BELGRO FRAIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGRO FRAIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.819.860

Publication

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 03.03.2012, GGK 03.03.2012, NGL 28.08.2012 12456-0113-014
10/04/2012
ÿþLuik B

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 G -03- 2012

~ Hee

11 f IIIICI1k 1111111 liI

*izo~osaa*

~

Ondernerningsnr : 0462.819.860

Benaming

(voluit) : Belgro Frais (in vereffening)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gerard Mercatorstraat 83 te 3920 Lommel

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering tot sluiting van de vereffening van 5 maart 2012 :

De Vennoten verlenen kwijting aan de heer Van Renterghem Richard en de heer Swolfs Olivier voor de uitvoering van hun opdracht als vereffenaars.

De vennoten verklaren de vereffening afgesloten en stellen vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

De boeken zullen gedurende 5 jaar worden bewaard op het volgend adres

Korte Dijk 20 te 3910 Neerpelt ( adres van de vereffenaar : de heer Van Renterghem Richard)

Er werden geen gelden of waarden in bewaring gegeven bij de Deposito- en of Consignatiekas. Het saldo van de liquide middelen wordt uitgekeerd aan de vennoten.

De heer Van Renterghem Richard, vereffenaar

De heer Swolfs Oliver, vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.03.2011, NGL 06.09.2011 11531-0110-014
27/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mal 2.1

Les ó In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.l

11.111,1.11j1IJII,11111111111

Ondememingsnr : 0462.819.860 - RPR Hasselt

Benaming : BELGRO FRAIS

(voluit)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gerard Mercatorstraat 83

3920 Lommel

Onderwerp akte :ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris, te Lommel, Kerkplein 20-21-22 op 25 maart 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de', buitengewone algemene van de buitengewone algemene vergadering gehouden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGRO FRAIS", waarvan de', maatschappelijke zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Gerard Mercatorstraat 83, de volgende''. besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

Voorstel tot ontbinding van de vennootschap zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van 1 maart 2011 met staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2010 en verslag van de bedrjfsrevisor, Frank Bloemen, optredend als vertegenwoordiger van. het bedrijfsrevisorenkantoor "BBBB Bedrijfsrevisoren" Burg. BVBA, met maatschappelijke zetel. te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, opgemaakt op 10 maart 2011, waarvan het besluit letterlijk luidt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31', december 2010, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «BELGRO FRAIS», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bednjfsrevisor, optredend ais permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

EI De staat van activa en passiva per 31 december 2010, op basis waarvan de ontbinding wordt', voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 572.174,09 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 155.183,31 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en', juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van het niet inboeken van een provisie voor de kosten van de vereffening (kosten. notaris, verslaggeving, publicatie, Belgisch Staatsblad,...), en onder voorbehoud van de rubriek "voorraden" ten belope van 19.713,57 EUR waarop wij geen fysische controle konden uitvoeren gezien onze aanstelling; dateert van na de datum van de staat van actief en passief.

EI in deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

El Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet'. van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, S2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

n "

mal 2.1

uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hiervoor is' vermeld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de CVBA «BELGRO FRAIS» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 10 maart 2011

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen"

De vergadering verklaart kennis te hebben van de verslagen van de bestuurders en de bedrijfsrevisor, Frank Bloemen, voormeld, alsmede van de staat actief-passief. Zij ontslaat de voorzitter van voorlezing ervan en keurt deze eenparig goed.

Tweede beslissing

De vergadering beslist op basis van de verslagen voormeld onder punt 1, de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 25 maart 2011.

Derde beslissing

De vergadering stelt aan als vereffenaar onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Hasselt :

- De heer Van Renterghem Richard Alfons, geboren te Hamont op 9 september 1958, wonende te 3910 Neerpelt, Korte Dijk 20;

- De heer Swolfs Olivier Michel Pierre, geboren te Wilrijk op 28 april 1971, wonende te 2930 Brasschaat, Louislei 59.

De vergadering benoemt tevens voormelde vereffenaars, als lasthebber ad hoc, teneinde het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, bevoegd tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

Vierde beslissing

De vergadering verleent de vereffenaar, onder voorbehoud van de bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van Koophandel, de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het W. Venn.; zij mag alle handelingen verrichten voorzien in voormelde artikelen zonder dat hiervoor nieuwe beslissingen van de algemene vergadering nodig zijn.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij zal aanduiden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaars samen handelend die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffening gebeurt onder toezicht van de bevoegde rechtbank van Koophandel met inachtneming van de regels vermeld in de artikelen 189bis en 19041 van het W.Venn.

Bij tegenstrijdigheid van belangen, is artikel 261 W. Venn. van overeenkomstige toepassing.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Vijfde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap beslist de vergadering volgende artikelen van de statuten te vervangen als volgt :

Artikel 1: Vorm - Naam.

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakel jkheid-en-is-in..vereffening. Haar benaming-luidt-"BELGRO-FRAIS" - in-vereffening". --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Artikel 4: DUUR.

De vennootschap bestaat met ingang van 25 maart 2011 enkel nog voor haar vereffening."

Zesde beslissing

De vergadering verleent machtiging aan de bestuurder de genomen beslissingen uit te voeren

en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Externe wettigheid.

Ondergetekende notaris bevestigt de externe wettigheid van de rechtshandelingen en

formaliteiten welke voor de ontbinding voorgeschreven zijn door art.181,§ 1 en 4 van het

W. Venn.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) vonnis rechtbank van koophandel te Hasselt, achtste kamer dd.6 april 2011 en 4) coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 03.09.2010 10525-0163-014
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 29.10.2009 09829-0267-014
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 05.09.2008, NGL 24.10.2008 08789-0135-014
20/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 07.09.2007, NGL 19.09.2007 07724-0193-014
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 01.09.2006, NGL 28.09.2006 06800-4588-014
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 02.09.2005, NGL 28.09.2005 05717-3785-014
12/04/2005 : HA093381
26/11/2004 : HA093381
29/07/2004 : HA093381
01/10/2003 : HA093381
06/08/2003 : HA093381
23/01/2003 : HA093381
18/09/2002 : HA093381
09/09/2000 : HA098381
17/03/1998 : HA93381

Coordonnées
BELGRO FRAIS

Adresse
GERARD MERCATORSTRAAT 83 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande