BENSBUGS INVESTMENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENSBUGS INVESTMENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.755.240

Publication

14/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311922*

Neergelegd

10-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hekstraat 89

3580 Beringen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633755240

Benaming (voluit) : BenSBugS Investment

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12, op 08 juli 2015, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, werd een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming  BenSBugS Investment .

1) Vennoten-oprichters :

1. De naamloze vennootschap  BenSBugS , met maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Hekstraat 89, ondernemingsnummer 0542.690.947, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

2. De heer MERTENS Bart, geboren te Hasselt op 7 augustus 1972, (NN. 72.08.07-017.80), wettelijk samenwonende met mevrouw STOKJE Grietje, geboren te het Bildt (Nederland) op 9 oktober 1971, van Nederlandse nationaliteit, (NN. 71.10.09-504.11), wonende te 3000 Leuven, Ierse-Predikherenstraat 46.

3. De heer ROELS Stefaan Piet Maria, geboren te Sint-Niklaas op 13 augustus 1966, (NN. 66.08.13-093.86), echtgenoot van mevrouw HEYNEN Greet Lutgarde Tonia, geboren te Koersel op 23 september 1966, wonende te 3580 Beringen, Hekstraat 89.3.

4. De heer KUPERS Franciscus Everhardus Maria, geboren te Voorst (Nederland) op 14 januari 1962 (identiteitskaartnummer NTK05C610  persoonsnummer 107469297), wonende te 3035 EH Rotterdam (Nederland), Noord Singel 31.

2) Vorm - Naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam is  BenSBugS Investment".

3) Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hekstraat 89, 3580 Beringen.

4) Doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- fondsen te werven overeenkomstig artikel 18, §1 (a) of 18, §1, (j) van de wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, zoals van tijd tot tijd gewijzigd of vervangen (de  Prospectuswet );

- door middel van deze fondsen een participatie te nemen in of anderszins middelen ter beschikking te stellen van een of meer operationele vennootschappen die het verwezenlijken van het project waarvoor de fondsen werden ingezameld als maatschappelijk doel stel(t)(len) of in hun rechtsopvolgers.

Het is de CVBA niet toegelaten kapitaalsinvesteringen te doen anders dan hierboven vermeld of operationele kosten ten laste te nemen, met uitzondering van de recurrente kosten die aan het bestaan of de werking van de vennootschap verbonden zijn, waaronder, zonder uitsluiting, de kosten voor het opmaken en het publiceren van de jaarrekeningen en de vergoeding van bestuurders ad hoc in geval van belangenconflict van één van de bestuurders, en eventuele kosten die verband houden met het vrijwaren van de rechten van de vennootschap als aandeelhouder van NV of haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtsopvolger.

De vennootschap kan eveneens als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, waarnemer of

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen optreden.

5) Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast en een variabel gedeelte.

Het wordt gesplitst in een categorie aandelen A met een nominale waarde van vijftig euro (50,00 EUR) elk, die het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen, en een categorie aandelen B met een nominale waarde van vijftig euro (50,00 EUR) elk, die het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is ten allen tijde onderschreven en vanaf de oprichting ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) volgestort.

Elk aandeel dat het maatschappelijk kapitaal hoger dan het aanvangskapitaal vertegenwoordigt moet volledig worden volgestort.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft als gevolg van de toetreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door vennoten of van de uittreding, uitsluiting of overlijden van vennoten binnen de door de statuten bepaalde grenzen.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld.

Op deze aandelen is als volgt ingeschreven en zij zijn als volgt volstort :

1) de naamloze vennootschap  BenSBugS, zestienduizend achthonderd euro

2) de heer Mertens Bart, voornoemd, zeshonderd euro

3) de heer Roels Stefan, voornoemd, zeshonderd euro

4) de heer Kupers Franciscus, voornoemd, zeshonderd euro

samen: achttienduizend zeshonderd euro

Als vergoeding voor hun onderschrijving, werden aan de comparanten het volgend aantal A-

aandelen toegekend:

1) aan nv BenSBugS, driehonderd zesendertig aandelen

2) aan de heer Mertens Bart, twaalf aandelen

3) aan de heer Roels Stefan, twaalf aandelen

4) aan de heer Kupers Franciscus, twaalf aandelen

samen: honderd vierentwintig aandelen.

Ingevolge deze onderschrijving bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt het vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De inschrijvers hebben verklaard dat de contant ingeschreven maatschappelijke aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen werden volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) onmiddellijk ter beschikking gesteld wordt van de vennootschap.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening BE37 7350 3989 0428 geopend bij KBC Bank te Leuven, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 8 juli 2015.

7) Tijdstip werking en duur :

De vennootschap begint te werken vanaf haar neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte bij

de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is opgericht voor onbeperkte duur.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit minstens drie (3) bestuurders in deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd. De bestuurders vormen een college.

De bestuurders worden gekozen op voordracht van de houders van aandelen A. In de raad van bestuur wordt enkel de aandelencategorie A vertegenwoordigd.

De Bestuurders verbinden er zich toe ten alle tijde in het belang van de Vennootschap te handelen, en hierbij rekening te houden met de belangen van de houders van aandelen B.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tot statutaire bestuurders worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de NV BenSBugS, met maatschappelijke zetel te Hekstraat 89, 3580 Beringen, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer BE 0542.690.947, die voor deze functie zal vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bart Mertens, voornoemd; - de heer Bart Mertens, wonende te Ierse-Predikherenstraat 46, 3000 Leuven;

- de heer Stefaan Roels, wonende te Hekstraat 89, 3580 Beringen;

- de heer Franciscus Kupers, wonende te Noordsingel 31, 3035 EH Rotterdam Nederland; die bevestigen dat de uitoefening van deze functie niet krachtens een veroordeling verboden is en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

Bij ontstentenis van statutaire bestuurders worden de bestuurders door de algemene vergadering benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten houder van aandelen A, bij meerderheid van de stemmen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn die verstrijkt met de afsluiting van de jaarvergadering.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag de bestuurders op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

De bestuurder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Een statutaire bestuurder kan slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met inbegrip van de betrokken bestuurder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering dat met meerderheid van stemmen moet worden aangenomen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als colle-ge moeten optreden, zoals door de raad van bestuur bepaald.

De raad van bestuur mag bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van haar keuze. De raad van bestuur zal de eventuele emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

De heer Roels Stefaan, voormeld, werd aangeduid als vertegenwoordiger van de vennootschap voor wat betreft het dagelijks bestuur.

Indien de vennnootschap BenSBugS Investment CVBA een bestuurdersmandaat zou waarnemen in een andere vennootschap, zal de heer Kupers Franciscus, voormeld, optreden als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat van de bestuurders is in principe onbezoldigd. Aan de bestuurders belast met bijzondere opdrachten of aan ad hoc onafhankelijke bestuurders (zoals diegene vermeld in de voorgaande paragraaf) kunnen vergoedingen worden toegekend, met uitsluiting van een deelneming in de winst.

Binnen acht dagen na hun benoeming of ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op iedere tweede vrijdag van de

maand mei om tien uur

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op

de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2016.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar :

(i) tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (1/10e) van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

(ii) zo nodig, een bedrag aangewend voor het aanvullen van de beschikbare reserve die door de oprichters op basis van een raming van de werkingskosten bij de oprichting is gevormd en steeds gelijk moet zijn aan het bedrag van de werkingskosten van het vorige boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Dividenden kunnen niet worden toegekend indien de vennootschap verlies lijdt en zolang verliezen worden overgedragen.

Dividenden kunnen enkel worden uitgekeerd indien de uitkering aan alle vennoten pari passu geschiedt.

Vennoten die toetreden of aandelen bijnemen in de loop van het boekjaar hebben, met betrekking tot deze aandelen, geen recht op dividenden die al zouden zijn uitgekeerd voorafgaandelijk aan hun toetreding of bijname van aandelen ongeacht de aard van deze dividenden. Zij zullen dus naar aanleiding van de vaststelling van het jaarresultaat, en indien er tot toekenning van een jaardividend wordt beslist, met betrekking tot deze laatste aandelen, enkel recht hebben op de uitkering van een aan deze aandelen toekomend dividend berekend op het saldo van het voor winstuitkering vastgestelde bedrag dat wordt bekomen door vermindering van het jaarresultaat met de in de loop van het boekjaar voor hun toetreding of bijname van aandelen uitgekeerde dividenden.

Aan de vennoot die zijn hoedanigheid van vennoot verliest, wordt het dividend waartoe de algemene vergadering heeft beslist pro rata temporis tot op de datum van het verlies van hoedanigheid van vennoot toegekend.

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook eventuele latere wijzigingen, met de macht van indeplaatsstelling: MBC-Constult accountants & bedrijfsadviseurs, met zetel te 3500 Hasselt, Via Media 1/2 hier vertegenwoordigd door de heer Guido Willems.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
BENSBUGS INVESTMENT

Adresse
HEKSTRAAT 89 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande