BEPASA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEPASA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.363.211

Publication

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 15.05.2013 13122-0233-014
07/06/2012
ÿþmod 11.1

tn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t tiltil tllti 11111 tllti hill 11111 luth Jithi tilt tilt

*izioaos3*

v beh

aa

Be Sta

Neergc:cgd tor griWe dar rechtbank V. koophandel te TONGEREN

2 5 -05- 2012

De Nootdgriei#fie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : BE0867.363.21 I

Benaming (voluit) : Bepasa

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rootenstraat 8 bus 3

3600 Genk

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 22 mei 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden'; genomen:

VOORLEGGING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER: OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 332 WETBOEK VAN. VENNOOTSCHAPPEN.

De voorzitter legt aan de vergadering der aandeelhouders het verslag voor van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering der aandeelhouders neemt kennis en inzage van het; verslag ontslaat de voorzitter de voorlezing ervan.

BESLISSING VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

De vergadering der aandeelhouders, vormende de algemene; vergadering, beslist de vennootschap NIET te ontbinden, doch verder tee zetten, rekening houdende met de geplande kapitaalverhoging door': inbreng in natura.

VOORLEGGING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN:' BEDRIJFSREVISOR OMTRENT DE INBRENG IN NATURA.

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder omtrent' de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Tevens legt hij het verslag voor opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hubert Venken,' bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3960 Bree, Millenstraat 34, BTW BE0441.461.153, RPR Tongeren, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura.

Het verslag is opgemaakt op 4 mei 2012 en de besluiten luiden als volgt: "Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in BEPASA BVBA, bestaande uit een deel van een rekening courant ten bedrage van ¬ 31.400, 00 is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in speciën;

2. de beschrijving van de inbreng in speciën aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. dat de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 31.400,00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in speciën niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de heer Paul CROUX bestaat uit 168 volgestorte aandelen van BEPASA BVBA;

5. er voor de tegenprestatie gesteund is op de fractiewaarde van de bestaande aandelen.. Gezien het uitdrukkelijk akkoord van alle bij de inbreng betrokken partijen, is deze werkwijze evenwel verantwoord. Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak fe doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.".

De vergadering der aandeelhouders neemt inzage in gemelde verslagen en ontslaat de voorzitter de voorlezing ervan.

KAPITAALVERHOGING.

De vergadering der aandeelhouders beslist het kapitaal te verhogen met éénendertigduizend vierhonderd Euro (¬ 31.400,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) op vijftigduizend Euro (¬ 50.000,00) door inbreng in natura en door creatie van honderd achtenzestig (168) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en zullen in de gerealiseerde winst van het lopende boekjaar deelnemen pro rata temporis.

ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING - VERGOEDING.

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura:

Beschrijving van de inbreng in natura.

Uit het revisoraal verslag blijkt, hetgeen door de vergadering der aandeelhouders erkend wordt, dat de heer Croux Paul, voornoemd, een totale schuldvordering had per 31 januari 2012 op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEPASA van tweeënzestigduizend vijfhonderd achtentwintig euro zesenveertig eurocent (¬ 62.528,46) .

De heer Croux Paul, voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van :

de statuten van de vennootschap

-_de financiëie toestand vandevennootschap_

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" 1 ~ mod 11.1

" Voorbehouden - al het bovenstaande,

aan het ,Belgisch Staatsblad Inbreng

De heer Croux Paul, voornoemd, verklaart een deel van zijn ; schuldvordering die hij heeft in rekening-courant op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BEPASA', in te brengen en om te zetten in kapitaal, meer bepaald voor een bedrag van éénendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00).

Vergoeding.

Als vergoeding voor de kapitaalverhoging worden er honderd achtenzestig (168) nieuwe aandelen uitgegeven aan de heer Croux Paul, voornoemd, zonder vermelding van de nominale waarde ;

De onderschrijver van de kapitaalverhoging verklaart de vergoeding voor zijn inbreng te aanvaarden.

lnbrengvoorwaarden.

De vorderingen in rekening-courant worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast

van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook,

Waardeverschillen

De vergadering der aandeelhouders verklaart uitdrukkelijk afstand te doen van alle waardeverschillen ten gevolge van de toegekende aandelen aan de heer Croux Paul in de kapitaalverhoging en ontslaat ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans vijftigduizend Euro (¬ 50.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door tweehonderd achtenzestig (268) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de eerste alinea van artikel 4 van de statuten als volgt aan te passen:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50,000,00). Hef is verdeeld in tweehonderd achtenzestig (268) gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd achtenzestigste (1/2685te) van het kapitaal vertegenwoordigen." MACHTIGING.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerder de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL Notaris Guido Van Aenrode







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge















Tegelijkhiermee neergelegd:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor van de kapitaalverhoging door inbreng

rekening courant

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/05/2012
ÿþ4 ..

Mod PDF 11.1

[riptakrij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het E3elgisch

Staatsblad

/1

*iaoseaos*

Neergelegd ter grlllie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

21 -05- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0867.363.211

Benaming (voluit) : BEPASA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : St. Truidersteenweg 316, 3840 Borgloon, België

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

De zaakvoerder heeft beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 3600 Genk, Rootenstraat 8 bus 3. Deze wijziging gaat in op 24 april 2012.

Getekend,

Croux Paul

zaakvoerder

Op de laatste bNZ. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bit bet Belgisch-Staatstrlact =-3-1/05f20-12 _ Alm-exe-s dot 1Viumtënr ljetge

10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 03.05.2012 12108-0301-015
13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 09.05.2011 11107-0197-015
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 09.03.2015, NGL 10.03.2015 15059-0528-018
18/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.03.2010, NGL 26.04.2010 10099-0398-015
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.03.2009, NGL 02.04.2009 09104-0079-015
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.03.2008, NGL 28.04.2008 08124-0269-016
06/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 15.03.2007, NGL 02.04.2007 07115-0147-014
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 16.03.2006, NGL 06.04.2006 06105-3942-012
07/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BEPASA

Adresse
ROOTENSTRAAT 8, BUS 3 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande