BENDENIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENDENIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.907.595

Publication

16/10/2014
ÿþ'

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Oude Baan, 54 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

' Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 17 septemberi 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Tongeren 2 op 22 september 2014, register 5, boek 556, bled 10, vak 9, drie bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro (50,00 E), del

E ontvanger (getekend) i.o. G. LEYS, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEIF", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 56, BTW BE 0878.907.595, met eenparigheid van stemmen beslisti heeft:

Eerste e. enda . unt.

; Na rijpe beraadslaging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de naam van de; vennootschap "SEIF" te veranderen in "BENDENIA".

: Als gevolg van deze beslissing en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam 113ENDENIk."

Tweede agendapunt.

Na rijpe beraadslaging beslist de vergadering met éénparigheld van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Oude Baan 56 te 3630 Maasmechelen naar Oude Baan 54 te 3530 Maasmechelen,

Aanpassing van de statuten.

Ais gevolg van deze beslissing en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de eerste zin van artikel 3 van de statuten uit tel vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 54."

Derde agendapunt.

De aandeelhouder ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld op 2 september 2014 door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde; doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 30 juni 2014 gehecht.

. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken en betuigt 4t-s : instemming met de voorgenomen doelswijziging van de vennootschap en verklaart dat de formaliteiten voorzien door de artikelen 535 en 559 van het Wetboek van Vennootschappen zijn vervuld.

Na rijpe beraadslaging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap uit te breiden, zoals hierna vermeld.

Aanpassing van de statuten.

Als gevolg van deze beslissing en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen het doel in artikel 4 van de statuten Ut te breiden met; de volgende tekst:

"* de uitbating van restaurants van het traditionele type; gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische peffiu,ien,..p,a(0-restayrants.(tayernee.

Op de leatste blz. van Luik vermelden : Neen"t enhoodanigheld van de hier umenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reehts--'5oon ten aanzien ven dorden to vertegenwoordigen

Verso: Naam en handteKening.

!elegd tqr grittle der rocteank

'st 'phandel Antworpen ald. Tongeren

,

14 2g -119- 2014

ELG1SCH STAA

tOOLAD

De griffier, Griffie

MON1TEL R B

09 -1 -2



1111111R11,1111111111111111

Ondernemingsnr : 0878.907.595

Benaming

misai» seip

(venceet) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" s g_ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge * verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants. V

* verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warmwafelkramen.

* verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke.

* verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

* de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen.

* het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedriffsrestaurants.

* groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van aile zuivel, bakkerijproducten (grondstoffen  afgewerkte en halfafgewerkte producten) vleeswaren en voedingswaren in het algemeen, zowel vers, als diepgevroren of om onder het even welke vorm.

* uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, omvat:

* het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

* het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties;

* de confectie van kledingstukken in leder of in soortgelijke stoffen; confectie van bovenkleding in gebreide weefsels voor heren, jongens, dames en meisjes; confectie van huishoudlinnen en stofferingsarlikelen; kleinhandel in allerlei textielwa ren, kleding en schoeisel, in meubileringsartikelen, lederwaren, zadelmakersartikelen en sportartikelen; werkplaats voor het

vervaardigen van allerhande maatkleding;

* producing, management, promotie, marketing en publishing van artistieke personen en groepen van personen, nationaal als Internationaal;

* advies en support i.v.m. de organisatie en coördinatie van toneel- en muziekmanifestaties in de breedste zin van het woord;

* het leveren van diensten aan derden met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing, producing, management, promoting, en verkoop stimulerende activiteiten; * het verhandelen van goederen en diensten met betrekking tot de hierboven vermelde handelingen zowel nationaal als internationaal;

* optreden als tussenpersoon, commissionair, vertegenwoordiger van artiesten, bands, en groepen van personen.

De vennootschap kan overgaan tot alle rechtshandelingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel".

Vierde agendapunt.

Na rijpe beraadslaging beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer SADDIK1 Said, voornoemd, ais zaakvoerder van de vennootschap. Vijfde agendapunt.

De vergadering verleent volledige en algehele kwijting aan de ontslagnennende zaakvoerder, de heer SADD1K1 Saki, voornoemd, voor het uitgevoerde bestuursmandaat aflopend op heden.

Zesde agendapunt.

Na rijpe beraadslaging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen voor onbepaalde tijd als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen, met ingang vanaf heden en met volle bevoegdheid zoals voorzien door de statuten:

- mevrouw BENDEN1A Amaria, voornoemd;

- de heer KRROUMIA Yacine, geboren te Rotterdam (Nederland) op 15 januari 1991,

(paspoortnummer NPDC1PH13), wonende te 3650 Dilsen-Stokketn, Rechtestraat 4;

: die verklaren de opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een

beslissing die zich hiertegen verzet.

Hun mandaat zal bezoldigd zijn.

. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thierry Velghe.

' Veor,

behouden

aan hot

Beigisch

Staatsbad

Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie

gecoördineerde statuten

Bijlagenlirhëfifelgiseli-Staatsbiad - 1e10//014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laelete biz, ven vermeden: Recto ; Naktrn en hoedanigheld van de nstrurnentorende notaris, hetzii van de peso(o)ii(en)

havoagd de reetspersoon tan aanzien van derden te vahoganwoordigen

Verso Naam en handteisenîm

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 28.08.2013 13484-0312-012
19/11/2012
ÿþMod Wort 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIuhIliuflhl I Ii ius iii

*12186614*

h

>xeeC~tib~ i`er pat ?OR de tT/ailbed vai, KoepheillTlei te empois, M

Griffie 0 7 NOV. 2012

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerninger,r : 0878.907.595

Benarni g

(voluit) : 'T WINKELTJE

(verKo t, :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Weg 9, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

QnderwerP alles : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 28 september 2012, geregistreerd te Maasmechelen op 16 oktober 2012, boek 287, blad 33, vak3, twee bladen, één verzendingen, de eerstaanwezend inspecteur (getekend) i.o. RUTTEN R., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T WINKELTJE", met maatschappelijke zetel te- 2140 Antwerpen, Hoge Weg 9, BTW BE 0878.907.595, met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

Eerste agendapunt" Na rijpe beraadslaging besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de naam van de vennootschap "'t Winkeltje" te veranderen in "SEIF"

Aanpassing van de statuten.

Ais gevolg van deze beslissing en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering: met éénparigheid van stemmen de eerste zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:

"SE1P.

Tweede agendapunt.

Na rijpe beraadslaging besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap

te verplaatsen van 2140 Antwerpen, Hoge Weg 9 naar 3630 Maasmechelen, Oude Baan 56.

Aanpassing van de statuten.

Als gevolg van deze beslissing en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering

met éénparigheid van stemmen de eerste zin van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 56."

Derde agendapunt.

De aandeelhouders ontslaan de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag

opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelsuitbreiding.

Bij dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van gevoegd.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken en betuigt zijn

" instemming met de voorgenomen dcelsuitbreiding van de vennootschap en verklaart dat de formaliteiten:

voorzien door de artikelen 269 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen zijn vervuld.

Na rijpe beraadslaging besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen het doel van de

vennootschap uit te breiden zoals hierna vermeld.

Aanpassing van de statuten.

Als gevolg van deze beslissingen en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de

vergadering met éénparigheid van stemmen de tekst in artikel 4 van de statuten aan te vullen met de volgende "

tekst:

"- de uitbating van kapsalons voor dames en heren;

- de aankoop en verkoop, zowel groot- als kleinhandel en handelsbemiddeling van alle kapersproducten,

parfumerieën, cosmetica, schoonheidsverzorgingsproducten, kappersmaterialen, toiletartikelen, alsmede:

fantasie- en textielwaren, kledingsaccessoires, goud- en zilverwerk, juwelen en fantasiejuwelen.

- het verstrekken van haar- en schoonheidszorgen."

Dit alles in de meest ruime zin.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thierry Velghe.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de persc(o)ntenf

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van darden tje vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" , Tegelijk hiermede neergelegd:

, - expeditie

Voor- gecoördineerde statuten

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

da laatste blz. van LA B VerMeiden : Recto : Naam en heedanigheid van de lnstnimenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en haneitekening

16/10/2012
ÿþid

n 1111111111111111111111111111

*12170551*

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lkerrlegd ter griffie van de Rerhfbek vall koophandel te Antwerpen, op

Griffie U 5 OKT. 201Z

Ondememingsnr : 0878.907.595

Benaming

(voluit) : 'T WINKELTJE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Weg, 9 - 2140 BORGERHOUT (ANTWERPEN)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder, benoeming zaakvoerder

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 12 september 2012, blijkt het ontslag van de heer Abdelnialek ESSABRI als zaakvoerder van 'T WINKELTJE bvba vanaf 1 oktober 2012.

Tevens wordt de heer Said SADDIKI benoemd als zaavoerder vanaf 1 oktober 2012 en dit tot de Algemene Vergadering er anders over beslist.

Said SADDIKI

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 30.08.2012 12508-0468-010
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 30.08.2011 11489-0408-010
17/06/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r gsi;fie ;c:°, de Rechtbank ;..:u1 ie Hnfwerpen, op

Griffie 0 6 JUNI 2011

lI1 11 HI II Il 11H 11M I ll 10 1I

" iiosooas"

V7

beha aai Bel,

Staa

Ondernemingsnr : 0878.907.595

Benaming

(voluit) : 'T WINKELTJE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hogeweg, 9 - 2140 BORGERHOUT (ANTWERPEN)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder, benoeming zaakvoerder

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 april 2011, blijkt het ontslag van de heer Said SADDIKI: als zaakvoerder van T WINKELTJE bvba vanaf heden.

Tevens wordt de heer Abdelmalek ESSABRI benoemd als onbezoldigd zaakvoerder vanaf 1 mei 2011, en: dit tot de Algemene Vergadering er anders over beslist.

Abdelmalek ESSABRI

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 31.08.2010 10491-0592-010
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 31.08.2009 09726-0209-010
26/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.11.2008, NGL 21.01.2009 09016-0173-011
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 27.06.2007 07283-0139-010
10/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BENDENIA

Adresse
OUDE BAAN 54 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande