BERGERGRAEF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERGERGRAEF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.572.801

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 29.08.2014 14523-0229-012
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 18.07.2013 13319-0238-012
08/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grime aer rechtbank y. koophandel te TONGEREN

25 -10- 20117-7,

- 6

De Hoofdgriffideriffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1III 11111111111111111111111111111

*11168082*

Y

Ondernemingsnr: f4o. '~I ~° ~p~

Benaming :

(voluit): BERGERGRAEF

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3620 Lanaken, Molenweideplein 23/1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op negentien oktober tweeduizend en elf, dat:

1) De heer MACHON Paul Mathieu François, geboren te Sint-Martens-Voeren op twintig oktober negentienhonderd veertig, echtgenoot van mevrouw HENDRIKS Albertine, wonende te 3620 Lanaken, Dennenstraat 8.

2) Mevrouw HENDRIKS Albertine Maria Josephine, geboren te Lanaken op twaalf december negentienhonderd éénenveertig, echtgenote van de heer MACHON Paul, wonende te 3620 Lanaken, Dennenstraat 8.

3) De heer MACHON Luc Bert Irene, geboren te Hasselt op éénendertig oktober negentienhonderd vijfenzestig, echtgenoot van mevrouw LAMBRECHTS Inge Josepha, geboren te Mechelen op i dertig oktober negentienhonderd zesenzestig, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 43.

4) De heer MACHON Ben Theo François, geboren te Hasselt op acht januari negentienhonderd zesenzeventig, echtgenoot van mevrouw POLFLIET Natacha, geboren te Zottegem op tweeëntwintig juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 68.

5) De heer SLOOTMAEKERS Peter Johan Karel Lode, geboren te Rekem (thans Lanaken) op i vijfentwintig augustus negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw WARSON Karen Cecile Josée, geboren te Maaseik op twaalf augustus negentienhonderd zeventig, wonende te i 3621 Lanaken (Rekem), Herenstraat 5.

6) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDEA LICHT", met maatschappelijke i zetel te 3620 Lanaken, Broekstraat 10, met ondernemingsnummer 0457.529.105, RPR Tongeren, opgericht bij akte verleden voor notaris Emmanuël BOES, geassocieerd notaris te Lanaken op éénentwintig maart negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staaatsblad op zeventien april negentienhonderd zesennegentig, onder nummer 960417321, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Emmanuël BOES, geassocieerd notaris te Lanaken op twintig december tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op zeven januari tweeduizend r en drie, onder nummer 03002572, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: BERGERGRAEF.

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) vertegenwoordigd door honderd I zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd Î zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op aile aandelen wordt door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. Als volgt:

11. De heer MACHON Paul, schrijft in op drieëntwintig (23) aandelen tegen een bedrag van tweeduizend driehonderd euro (¬ 2.300,00)

2_ Mevrouw HENDRIKS Albertine, schrijft in op drieëntwintig (231 aandelen tegen een bedrag van

Op de ?aatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden tweeduizend driehonderd euro (¬ 2.300,00)

aan het 1 3. De heer MACHON Luc, schrijft in op drieëntwintig (23) aandelen tegen een bedrag van

__~eTgTscTi tweeduizend driehonderd euro (¬ 2.300,00)

Staatsblad 4. De heer MACHON Ben, schrijft in op drieëntwintig (23) aandelen tegen een bedrag van tweeduizend driehonderd euro (¬ 2.300,00)

5. De heer SLOOTMAEKERS Peter, schrijft in op achtendertig (38) aandelen tegen een bedrag van drieduizend achthonderd euro (¬ 3.800,00)

6. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDEA LICHT", schrijft in op zesenvijftig (56) aandelen tegen een bedrag van vijfduizend zeshonderd euro (¬ 5.600,00)

Totaal onderschreven: honderd zesentachtig (186) aandelen tegen achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600). ! De oprichters verklaren en erkennen dat elk aandeel volledig volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Il. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt BERGERGRAEF.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Molenweideplein 23 bus 1.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

'" , rekening van derden, of door deelname van dezen:

- De aankoop, de verkoop, het uitbaten, laten bouwen, huren, verhuren, in pacht nemen, ruilen,

van waarde maken van alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichtingen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede alle verrichtingen van makelarij, inzake hypothecaire en andere leningen;

- Makelarij in onroerende goederen; inbegrepen het bemiddelen en het beheren  als ! rentmeester of als syndicus - van onroerende goederen, alsook de overdracht van; handelsfondsen

- de uitbating van een studie-organisatie en raadgevend bureau inzake politieke, economische, handels en sociale aangelegenheden; alle activiteiten zoals onderzoek, advies, dienstverlening en assistentie aanleveren op het vlak van management, consultancy, ICT-planning, organisatie en efficiëntie en toezicht, marketing, media, communicatie, opleiding, bedrijfsbeleid en personeelsbeheer, coaching, bedrijfsorganisatie en training alsmede het verlenen van elke vorm van bijstand op deze domeinen; Promotor of verkavelaar voor eigen rekening of voor derden;

het waarnemen van bestuur, management, leiding over andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen;

De handel onder al zijn vormen van bouwmaterialen, meubelen en aanverwante zaken; het beheer van haar vermogen (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft) zo roerende en onroerende goederen, daaronder verstaan:

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenwel alle welkdanige onroerende goederen, evenwel alle welkdanige transacties en verrichtingen; het organiseren, inrichten, assisteren bij, produceren en registreren van allerhande vertoningen, spektakels, beurzen, tentoonstellingen, studiedagen, evenementen, congressen, seminaries, colloquia en (kunst)manifestaties en andersoortige bijeenkomsten, kortom alles wat met verkoop, verkoopspromotie, vorming, cultuur en ontspanning te maken heeft; het opsporen en aanbrengen van nieuw cliënteel en/of opdrachten voor het bedrijfsleven en de overheid. Het voeren van voorbereidende onderhandelingen, het afsluiten van overeenkomsten, het opmaken van offertes, het opmaken van voorafgaande studies, zowel op technisch als op bedrijfseconomisch vlak;

de activiteiten van een holdingmaatschappij; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

































































Voorbehouden aan het Bigisch Staatsblad Luik B - vervolg

- aan- en verkoop; groot- en kleinhandel van allerhande goederen uit faillissementen;

- De vennootschap mag zowel voor zichzelf als voor verbonden vennootschappen zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypotheek of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken;

- Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

doel;

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon, of als commissionair, in I binnen- en buitenland.

Daartoe mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, verbintenissen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief j de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen...

De vennootschap mag zich alle roerende en onroerende goederen toe-eigenen, of in huur geven of nemen, oprichten, vervreemden, ruilen, uitbaten, uitrusten en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaannemingen in het algemeen en de I uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking I op hebben.

Artikel vier- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke, personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de I uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

j De verschijners hebben besloten:

a. het aantal statutaire zaakvoerders vast te stellen op vier (4);

b. te benoemen tot deze functie: I 1) de heer MACHON Paul, wonende te 3620 Lanaken, Dennenstraat 8, die verklaart te aanvaarden en i bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

2) Mevrouw HENDRIKS Albertine, wonende te 3620 Lanaken, Dennenstraat 8, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

3) De heer MACHON Luc, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 43, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

j 4) De heer MACHON Ben, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 68, die verklaart te aanvaarden jen bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur. Id. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Artikel tien  BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van I het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

I Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VertegenwoordiainQsbevoeddheid

i De zaakvoerders kunnen met twee handelend, de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en

































































Luik B - vervolg

in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

'; De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om achttien uur

(18.00u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot

is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De

aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal

aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde

jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tôt deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief

vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de

aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

I Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

i aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende

oproeping van kapitaal.

Ill. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekiaar:

I Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand mei tweeduizend

en dertien om achttien uur (18.00u), overeenkomstig de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Voor-

,behouden

aan het

 13ëlgrscTi

Staatsblad

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 26.08.2016 16469-0566-011

Coordonnées
BERGERGRAEF

Adresse
MOLENWEIDEPLEIN 23, BUS 1 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande