BERKMANS ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERKMANS ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.959.194

Publication

21/11/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,1,11.fil.111111elli

Voc behot aan I Belgi Staats

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 -11- 2011 Hawrig,

"

Ondernemingsnr : 0810.959.194

Benaming

(voluit) : Berkmans Algemene Electriciteitswerken, in vereffening

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelderhorsten 126, 3920 Lommel

. Onderwerp akte : Sluiting vereffening.

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid Berkmans Algemene Electriciteitswerken in vereffening, met zetel te Lommel, Gelderhorsten; 126, gehouden op 26 september 2011 heeft geldig beraadslaagd en met éénparigheid van stemmen de; volgende beslissingen genomen:

"

1. Verslag van de vereffenaar.

De vereffenaar geeft verslag over het beheer en het gebruik van de waarden der vennootschap. Hij legt de:

rekeningen en de stavingstukken neer op het bureau.

Overeenkomstig artikel 190 §1 W.Venn. werd het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord: voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Hasselt; bij vonnis van 16 september 2011 heeft voormelde; . rechtbank het plan goedgekeurd.

2. Afstand van de formaliteiten voorgeschreven door artikel 194 W.Venn.

De aandeelhouders erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen'

afstand van de formaliteiten van artikel 194 W. venn..

3. Goedkeuring vereffeningsrekening en kwijting aan de vereffenaar.

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekening, die door de vereffenaar wordt voorgelegd.

De algemene vergadering keurt de vereffeningsrekening goed en verleent kwijting aan de vereffenaar voor=

" het uitoefenen van zijn mandaat.

4. Sluiting van de vereffening en bewaring van de boeken van de vennootschap.

De algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en:

gedurende ten minste vijf jaar bewaard blijven te 3920 Lommel, Gelderhorsten 126.

Berkmans Roel

Petit Nathalie

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders.

- Kopie goedkeuring plan van verdeling door rechtbank.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

08/07/2011
ÿþ mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llII 1I1 1I1 (Ili 1III 1l1 I'I(Il 1III I1

*11103851

1RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 -.OE 20'0

L HASB~i~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbte

Ondernemingsnr : 0810.959.194 - RPR Hasselt.

Benaming : BERKMANS ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelderhorsten 126

3920 Lommel

Onderwerp akte :ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris, te Lommel, Kerkplein 20-21-22 op 25 mei 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de buitengewone algemene van de buitengewone algemene vergadering gehouden van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERKMANS ALGEMENE

ELEKTRICITEITSWERKEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Gelderhorsten 126, de volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

Voorstel tot ontbinding van de vennootschap zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van 24 mei 2011 met staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2011 en verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Ingrid Vosch, optredend als vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "VMB Bedrijfsrevisoren" Burg. BVBA o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, opgemaakt op 24 mei 2011, waarvan het besluit letterlijk luidt:

`In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van

Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van BERKMANS ALGEMENE

ELEKTRICITEITSWERKEN BVBA met maatschappelijke zetel te B  3920 Lommel, Gelderhorsten 126, een staat van actief en passief per 31 maart 2011 opgesteld, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 65.999,20 EUR en een netto-actief van 58.788,50 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Neerpelt, 24 mei 2011

De Bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch

Tweede beslissing

De vergadering beslist op basis van de verslagen voormeid onder punt 1, de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 25 mei 2011.

Derde beslissing

De vergadering stelt aan ais vereffenaar onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Hasselt : de heer Berkmans Stijn Jozef, geboren te Lomme!_op 27_november 1980, wonende.te 3920.Lommel,. Smisstraat 8.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vergadering benoemt tevens voormelde vereffenaar, de heer Berkmans Stijn, als lasthebber ad hoc, teneinde het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, bevoegd tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

Vierde beslissing

De vergadering verleent de vereffenaar, onder voorbehoud van de bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van Koophandel, de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het W.Venn.; zij mag alle handelingen verrichten voorzien in voormelde artikelen zonder dat hiervoor nieuwe beslissingen van de algemene vergadering nodig zijn.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaart tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij zal aanduiden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffening gebeurt onder toezicht van de bevoegde rechtbank van Koophandel met inachtneming van de regels vermeld in de artikelen 189bis en 190,§1 van het W. Venn.

Bij tegenstrijdigheid van belangen, is artikel 261 W. Venn. van overeenkomstige toepassing.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Vijfde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap beslist de vergadering volgende artikelen van de statuten te vervangen als volgt :

Artikel 1: NAAM.

"De vennootschap bestaat als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "BERKMANS ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN - in vereffening".

Artikel 4: DUUR.

De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening.

Zesde beslisinq

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd: 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) vonnis rechtbank van koophandel te Hasselt, vijfde kamer, dd. 17juni 2011 en 4) coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voar-

Voreteouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 22.06.2011 11201-0137-014
14/03/2011
ÿþB

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G~19ftle

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -03- 2011

HASSELT

l llht 01 liii 0 I I X11191

*11039782*

Ondernerningsnr : 0810.959.194

Benaming

(volrit) : BERKMANS ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN BVBA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : GELDERHORSTEN 126 TE 3920 LOMMEL

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

AANSTELLING VAN ONBEZOLDIGD ZAAKVOERDER

Uit hel proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 januari 2011 blijkt dat: volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

1. De vergadering beslist het ontslag van de heer Berkmans Roel wonende te 3920 Lommel,' Gelderhorsten 126 als zaakvoerder en het ontslag van mevrouw Petit Nathalie wonende te 3920 Lommel,' Gelderhorsten 126 als zaakvoerder vanaf 31 januari 2011 te aanvaarden. De vergadering dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent décharge voor het uitgeoefende mandaat als bezoldigd zaakvoerder.

2. Vervolgens beslist de vergadering de heer Berkmans Stijn, wonende te 3920 Lommel, Smisstraat 8 aan te stellen als zaakvoerder vanaf 31 januari 2011. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Getekend: Berkmans Roel,

Ontstagnemend Zaakvoerder

Petit Nathalie,

Ontslag nemend Zaakvoerder

Berkmans Stijn,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste tïiz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BERKMANS ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

Adresse
GELDERHORSTEN 126 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande