. Aanwezigheidslijst,

Zijn aanwezig volgende leden :

1.Mevrouw CROONENBORGHS Brigitte Andrea Maria, geboren te Koersel op 8 september 1968, rijksregister nummer 68.09.08-184.97, echtgescheiden, wonende te 3520 Zonhoven, Batenstraat 4/2.

2.De heer HUYGENS Barthel Maria, geboren te Gent op 5 maart 1954, rijksregister nummer 54.03.05207.22, echtgescheiden, wonende te 3980 Tessenderlo, Sint-Jozefsplein 32/2.

3.De heer WEZER Charles Paul, geboren te Antwerpen op 28 mei 1969, rijksregister nummer 69.05.28329.24, echtgescheiden, wonende te 9140 Temse, Kardinaal Cardijnlaan 9.

4.De handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "BULLETPROOE GUN REPAIR", met maatschappelijke zetel te 3980 Tessenderlo, Marterpad 3, ondernemingsnummer 0817.514.614, alhier overeenkomstig de statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Huygens Berthel, voornoemd.

B. Bureau.

De vergadering wordt geopend om 20 u 10 minuten, onder het voorzitterschap van de heer Huygens

Barthel, voornoemd.

De voorzitter stelt aan als secretaris mevrouw Croonenborghs Brigitte, voornoemd.

C. Bijee nroepi ng-quorum-meerderheden.

De vergadering bevestigt dat de oproepingen, die de agenda vermelden, werden verzonden bij aangetekend; schrijven, ten minste acht dagen voor deze vergadering, namelijk op 6 juni 2014.

De vergadering stelt vast dat zij, in afwezigheid van de heer Charles Wezer, toch in getal is en geldig kan; beslissen.

De besluiten betrekking hebbende op de ontbinding van de vereniging en de daarmee gepaard gaande statutenwijziging hebben overeenkomstig artikel 20 van de VB,s-wet een aanwezigheid van twee derde en een meerder- held van vier vijfde der stemmen nodig.

D. Agenda.

De vergadering verzoekt mij, ondergetekende notaris, vast te stellen dat de vergadering over volgende

agenda-punten moet be-raad-isla-igen en besluiten:

1.Ontslag van en kwijting aan de bestuurders.

2.Ontbinding van de vereniging.

3.AansteHling van één of meer vereffenaars.

4. Rechten en plichten van de vereffenaar(s).

5.Aanpassing aan de statuten.

6. Bijwerking der statuten.

E.Besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

De vergadering gaat over tot bespreking van de agenda en neemt volgende besluiten, die aile genomen worden met eenparigheid van stemmen

1.Aan de bestuurders, de heer HUYGENS Berthel, voornoemd en de heer WEZER Charles, voornoemd, wordt met ingang van heden ontslag en volledige kwijting verleend voor ieders bestuur en ieders bijzondere mandaten.

Het ontslag van mevrouw CROONENBORGHS Brigitte, voornoemd, van 13 september 2010, niet-gepubliceerd, wordt bij deze bevestigd. Er wordt haar eveneens kwijting verleend voor haar bestuur en haar bijzonder mandaat.

2.De vergadering besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk "Belgische Airsoft Sport", afgekort "BAS", gevestigd te 3980 Tessenderlo, Marterpad 3, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

3.De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen, met name de heer HUYGENS Berthel, voormeld, die verklaard heeft te aanvaarden.

4.De rechten en plichten van de vereffenaar worden bepaald ais volgt :

De vereffenaar zal een staat maken van alle activa en passiva van de ontbonden vereniging. Hij zal de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan een door hem te bepalen bestemming.

De niet-eisbare sohulden van de ontbonden vereniging mogen, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan de door de vereffenaar bepaalde bestemming. Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden vereniging. Met het oog op de goede uitvoering van deze verbintenis, zal op kosten van de dcor de vereffenaar bepaalde bestemming een goede borg wcrden gesteld.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid cm de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden dan ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen of arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwocrden.

De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging aan de door de vereffenaar bepaalde bestemming, zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaar zal bepalen.

5.De vergadering beslist de volgende statutaire aanpassing aan te brengen

Aan de tekst van artikel 1 wordt een alinea tcegevoegd als volgt :"De vereniging werd ontbonden en in vereffening gesteld bij proces-verbaal van algemene vergadering afgesloten door notaris Marc Demaeght te Laakdal (Veerle) op zeven juli tweeduizend veertien. Overeenkomstig artikel 23, derde lid van de V&S-wet zul-+len alle stukken uitgaande van de vereniging dienen te ver-'mel-+den dat zij in vereffening is."

6.De vergadering draagt de instrumenterende notaris op de statuten van de vereniging bij te werken in overeenstemming met voormelde beslissingen.

F.Slot.

Alle punten van de agenda werden behandeld.

Daar de agenda afgewerkt is, wordt de vergadering gesloten om 20 u 30 minuten.

Ondergetekende notaris verklaart dat hij de identiteit van de leden heeft geverifieerd op zicht van hun ide ntiteitskaarten.

De comparanten erkennen dat hen door ondergetekende notaris werd gewezen op het recht dat iedere partij de vrije keuze heeft een ander notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

G.Verklaring pro Pisco.

Ondergetekende notaris verklaart dat het recht op geschriften voor deze akte vijftig euro (¬ 50,00) bedraagt en als dusdanig werd geïnd.

WAAROVER PROCES-VERBAAL.

Afgesloten te Laakdal (Vee rie), op mijn kantoor.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben comparanten in hun gemelde hoedanigheid ondertekend met mij, notaris.

Volgen de handtekeningen.

Geboekt: 2 biad(en) 2 Verzending(en)

Te 1te kantoor der registratie Turnhout 2

Op: 24 juli 2014

Boek: 5/183 blad: 83 vak; 6

Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00)

De Adviseur-Ontvangen ai. (getekend) De Fiscaal Deskundige I. GUS

Akte van notaris : Demaeght

i R

Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Datumakte: Rep: 15664

Datumakte: 7/07/2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge "Notaris Marc Demaeght" BV ovv BVBA Veerledorp 30, 2431 LAAKDAL (Veerle)

Ondernemingsnummer 0827.869,759

BTW BE0827.869.759-RPR Turnhout



MOD 2.2

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/11/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

#" M ~'`j~i~~~.



IJIALB II

BECH BANKvanKOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 0 NOV. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0821.393.624

Benaming

(voluit) : Belgische Airsoft Sport

(verkort):

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Marterpad 3,'980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Vereffening

pe vergadering wordt geopend om 10.00u onder het voorzitterschap van zetelend Voorzitter Bart Huygens. Tot stem opnemer wordt aangesteld de zetelend Penningmeester Charles Wezer.

1. Agenda

(Bepaling bestemming netto actief

l7Kwijting vereffenaar

l7Sluiting van de vereffening

Verdeling van het netto-actief: gezien er geen netto-actief aanwezig is, kan er niets worden uitgekeerd.

Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar (Bart Huygens, benoemd in ontbindingsakte dd 20 augustus 2014).

De vereniging wordt hierbij geacht op te houden te bestaan.

De vergadering wordt gesloten om 11.00u.

Gedaan te Tessenderlo, 23 september 2014

Bart Huygens Charles Wezer

Voorzitter Stemopnemer

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELGISCHE AIRSOFT SPORT, AFGEKORT : BAS

Adresse
MARTERPAD 3 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande