BEMAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEMAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.281.080

Publication

20/05/2014
ÿþf

Mod Word 11.1

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

>' 9 bij g~ P~

na meerlegging ter griffie van de akte



$ijtagen bij-het$eígisrbrStantsbiad =-2íi/05f20r4 _ Affilexes dü Moniteur beTgë

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1. BESLOTEN HEEFT om, overeenkomstig artikel 10 van de statuten van de Vennootschap, de heer Georges Aerts, wonende te Tikbroeken 30, 3910 Neerpelt, bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de Vennootschap te vertegenwoordigen. ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van 19 maart 2014, en dit tot het einde van zijn mandaat ais bestuurder, of indien deze datum eerder valt, zijn vervanging ais gedelegeerd bestuurder.

De heer Georges Aerts zal de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De gedelegeerd bestuurder mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere bijzondere bevoegdheden binnen de grenzen van het dagelijks bestuur overdragen aan personeelsleden van de Vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze, zonder evenwel het dagelijks bestuur in zijn geheel te kunnen overdragen,

BESLOTEN HEEFT dat de gedelegeerd bestuurder zijn mandaat onbezoldigd uitoefent.

BESLOTEN HEEFT om, voor zover nodig, alle handelingen die de heer Georges Aerts in het kader van het dagelijks bestuur heeft gesteld sinds 19 maart 2014 te bekrachtigen.

Op de laatste blz. van t 1J ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0401.281.080

Benaming

(voluit) : Bernai

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Centrum-Zuid 3404, B-3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming van een bestuurder ; benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 11 april 2014 dat de aandeelhouders

1. KENNIS GENOMEN HEBBEN van de aanvaardingsbrief van 10 april 2014, waarin de heer Georges Aerts (i) verklaart zijn herbenoeming als bestuurder te aanvaarden en (ii) bevestigt dat geen wettelijke of reglementaire bepaling dergelijke herbenoeming verhindert.

2. BESLOTEN HEBBEN om de heer Georges Aerts, wonende te Tikbroeken 30, 3910 Neerpelt, te herbenoemen als bestuurder met ingang van 19 maart 2014.

BESLOTEN HEBBEN, daarenboven, dat zijn mandaat ais bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

BESLOTEN HEBBEN dat de bestuurder zijn mandaat onbezoldigd uitoefent.

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren,

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 11 april 2014 dat de raad van bestuur :

1111111

*14102231*

***x*****xx******x*******x******

REC rCBANKvanKOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

q 8 MEI 2111/1

Griffie

ii,,lioor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

2. BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruts, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

I

Tegelijk hiermee neergelegd :

- notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 11 april 2014 ;

- notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 11 april 2014,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANKvan KOOAHANDEt. te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 4 JUNI 20t4

Griffie

lIIImuwH~uii~~nuix~i~i~

*14117087

bel a< Be Sta

ÿL.tij,< x~

" -1- 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0401281080

Benaming (voluit) : BEMAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Centrum Zuid 3404

3530 Houthalen-Helchteren

. Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING - NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien mei tweeduizend veertien, door Meester Tim:' Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap:: "BEMAL", waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3404, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft.

1/ Wijziging van het doel van de Vennootschap zoals hierna opgenomen in artikel 3 van de nieuwe tekst van: statuten.

21 Aanneming van een nieuwe tekst van statuten dewelke in overeenstemming is met voorgaande beslissing,, als met het Wetboek van vennootschappen met inbegrip van alle eventuele noodzakelijke inhoudelijke; wijzigingen (met inbegrip van de schrapping van de kwalitatieve beperkingen inzake bevoegdheden raad van

" bestuur).

Het uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt;

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "BEMAL".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Centrum-Zuid 3404, 3530 Houthalen-Helchteren.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening;;

van derden,

1. de studie, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, de fabricatie en de aanwending van alle; bouwmaterialen hierin begrepen de gereedschappen die kunnen dienen voor hun fabricatie.

2. de vennootschap kan, zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt, aile verrichtingen en:, handelingen van commissie, makelarij, consignatie, vertegenwoordiging en agentuur uitoefenen; aile octrooien; en fabrieksmerken nemen, verwerven, uitbaten en afstaan; alle onderzoeken, controles of industriële, verrichtingen, aanverwant of verband houdend met haar doel, uitvoeren.

3. de vennootschap mag alle goederen, roerend of onroerend, verwerven of verkopen, huren of verhuren, oprichten of ruilen, weze het ter uitbating of ais uitrusting. Zij kan ook in de ruimste zin van het woord allei operaties ondernemen die al dan niet verbonden zijn met haar doel of aangenomen ter realisatie ervan. Zij mag; alle goederen, roerend of onroerend, verwerven als investering zelfs indien er geen rechtstreekse of: onrechtstreekse band is met het doel van de vennootschap.

4. de vennootschap mag ook alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen, die van aard zijn om bij. te dragen tot haar uitbreiding, verwezenlijken; ze mag medewerken met en participatie nemen in aile: ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen.. verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare, door middel van inbrengen, inschrijvingen, fusie.. of op elke andere manier investeringen doen en deze industrieel, commercieel en financieel beheren en in hete algemeen alle daden van bestuur, toezicht, controle en beheer uitoefenen.

5. de vennootschap kan leningen en voorschotten verstrekken onder eender welke vorm of duur, aan;' verbonden vennootschappen en derden, alsook alle verbintenissen van groepsvennootschappen en derden;, waarborgen, onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, door haar goederen in hypotheek of in: pand te geven (inclusief de eigen handelszaak) of een mandaat daartoe te verlenen, met dien verstande dat del vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerder: bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Het doel van de vennootschap kan uitgebreid of beperkt worden via een statutenwijziging onder de;` voorwaarden omschreven in de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen eenenveertigduizend honderdtweeënvijftig euro tachtig cent (EUR 1.041.152,80).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder 112.400ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een ' algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

' Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 16 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, " ' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die " belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

" Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, Bij ontstentenis van benoeming of bij , afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de ; aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

' De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te , vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht en op voorwaarde dat ten minste twee bestuurders aanwezig zijn, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks ' vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tr hduden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de ' voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID -TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3, Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen naar keuze toekennen.

Indien het dagelijks bestuur aan meerdere personen wordt gedelegeerd, zullen deze personen deze bevoegdheden individueel kunnen uitoefenen.

Binnen het Kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "directeur" of "algemeen directeur" of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

§ 4, Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders gezamenlijk handelend,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen warden benoemd, door de algemene vergadering, onder de bedrijfsrevisoren, ingeschreven in het openbaar register van het Instituut van - Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen am wettige reden worden ontslagen door de algemene vergadering.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering zef gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand april om 11 MC,

Indien deze dag een wettelijke feestdag, een zaterdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering plaats op de onmiddellijk voorafgaande werkdag,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-be 1`dûdert aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op eender welke plaats aangegeven in de oproeping.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden " uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als ' werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdrag ers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke , benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op : een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laatste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen bepaald in het Wetboek van : vennootschappen.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn; wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Aile stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen, mits naleving van de bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of 'onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig Artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven

JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap mag ontbonden en vereffend worden overeenkomstig de artikelen van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd In de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor-beetfoudeti aan het Belgisch Staatsblad

ijTagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

béhoude " ti aan het Belgisch

Staatsblad

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvende saldo wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun respectievelijke aandelenbezit.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Johan Lagae en Els Bruis, woonstkeuze gedaan hebbende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de 'inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, le bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2014
ÿþ MQdWO{d 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte





....

Ondernemingsnr : 0401.281.080 Benaming

(vola) : BEMAL N.V. (verkort) : RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

03 jilii- 2014

Griffie

______ ..........

11

Vo beho aan Belç Staat

*14135639*

II

cià

cià

1.1

e

cià

o

e

cià

cià

'Ms

=1

:ce

:04

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Centrum Zuid 3404 te 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 17 juni 2014 dat de aandeelhouders

1.NEMEN KENNIS van het ontslag van de heer Georges Aerts als bestuurder.

2.NEMEN KENNIS van de aanvaardingsbrief van 16 juni 2014, waarin de heer Nino Norcini verklaart zijn: benoeming als bestuurder te aanvaarden en bevestigt dat geen wettelijke of reglementaire bepaling dergelijke`, benoeming verhindert. Een kopie van deze aanvaardingsbrief is als bijlage aan deze besluiten gevoegd.' (Bijlage 1)

3.BESLUITEN om de heer Nino Norcini, wonende Ulfortstraat 63, 3581 Beringen, te benoemen als bestuurder met ingang van 16 juni 2014.

BESLUITEN, daarenboven, dat zijn mandaat ais bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering: die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31. december 2015.

BESLUITEN dat de bestuurder zijn mandaat onbezoldigd uitoefent

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden per teleconferentie op 16 juni` 2014 dat de Raad van Bestuur

1.BESLOTEN om, het ontslag van de heer Aerts te aanvaarden

2.BESLOTEN om, de heer Norcini, wonende Uifortstraat 63, 3581 Beringen, voor te dragen als bestuurder en overeenkomstig artikel 15 van de statuten van de Vennootschap, bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van 16 juni 2014, en dit tot het einde van zijn mandaat ais bestuurder, of indien deze datum eerder valt, zijn vervanging als gedelegeerd bestuurder.

De heer Nino Norcini zal de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De gedelegeerd bestuurder mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere bijzondere bevoegdheden binnen de grenzen van het dagelijks bestuur overdragen aan personeelsleden van de Vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze, zonder evenwel het dagelijks bestuur in zijn geheel te kunnen overdragen.

BESLOTEN dat de gedelegeerd bestuurder zijn mandaat onbezoldigd uitoefent. Voor eensluidend uittreksel

Nino Norcini

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

23/07/2014 : HA018098
08/08/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANX van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN afdeling HASSELT

3 0 PLI 2014

Griffie

11111111M11111)11111)1111111

Ondernemingsnr : 0401.281.080

Benaming

(voluit) : BEIVIAL

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Centrum Zuid 3404, B-3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Neergelegd stuk notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd,. 23 met 2014 in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er blijkt uit de bovengenoemde notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd 23 mei 2014 dat de aandeelhouders beslist hebben om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lape en Els Bruis van Loyens & Loeff Advocaten CVBA, Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling (elk gedefinieerd als de Volmachthouders). Elk van deze volmachthouders is gemachtigd om alleen te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij aile neerieggingsvelplichtingen die vervuld moeten worden in overeenstemming met de bovenstaande besluiten en in het bijzonder in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen. Met het oog hierop is elk van de Volmachthouders gemachtigd om alle acties te ondernemen of aan te vatten die nodig of nuttig zijn om de formaliteiten met betrekking tot voornoemde neerleggingsverplichtingen te vervullen.

Getekend,

Johan Lape,

Bijzonder gevolmachtigde.

Tegelijk hiermee neergelegd: volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

27/02/2014
ÿþ [.t Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -02- 201k

HASSELT

Vrifitle

I111w11M~uu~11111)1.u11uu

l

Ondernemingsnr : 0401.281.080

Benaming

(voluit) : Bernai

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3530 Houthalen - Centrum Zuid 3404

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 06-12-2013:

1 . Wordt ontslagen als bestuurder met ingang van heden :

De heer Pekka Pohjaiainen, wonende te Finland, F-02700 Kaunlainen, Torpantïe 11.

Hij verklaart zijn mandaat neer te leggen.

2. Wordt benoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 2 jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016

De heer Thomas Mühl, wonende te Oostenrijk, A-1110 Vienna, Trinkhausstrasse 10/1/29 Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

3.Wordt herbenoemd ais commissaris van de vennootschap: CVBA "KPMG Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3500 Hasselt, llgatlaan 7, ondememingsnummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Jos Briers. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2016 en dit vanaf 2806-2013.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen getroffen.

Voor eensiuitend uittreksel

Georges Aerts

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2013 : HA018098
14/03/2013 : HA018098
04/09/2012 : HA018098
15/06/2012 : HA018098
13/02/2015
ÿþMod Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 FEB, 2015

Griffie

i

Voor- 1111111entyll

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0401.281.080

Benaming (voluit) : BEMAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze Vennootschap

Zetel (volledig adres) : Centrum-Zuid 3404 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 30 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap BEMAL, waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3404, ingeschreven in het rechtspersonenregïsterAntwerpen, afdeling Hasselt onder nummer BTW 0401.281.080., hierna "de vennootschap" genoemd, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Wijziging van de benaming

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen naar "Schiedel-Bemal".

Formele kapitaalvermindering

De vennootschap beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met negenhonderd negenenzeventig duizend zeshonderd tweeënvijftig euro en tachtig cent (979.652,80 EUR) om het kapitaal te brengen van één. miljoen eenenveertig duizend honderd tweeënvijftig euro tachtig cent (1.041.152,80 EUR) op eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) door aanzuivering van geleden verliezen, De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Vermindering wettelijke reserve

De vennootschap beslist dat de gebonden reserve met een bedrag van zevenennegentig duizend negenhonderd vijfenzestig euro achtentwintig cent (97.965,28 EUR), verminderd wordt gezien de geleden verliezen.

.Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 19 december 2014 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 26 december 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren, met zetel te Herkenrodesingel 6A bus 301, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Jos Briers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

`Besluit

De kapitaalverhoging van Bema! NV door inbreng in natura door de vennootschappen Schiedel GmbH en Schiedel GmbH & CO KG bestaat uit schuldvorderingen voor een totaal bedrag van 750.000 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wi dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van hef aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fr ctiewaarde, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 750 aandelen van de vennootschap Beenai, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen:

Op de laatste blz. van Luik ~ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Bema!; en

- zullen deelnemen in de resultaten van Bemai vanaf de kapitaalverhoging,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion'

is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van

de kapitaalsverhoging van de vennootschap Bernal NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor

andere doeleinden.

Hasselt, 26 december 2014

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Jos Brders, Bedrijfsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zevenhonderd vijftig

duizend euro (750.000,00 EUR) om het van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) te brengen

op achthonderd en elf duizend vijfhonderd euro (811.500,00 EUR), door de uitgifte van zevenhonderd vijftig

(750) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande

aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de

aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, die zij hebben ten laste van de

vennootschap en welke beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, die

verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en

die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de

vennootschap die beschreven in het voormelde verslag van de commissaris.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders deze schuldvorderingen ten belope van in totaal

zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, te weten

- door de vennootschap naar Oostenrijks recht Schiedel GmbH, met zetel te 4542 Nussbach (Oostenrijk), Friedrich-Schiedel Stresse 2  6 : een schuldvordering van zeshonderd vijfenzeventig duizend euro (675.000,00 EUR,

- door de vennootschap naar Duits recht Schiedel GmbH & Co. KG, met zetel te 80995 Munchen (Duitsland), Lerchenstrasse 9 : een schuldvordering van vijfenzeventig duizend euro (75.000,00 EUR).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hocgte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de zevenhonderd vijftig (750) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- de vennootschap naar Oostenrijks recht Schiedel GmbH, aandeelhouder voormeld sub 1, ten belope van zeshonderd vijfenzeventig (675) kapitaalaandelen ;

- de vennootschap naar Duits recht Schiedel GmbH & Co. KG, aandeelhouder voormeld sub 2, ten belope van vijfenzeventig (75) kapitaalaandelen.

VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd en elf duizend vijfhonderd euro (811.500,00 EUR), vertegenwoordigd door drie duizend honderd vijftig (3.150) kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst ;

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd en elf duizend vijfhonderd euro (811.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door drie duizend honderd vijftig (3.150) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Volmachten

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

Volmacht voor de formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA VGD Accountants & Belastingconsulenten, die te dien einde weenstkeuze doet te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

i .

Luik R Vervnln

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmachten

Verslag van het bestuursorgaan;

Revisoral verslag

Gecoördineerde statuten.

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

07/06/2011 : HA018098
27/05/2011 : HA018098
23/07/2010 : HA018098
28/05/2010 : HA018098
28/05/2010 : HA018098
24/08/2009 : HA018098
24/09/2008 : HA018098
22/08/2008 : HA018098
03/07/2008 : HA018098
22/01/2008 : HA018098
27/08/2007 : HA018098
31/07/2006 : HA018098
13/10/2005 : HA018098
29/09/2005 : HA018098
22/04/2005 : HA018098
10/01/2005 : HA018098
28/12/2004 : HA018098
28/12/2004 : HA018098
21/09/2004 : HA018098
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0195-035
10/05/2004 : HA018098
27/02/2004 : HA018098
30/06/2003 : HA018098
10/06/2003 : HA018098
19/05/2001 : HA018098
24/05/2000 : HA018098
22/01/1999 : HA018098
19/09/1998 : HA18098
25/05/1993 : HA18098
05/12/1990 : HA18098
01/01/1989 : HA18098
01/01/1988 : HA18098
23/08/1986 : HA18098
29/05/1986 : HA18098
01/01/1986 : HA18098
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16335-0033-035

Coordonnées
BEMAL

Adresse
CENTRUM ZUID 3404 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande