BENGELZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENGELZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.898.965

Publication

16/07/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/07/2011
ÿþ~ r+ mod 2.1

Voor bahouc

uc.n

Etetgis Staatsk

111 111111111111111111111

*11114790*

Oadernerrtiizgs;iz : 083 7 fe3 8. Yóe.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BWnarning

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakeiukheic

Zetel : Markt 19 bus 1

3960 Bree

Onderwerp attne :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichter-steenweg 85, op achtentwintig juni tweeduizend en elf, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "BENGELZ".

1) Vennoten-oprichters

a) Mevrouw NEYENS Marijke, geboren te Bree op vierentwintig mei negentienhonderd vierenzeventig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer: 74.05.24-252.35), echtgenote van de heer HENDRIX Erik Hubert, geboren te Bree op drieëntwintig juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3950 Bocholt, Gooiderstraat 3 bus A.

b) Mevrouw GOOSSENS Jossie, geboren te Bree op tweeëntwintig mei negentienhonderd vijfenzeventig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer: 75.05.22-142.32), echtgenote van de heer LACROIX Tom Alain Dominique, geboren te Sint-Truiden op drie april negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 3950 Bocholt, Brogelerweg 43.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opge-

richt onder de naam "BENGELZ".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Markt 19 bus 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

- Handel in de verkoop van textiel en kleding in de ruimste zin van het woord. Omvat onder andere bovenkledij, onderkledij, ondergoed, luiers en dit voor heren, dames en kinderen. Deze opsomming is echter niet beperkend.

- Handel in speelgoed, verzorgingsproducten, boeken en cd's.

- Handel in de ruimste zin van het woord.

- Onderneming voor de verkoop via internet en beurzen van kleding, textiel, speelgoed, verzorgingsproducten, boeken en cd's, enzovoort zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband

Op dc las s;z, btz var. Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanieeld van de in=_lru t.:rende rctaris, heerij ve.n de perso(o)n(en) bevoegd ce rechtspersoon ten a" ,z+e^ v 1I oeroen ;e verteger:vtccrdgen

Verso : Naam en han4tekemEnp

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

c ª% M mod2.1

Voor: behouden

aan het Belgisch Staatsblad

~

staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante activa.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van

aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. - Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapita-lisatieondernemingen.

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvatten onder meer:

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

- Studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Roerende verhuring en leasing in de ruimste zin van het woord en dit met betrekking tot alle roerende en onroerende goederen van welke aard dan ook.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de'.eratste van Luik E v.rr , l er aecto faam on hoedangheio van de Instrumente end: nCtaris: heta, van Ce 7.;ersc;c)r en;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerw crdicer

'.r_..-so Naare en hanritekenino

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ L

mad 2.1

maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel zesenveertig, ten achtste en ten negende van de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG-

DUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

één/honderdste (1/100ste) ieder.

6) inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor honderd (100)

aandelen, hetzij voor TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), als volgt:

door mevrouw NEYENS Marijke, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor

TIENDUIZEND EURO (10.000,00 EUR);

door mevrouw GOOSSENS Jossie, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor

TIENDUIZEND EURO (10.000,00 EUR).

TOTAAL: honderd (100) aandelen, hetzij voor TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00

EUR).

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt gestort in speciën:

- door mevrouw NEYENS Marijke, voornoemd, voor een totaal bedrag van TIENDUIZEND

EURO (10.000,00 EUR);

door mevrouw GOOSSENS Jossie, voornoemd, voor een totaal bedrag van

TIENDUIZEND EURO (10.000,00 EUR).

Zodat er thans een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) ter beschikking

is van de vennootschap.

Dit bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening

nummer 001-6456885-59 geopend bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis

Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op vierentwintig juni

tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum

van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd, mevrouw NEYENS Marijke en mevrouw GOOSSENS Jos-sie, beiden voornoemd, die bevestigen dal de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden. De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laats's blz. var ! ailé B t?ermelden Recto Naam ar hfled. , e t'an d2 :nstrume^terende nctaris, hetzij van de perseço)n(en) hevicegd [te eecr-:.sperScon ten aanzien van dercen te v& rtegenveoord:pen

vei r:aan'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch staatsblad

mod 2.1

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder

jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de voorlaatste vrijdag van de maand december om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boeklaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de voorlaatste vrijdag van de maand december tweeduizend en twaalf om 18.00 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprich-

tingsakte tot en met dertig juni tweeduizend en twaalf.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juni tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

" Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 28 juni 2011.

trp re l_=.a s E ~z. uan U' verr.~e' ~n cZe 0 ic?:Tl er oeear,!loL: ~? E'61 C, ~, ii'c"`F.L--^x~ ~ îst5 ~lP Zlf van c e oerso(ointen' ~rse,c riten,

~!a ~e aa~s~e ~ ~ ~~~ ~~~i'r ~c~?~u11#tti'+~` i_~ï~~'~: ~~ïrt ~"r~'E~~~~~~~if~~aBBr¬ r en

e+roe a e recnlsp,:*scon :e^ warz,er man derce" ~ a ver;e en4doorc Verso ~aam en ~iand(een,n9 57=827.7en ^_

17/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BENGELZ

Adresse
MARKT 19, BUS 1 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande