BERINGER COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERINGER COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.951.179

Publication

17/01/2013
ÿþmod 11.1

LLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illt11,1111j1111(1118

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Beringer Company ;:

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming,; 'GERINGER COMPANY", met zetel te 3580 Beringen, Hasseltsesteenweg 207 en waarvan in de, statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Doel

De *

::* iI*

*

*

*

*

3~ *

:I*

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hasseltsesteenweg 207

3580 Beringen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 3 januari 2013, dat er tussen:

1. De heer Lowet, Stefaan Antonius Maria, van Belgische nationaliteit, geboren te Aalst op 10; augustus 1964, echtgenoot van mevrouw Put, Gitte, navermeld, thans wonend te 3580;; Beringen, Hasseltsesteenweg 207.

2. Mevrouw Put, Gitte, van Belgische nationaliteit, geboren te Koersel op 26 juni 1975, echtgenote

van de heer Lowet, Stefaan, voornoemd, thans wonend te 3580 Beringen, Hasseltsesteenweg;,

207. NAAM - ZETEL - DOEL

vennootschap heeft tot doel:

Elke groot- of klein handelsactiviteit 1n verband met hard- en softwareproducten, aan- en verkopen, huren en verhuren, in concessie geven en nemen, dit alles in de meest ruime,, betekenis van het woord zonder beperking;

Verkopen op commissies, commissionair;

Handel drijven van gebruiks- en verbuiksgoederen;

Aan- en verkoop van alle types motorvoertuigen voor op het land, water en lucht zowel voor

zakelijk als recreatief gebruik;r. Import en export van goederen en diensten;

Leveren van taxi- en limo services;

Ontwerpen /design/distributie van goederen en diensten;

Installeren van bouwwerken zowel nationaal als internationaal;

Verhandelen van kunstobjecten;

Ontwerpen en verhandelen van designartikelen;

Internationaal ondersteunen van projecten aangaande ontwikkelingshulp;

consultancy inzake stabiliteitsstudie, veiligheidscoördinatie, epb berekening en -verslaggeving,:;

technische uitrusting, tuin- en/of landschapsarchitectuur, tekenwerk; ;ÿ

Geven van adviezen mbt architectuur, decoratie en design in de meest ruime zin;

Het geven van adviezen en leveren van diensten aan bedrijven in verband met;; informaticatechnologie en consultancy;

Alle automatisering van productieprocessen, het ontwikkelen van software- en advies en,. studiebureaus, software engineering, computer aided engeneering en design, elektronische`, metingen, teleprocessing;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

' d

* installatie van computerconfiguraties, netwerken en alle hard- en softwarecomponenten;

* Systeemanalyse en  ontwerp, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen;

* Het promoten voor het gebruik van internet en intranet technologieën in de bedrjfswereld tot bevordering van de concurrentiële positie op de markt en een efficiënter verloop van de bedrijfsprocessen ( interne en externe communicatie, klantendienst, online verkoop, elektronische betalingen, ...), internet connectiviteit te bezorgen aan ondernemingen en andere services te verlenen zoals webhosting, serverhosting, server verhuur, domeinregistraties, database server en alle andere diensten die nodig zijn voor de succesvolle ontwikkeling van een e-commerce en e-advertising project. Website development, website maintenance, en bannering. De verkoop van publiciteit op het Internet en publiciteit in andere media, internetconsulting. Networking en network systems, zowel op gebied van hardware en software, gaande van ontwerp en implementatie tot dagdagelijks support.

* Uitgeverij van programmatuur, advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur. Onderhoud en reparatie van computers en overige kantoormachines.

* Algemene audit-activiteiten.

* Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame via reclameborden, lichtkranten en neonreclame.

* Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media.

* Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. De promotie en organisatie van sportevenementen als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden. Het verlenen van ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening. Het organiseren van sportevenementen, salons, tentoonstellingen, vakbeurzen, modeshows, congressen, seminaries, enz.

* Het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra, evenementenhallen, voetbalstadions, atletiekbanen, golfbanen, tennisvelden, gespecialiseerde zalen en arena's, enz..

* De exploitatie van een call-center. Fotoreportages, opvolging van drukwerk en publiciteitscampagnes, het opmaken, de zetting en de lay-out, het organiseren en maken van TV-spots, films, video's en multi-media.

* De groot-en kleinhandel, de import en de export en de productie van drukwerk en digitaal drukwerk. De distributie en de marketing. Publiciteits-en reclamebureel, tussenhandelaar in de publicatie wereld, in de communicatie en de fotografie. De groot-en de kleinhandel in papierwaren, de groot-en kleinhandel in grafische producten. De ontwikkeling van software, het verlenen van concessies op software.

* Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op

Het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht. Het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie. Algemene audit-activiteiten;

* Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grand van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten. Studie, organisatie en adviesbureau inzake automatisatie op alle niveaus. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van management en consultancy, projectbegeleiding, expertise, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin. Het verwerven van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, private of publiekrechtelijke rechtspersonen en instellingen

* Het uitoefenen van alle beheersopdrachten en bestuursmandaten;

* Het voeren van het management in andere vennootschappen;

* Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend en/of roerend patrimonium; Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruime zin, het verlenen van bijstand en diensten op het vlak van de administratie en het management van bedrijven en ondernemingen;

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle' commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W. venn."

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste

(1110051) elk, in geld onderschreven.

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Stefaan Lowet, voornoemd sub 11, volstort het volledig door hem geplaatste kapitaal van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00) voor negenennegentig (99) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (11100Ste)

2. Mevrouw Gitte Put, voornoemd sub 2/, volstort het volledig door haar geplaatste kapitaal van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) voor één (1) aandeel zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (111008te)

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL AANTAL VOLSTORTE AANDELEN: honderd (100)

Bankattest:

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis bank met

nummer BE510016 .8802 9362 ten name van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "BERINGER COMPANY", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde

financiële instelling, op 2 januari 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in

diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar

verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan

eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als

verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichters hebben zichzelf als eerste gewone zaakvoerder aangesteld.

Zij werden benoemd voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na

afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de

algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten

van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid

met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk

aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de

algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december

2013.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

g Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\7

JA ' RVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 21 juni van elk jaar om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 21 juni 2014 om 18.00 uur. VERTEGENWOORDIGD BIJ VOLMACHT

Mevrouw Gitte Put, voornoemd sub 2!, werd bij de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de heer Stefaan Lowet, voornoemd sub 11, ingevolge onderhandse volmacht, welke gehecht is gebleven aan de oprichtingsakte.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de heer Marnik Slingers, kantoor houdende te 3800 Sint-Truiden, Tongersesteenweg 209, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T,W. belastingplichtige.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Geassocieerd% RMANDI=R

Samen hiermede neergelegd:

* Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte. * Volmacht











Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERINGER COMPANY

Adresse
HASSELTSESTEENWEG 207 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande