BELROOFING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELROOFING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.963.915

Publication

02/07/2014
ÿþ epee.7-f Ltod Wafd 11.1

ere-4-11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,1111#1,11111 111111

RECHTBANK van KOOPHixivorr

te ANTWERPEN

23 JUNI 2014

0.teiffitHAs""

............ .

Ondernemingsnr : 0544.963.915

Benaming

(MW° : AW Constructions

(verkort):

Rechtsvorm; Starters Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Grote Heide 8 bus 2- 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het uittreksel van de buitengewone algemene vergadering van S-BVBA AW Constructions gehouden op 23 mei 2014 ten maatschappelijke zetel blet volgend besluit unaniem genomen te zijn:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst van Grote Heide 8 bus 2 te 3910 Neerpeit naar Thomas Watsoniaan 91 te 3930 Han-tant-Ache Deze wijziging gaat in vanaf 24 mei 2014.

Kelders Janin

Zaakvoerder

Billagen bti- ire Begisurf "Stàâtgbler =" 0270'772014 - Annexes dülVlonifeurliére

Op de laatete blz. van Luilc B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

12/02/2014
ÿþ Luff"._ f ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11

behoude " iaoaocR

aan het

Bolgisci

Staatsban





Rechtbank van koophandel

0 3 FEB, 2014

lie t-iAssELT

Griffie

Benaming : AW Constructions

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : 3910 Neerpelt, Grote Heide 8 (bus 2)

Ondernemingsar : c q tJ~ 6 3 . dj

Voorv+¬ erp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 30 januari 2014, blijkt dat de heer WITTING Andy, geboren te Maaseik op 06 juli 1984, wonende te 3910 Neerpelt, Grote Heide 8 (bus 2) een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid starter opgericht hebben onder de naam "AW Constructions", en met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Grote Heide 8 (bus 2).

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen

Artikel 3 ; Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren; algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coördinatie' van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiïngswerken van. gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen van niet metalen. kunstwerken; optrekken van niet metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaiek, warmte en geluidsisolering; plafonneer-cementeer en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof,

-Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas; gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

-Kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten. Immobiliënkantoor. Handel in onroerende goederen,

-Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten;, leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen 'van afsluitingen en omheiningen en vangrails; en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken; rioleringswerken; drainerings-: werken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze: verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en-speelpleinaccommodatie,

-Onderneming voor het bouwen van daken; plaatsen van dakbedekking ongeacht van welk materiaal; plaatsen van dakisolatie; plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; waterdicht maken van zowel hellende als platte daken en dakterrassen; in- en uitvoer , groot- en kleinhandel in alle materialen voor dakwerken, dakbedekking, isolatie, goten, afvoerbuizen in zink, koper en kunststoffen.

-Verkeerssignalisatie. Metaalconstructies en metalen kunstwerken, Industriële pijpleidingen en kanalisaties. Electrotechnische installaties. Speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen en, pompstations, koelinstallaties. Aanleggen van moerriolen. Industriële schilderwerken.

-Onderaanneming voor eigen rekening, voor rekening van derden op commissie, zowel in België als het buitenland,

-Standenbouw en verhuring van standen, binnenhuisarchitectuur, tuinarchitectuur, binnenhuisinrichting. -Inrichting en decoratie van bedrijven, burelen en particuliere woningen.

-Industrieel- en reclameschilder,

-Productie, afwerking en verkoop van meubelen, sierstukken, deuren, ramen.

-Handelaar in binnenhuisinrichting, in verf-, behangproducten, vloerbekleding, muurbekleding en=

aanverwante producten.

Op de laatste blz. van j lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Deelnemen, participeren in andere ondernemingen, direct of indirect verbonden.

-Verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent, agentuur in spaar- en bankwezen, in krediet- en financieringswezen en aanverwante activiteiten.

-Elekrotechnische installaties (verlichting, belichting, drijfkracht, telefoon, zonnepanelen en dergelijke meer) aan gebouwen zowel voor particulieren als bedrijven, in de meest ruime zin van het woord.

-Leggen en trekken van kabels voor audio, video, licht, elektriciteit, alarm, computers.

-Ontwerp en installatie van verlichting.

-Elektrische en elektronische herstellingen.

-Automatisaties.

-Klein- en groothandel in allerhande, al dan niet elektrische, materialen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande.

-Het bouwen en leggen van daken, plaatsen van dakbedekking, ongeacht van welk materiaal.

-Plaatsen van dakisolatie, plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

-Waterdicht maken van zowel hellende als platte daken en dakterrassen.

-Aankoop en verkoop van alle materialen voor dakwerken, dakbedekking, isolatie, goten, afvoerbuizen in zink, koper en kunststof.

-Houtskeletbouw;

-Schoonheidsverzorging

-Pedicure, manicure, massages en relaxatie, wellness.

De vennootschap mag alle handels-,, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag als aval optreden, zich borg stellen, haar goederen en rechten in pand of in hypotheek geven tot waarborg van de uitvoering van alle, zelfs door derden aangegane, verbintenissen of verplichtingen. De vennootschap mag zowel rechtstreeks ais in de hoedanigheid van makelaar, commissionair, agent of tussenpersoon optreden. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf of haar activiteiten te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur : onbepaald

Artikel 5 :Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op tweeduizend (2.000) euro. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van 1 tot en met 100.

Inschrijving: op deze 100 aandelen wordt door voornoemde WITPING Andy a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 20 euro per aandeel.

Volstorting : aile aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volledig (100 %) volstort, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van 2.000 euro beschikt.

Bestuur : Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht. Zolang de vennootschap het statuut 'starter heeft, kan het bestuur van de vennootschap slechts door een of meer natuurlijke personen worden verzekerd.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder. Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten. Aft. 12: Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de

algemene vergadering. Art 14 (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid, De vennootschap wordt

rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste . boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijfentwintig procent voorafgenomen tot vorming van een reservefonds, Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en het geplaatste kapitaal. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake, De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Art 27 : Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op

I s

Luik B - Vervolg

een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de In een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerders: wordt voor een onbepaalde duur tot (enige en niet-statutaire) zaakvoerder benoemd : WITTING Andy, voornoemd.

KELDERS Janice Kersten, geboren te Neerpelt op 16 juli 1992 (Nat nr. 92.07.16/246-91), ongehuwd, thans wonende te 3910 Neerpelt, Grote Heide 8 (bus 2).

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\.7--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0098-013
25/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELROOFING

Adresse
BOSDEL 57 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande