BENISAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENISAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.090.428

Publication

25/03/2014
ÿþ{

t ~

º%nou 2.0

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tlw~~i~u~i~~un11MN

Ondernemingsnr 0888.090.428 Benaming

(voluit) : BENISAM Rechtsvorm : BVBA



Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel ta TONGEREN

12 -03- 2014

Criffie

nuyuuiai ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Bergstraat 28, 3840 Borgloon

Onderwerp akte : Ontbinding -Afsluiting Vereffening

BENISAM

3840 Borgloon, Bergstraat 28

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondememingsnummer: 0888.090.428





ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING





Heden, deze vijf maart van het jaar tweeduizend veertien,

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WILSENS & CLEEREN", met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1, is gehouden

Een buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BENISAM", met maatschappelijke zetel te 3840 Borgloon, Bergstraat 28, Opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Frank Wilsens te Wellen 16 maart 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 maart volgende onder nummer 2007-03-2810047108. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0888.090.428.

Aanwezig is

De heer VANROYE Bert Irma Victor, geboren te Sint-Truiden op elf augustus negentienhonderd zes en zestig, wettelijk samenwonende met mevrouw Berendsen Nicole, wonende te 3840 Hoepertingen-Borgloon, Bergstraat 28.

Verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd ter gemeente Borg loon op 07 maart 2006,

Houder van alle honderd (100) aandelen,

TOTAAL : honderd (100) aandelen.

De heer Vanroye is benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap en bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen krachtens de betreffende artikelen van de statuten.

Is tevens geldig vertegenwoordigd, de bijkomende zaakvoerder, benoemd ingevolge beslissing algemene vergadering van 12 december 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 januari 2010 onder nummer 2010-01-0610002672 :

- Mevrouw BERENDSEN Nicole Sabine Yvonne Maria, geboren te Haarlem (Nederland) op 25 oktober 1963, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3840 Borgloon, Bergstraat 28.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Vanroye Bert, voornoemd, om zeventien uur dertig.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER:

I. De voorzitter deelt mee dat er thans honderd (100) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

Il. De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd (100) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering,

III. De vergadering van vandaag de volgende agenda heeft:

1. Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

2. a) Toelichting van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder, samen met een staat van activa en passiva;



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) Verslag van de bedrijfsrevisor;

c) Vervroegde ontbinding van de vennootschap;

3. Ontslag van de zaakvoerders;

4. Afgifte van de maatschappelijke goederen;

5. Kwijting aan de zaakvoerders;

6. Sluiting van de vereffening

7. Bewaarplaats van de boeken.

8. Benoeming bijzondere gevolmachtigde.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

CONTROLE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende

notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is, met name na

gemelde verslagen;

- verslag van de zaakvoerders;

- de staat van activa en passiva;

- het verslag van de bedrijfsrevisor.

BESLISSINGEN

I. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING.

Vennoten:

De enige hier aanwezige vennoot en zaakvoerder, de heer Vanroye Bert doet afstand van de formaliteiten

tot bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen,

Il. VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 28 februari 2014, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit bijzonder verslag van het bestuursorgaan is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 11 februari 2014, gehecht;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Molenaers Stefan, optredende voor BDO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdend te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 3613, de dato 28 februari 2014, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt;

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA BENISAM met zetel te 3840 Borgloon, Bergstraat 28, een boekhoudkundige staat afgesloten op 11 februari 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 194.875,41 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 188.722,68 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

De boekhoudkundige staat afgesloten op 11 februari 2014 bevat geen passiva tegenover derden, behoudens de kosten die verbonden zijn aan de ontbinding en de vereffening (erelonen en kosten van notaris, boekhouder/accountant en bedrijfsrevisor), zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 11 februari 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA BENISAM en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt"

c) Beslissing tot vervroegde ontbinding:

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de

vennootschap vervroegd te ontbinden en te vereffenen met toepassing van artikel 184 § 5 Wetboek

Vennootschappen,

III, ONTSLAG

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de

zaakvoerders.

IV. AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN.

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen van deze vennootschap te ontvangen. Hij verklaart bijgevolg over te gaan tot terugname van het resterend actief, hetgeen hij verklaart te aanvaarden,

De vennoot verklaart dat er geen passiva meer zijn luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen.

Er werden geen schulden gebudgetteerd voor de in vereffeningstelling en uiteindelijke vereffening, waarvoor de heer Vanroye Bert, voornoemd, verklaart persoonlijk gehouden te zijn. De heer Vanroye Bert voornoemd, verklaart eveneens persoonlijk gehouden te zijn voor eventuele fiscale en/of sociaalrechtelijke schulden van de BVBA "BENISAM" voornoemd, die na heden zouden ontstaan of opeisbaar zouden worden.

V. KWIJTING.

ª% e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De vergadering treedt de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de heer Vanroye Bert en mevrouw Berendsen Nicole, zaakvoerders voormeld, voor hun beheer als zaakvoerders van de vennootschap.

Vl. SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoot en gezien er geen passiva meer zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen, verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid'BENISAM" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VII. BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3840 Borgloon, Bergstraat 28.

VIII. BENOEMING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE.

De algemene vergadering stelt ais bijzondere gevolmachtigde aan teneinde de formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en/of administratieve en fiscale diensten, de heer Ortwin Thijs, kantoor houdend te 3830 Wellen, Broekstraat 1 b, en al zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om elk afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, zowel naar aanleiding van deze als vroegere als toekomstige akten.

STEMMING

De beslissingen worden achtereenvolgens en afzonderlijk met éénparigheid van stemmen genomen. WAARNA DE ALGEMENE VERGADERING WORDT GEHEVEN.

BEVESTIGING IDENTITEIT:

De notaris bevestigt overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen, de naam, voornamen, plaats en datum van geboorte van de verschijners in deze.

De partijen van wie het rijksregisternummer in deze akte werd opgenomen verklaren zich hiermee akkoord. ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de overschrijving van deze akte.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman,

De comparant heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt. RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE

Na toelichting van de akte en een integrale voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge







Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- cheque









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.01.2014, NGL 05.03.2014 14057-0517-010
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 22.06.2013 13198-0554-010
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 21.06.2012 12189-0163-011
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 07.07.2011 11263-0076-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 24.06.2010 10207-0053-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 02.07.2009 09327-0280-011

Coordonnées
BENISAM

Adresse
BERGSTRAAT 28 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande