BERRYMARK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERRYMARK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 825.594.912

Publication

24/12/2013
ÿþti

Mod Word 11.i

`t lom] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopiena neerlegging ter griffie van de akte

AECFITBANK VAN KOOPHANDEL

12 -12- 2¬ )3

HU4epT

Ondernemingsnr : 0825.594.912

Benaming

(voluit) : FRUITMARK NV/SA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3800 Sint-Truiden, industriezone Schurhovenveld Z3-Z4 Nijverheidslaan 3132 (volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 26 november 2013, geregistreerd tien bladen geen verzendingen te Hasselt 1 op 28 november 2013, boek 804 blad 02 vak 01. Ontvangen:vijftig euro (50 EUR). De Ontvanger (get.) K. Blondeel.

Blijken de volgende beslissingen:

110e vergadering beslist de naam "FR4_i4TMARK t$VISA" te vervangen door de nieuwe naarm: "BERRYMARK NV/SA" en dit ingaand vanaf 1 januari 2014,

2/Lezing wordt gegeven van het verslag van de raad van bestuur over de afschaffing van de bestaande klassen en de daarmee verbonden bijzondere rechten van aandelen.

De algemene vergadering beslist de bestaande klassen van aandelen en de daarmee verbonden bijzondere rechten van aandelen af te schaffen.

3/De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen.

4/De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen, in overeenstemming met de voorgaande beslissingen, en gezuiverd van aile overbodige bepalingen.

RECHTSVORM: naamloze vennootschap.

NAAM: Thans "Fruitmark NV/SA". De naam van de vennootschap zal evenwel met ingang vanaf 1 januari 2014 wijzigen in "Berrymark NV/SA", overeenkomstig het besluit van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap van 26 november 2013,

ZETEL: 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4 Nijverheidslaan 3132

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de invoer, uitvoer, verkoop, groothandel, handel en distributie van verwerkt fruit en andere landbouwproducten,

De vennootschap mag haar activiteiten uitvoeren voor eigen rekening, samen met derden of voor rekening van iemand anders.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, aile commerciële, industriële en financiële handelingen en handelingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen verrichten, welke in verband', staan met haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag eveneens belangen hebben, bij wijze van inbreng,' inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan uitgebreid of beperkt worden door aanpassing van de statuten overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

GEPLAATST KAPITAAL: VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000,00 EUR), vertegenwoordigd door veertigduizend aandelen (40.000) op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

JAARVERGADERING: Elk jaar op de derde maandag van de maand mei om 14 uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

WINST, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo, volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van. ' hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

Op de laatste Dix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iiwn11!inuju~1h~u~mi11n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng. BESTUUR:

Artikel 11, BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doe!, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één bestuurder, directeur of volmachthouder delegeren, Indien de persoon aangeduid voor het dagelijks bestuur een bestuurder is, zal hij de titel hebben van " gedelegeerd bestuurder".

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen, behoudens andersluidende statutaire bepaling, eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De gedelegeerd bestuurder is bevoegd om:

talle handelingen van dagelijks bestuur te stellen;

2.de handelsactiviteiten van de vennootschap te ontwikkelen overeenkomstig de richtlijnen en de strategie beslist door de raad van bestuur;

3."trading"activiteiten te voeren binnen de richtlijnen goedgekeurd door de raad van bestuur;

4.contracten andere dan tradingcontracten tot een bedrag van 150.000,00 euro per contract en voor een duur van maximum twee (2) maanden, te tekenen;

5.leasingovereenkomsten betreffende roerende goederen tot een totaalbedrag van 5.000,00 euro, te sluiten; 6.de dagelijkse correspondentie te tekenen;

7.betalingen te doen op bankrekeningen binnen de limieten opgelegd door de bank;

8.gelden of activa die eigendom zijn van de vennootschap als hoofdsom, interest of toebehoren voor welke oorzaak dan ook te ontvangen; voor ontvangst te tekenen en kwijting te verlenen voor alle gelden of activa ontvangen voor rekening van de vennootschap;

9.voor rekening van de vennootschap, in het bijzonder vanwege de postdiensten, douane, koerierdiensten en spoorwegmaatschappijen, alle pakjes en brieven, al dan niet aangetekend, in ontvangst te nemen; betalingen in ontvangst te nemen; alle laadbrieven, cognossementen, en andere noodzakelijke documenten te ondertekenen, en aile ontvangstbewijzen te tekenen;

10.een deel van zijn bevoegdheden te delegeren aan I of meer personen van zijn keuze en voor de tijdsduur zoals hij zal vaststellen behoudens andersluidende beslissingen van de raad van bestuur.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

In rechte en voor akten, inbegrepen deze waarvoor de tussenkomst van een ambtenaar of een notaris vereist is, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden door hetzij één bestuurder individueel handelend, hetzij door de gedelegeerd bestuurder, die niet tegelijk bestuurder is, binnen het kader van het dagelijks bestuur en eventueel andere bevoegdheden die hem werden gedelegeerd door de raad van bestuur.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

5/De vergadering beslist het aantal bestuurders te brengen op vier en bijkomend te benoemen voor een termijn van zes jaar, tot bij de algemene vergadering met betrekking tot het boekjaar 2018 die wordt gehouden in mer 2019:

1/De heer BLEESER Stefan Luc Theo, wonende te 3473 Kortenaken/Waanrode, Oude Tiensestraat 31; 2/De heer FISSETTE Raf, wonende te 3490 Diepenbeek, Onderwijslaan 163; die beiden verklaren te aanvaarden.

Al deze mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

6fDe vergadering benoemt tot bijzondere lasthebber;

de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EUBELIUS, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 99, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot de wijzigingen aan de inschrijving in de Kruispuntbank voor ondernemingen.

7/De aanwezige bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen als bijkomende gedelegeerd bestuurders, belast met het dagelijks bestuur, krachtens artikels elf en twaalf der statuten, met de macht om alleen op te treden:

1/De heer BLEESER Stefan Luc Theo, wonende te 3473 Kortenaken/Waanrode, Oude Tiensestraat 31; 2/De heer FISSETTE Raf, wonende te 3490 Diepenbeek, Onderwijslaan 163;

3/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIBE-TRADING", ondernemingsnummer 0823.736.272, met zetel te 3590 Diepenbeek, Onderwijslaan 163.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2014
ÿþ.. rwd Word n.i

' ~ ~, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~~~ ~ ~

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 NOV. 2014

Griffie

I1iiAivau~siiu

A2108 1

Il II

I

Il

III

Ondernemingsnr : 0825.594.912

Benaming

(voluit) : BERRYMARK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 3132, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger commissaris

tilt de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op 1210912014, blijkt het volgende:

1. De bijzondere algemene vergadering van 27 mei 2013 heeft de BV o.v.v.e. CVBA Foederer DFK Bedrijfsrevisoren (B00466), met op heden haar maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 10, benoemd ais commissaris voor een periode van 3 jaar, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen (A00966). Het bestuursorgaan en Foederer DFK Bedrijfsrevisoren wensen te melden dat de heer Georges Vanbilsen zal opgevolgd worden door de heer Pascal Daelemans (A02443), bedrijfsrevisor, vanaf heden. Het mandaat eindigt met de algemene vergadering van 2016 over boekjaar af te sluiten op 31 december 2015, zoals door de algemene vergadering in 2013 beslist.

Bleeser Fresh & Frozen BVBA

Vertegenwoordigd door Stefan Bleeser

Gedelgeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013
ÿþtt

Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0825.594.912

Benaming (voluit) : Fruitmark

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Rechtbank van koophandel

10 JUNI 2013

te HASSELT

Griffie

1111 uiiumi~muiu

*1309 862*

b

s

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Nijverheidslaan 3132, 3800 Sint-Truiden, België

(volledig adres)

Onderwerp{ent akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming

Tekst : commissaris; Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging bestuurder

Uit de de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 mei 2013 blijkt het volgende:

De heren Stefan Bleeser, Michael James, Harald Hamster en Alastair Huibert worden ontslagen als bestuurder, met ingang van 23 mei 2013.

Er wordt kwijting verleend aan de heren Stefan Bleeser, Michael James, Harald Hamster en Alastair Huibert voor de uitoefening van hun mandaat tijdens de periode vanaf 1 januari 2013 tot en met 23 mei 2013.

Bleeser Fresh & Frozen BVBA, BTW BE 0477.445.381, met zetel te 3473 Waanrode, Oude Tiensestraat 31, vast vertegenwoordigd door Stefan Bleeser, wordt benoemd tot A-bestuurder en FiBe-Trading BVBA, BTW BE 0823,736.272, met zetel te 3590 Diepenbeek, Onderwijslaan 163, vast vertegenwoordigd door Raf Assette wordt benoemd tot B-bestuurder, voor een periode van zes jaar, tot bij de algemene vergadering m.b.t. het boekjaar 2018 die wordt gehouden in mei 2019.

De Raad van Bestuur is dus als volgt samengesteld tot bij de algemene vergadering in mei 2019:

Bleeser Fresh & Frozen BVBA is de A-bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

FiBe-Trading BVBA is de B-bestuurder.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 mei 2013 blijkt het volgende: Foederer DFK Bedrijfsrevisoren CVBA, BTW BE 0475.170.930, met zetel te Clovislaan 82, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, kantoorhoudende te Singelbeekstraat 12, 3500 Hasselt wordt herbenoemd tot commissaris.

Het mandaat zal eindigen op de jaarlijkse algemene vergadering van 2016.

Voor eensluidend uittreksel ter bekendmaking

Bleeser Fresh & Frozen Voor Fibe-Trading

Vast vertegenwoordigd door Stefan Bleeser Vast vertegenwoordigd door Raf Fissette

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 27.05.2013 13133-0502-036
17/05/2013
ÿþMod woaf si.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0825.594.912

Benaming

(voluit) : FRUITMARK

(verkort) :

111111110M11.111111

9*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

? -05- 2013

HASSELT

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4, Nijverheidslaan 3132 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering van 24 april 2013 heeft besloten:

1. Met ingang vanaf 8 juni 2012, het ontslag van de heer John Paul ALSTON als A-bestuurder van de vennootschap te aanvaarden.

2. Op voordracht van de A-aandeelhouders, met ingang vanaf 8 juni 2012, de heer Harald Rudolf HAMSTER, wonende te Nieuw-Zeeland, 1071 Auckland, St. Hellers, Lammermoor Drive 35A, te benoemen als A-bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat komt tot een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

BLEESER FRESH & FROZEN BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Stefan Luc BLEESER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2013
ÿþ'ep

Matl Word 11.1

SÁ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











*130755 5



Ondernemingsnr : 0825.594.912

Benaming

(voluit) : FRUITMARK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4, Nijverheidslaan 3132 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering van 22 april 2013 heeft besloten:

1. Met onmiddellijke uitwerking, het ontslag van de heer Geoffrey Bernard HIPKINS als A-bestuurder van de vennootschap te aanvaarden.

2. Op voordracht van de A-aandeelhouders, met onmiddellijke uitwerking, de heer Alastair Murray HULBERT, wonende te Nieuw-Zeeland, 2585 Auckland, Clevedon, McNicol Road 219, te benoemen als A-bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat komt tot een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

BLEESER FRESH & FROZEN BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Stefan Luc BLEESER

TBANK VAN1 00i'HANDkL

0 7 -05- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 06.07.2012 12270-0083-038
06/06/2012
ÿþ Mod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank vankoophands[

2.5 MEI 2012

te HASSELT

Griffie

ID A II INI ~wlllllll II

" iaioisia*

iu

A

bel-Stal

Ondernemingsnr : 0825.594.912

Benaming

(voluit) : Fruitmark NV/SA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4, Nijverheidslaan, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : ontslag en herbenoeming van bestuurders

Op 4 mei 2012 hebben de aandeelhouders bij schriftelijke besluitvorming met eenparigheid van stemmen de' volgende besluiten genomen:

1, aanvaarding van het ontslag dat de heer Jeffrey Michael Wesley, wonende te 55 Polygon street, St. Heiiers, Auckland, (Nieuw-Zeeland), aangeboden heeft als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 4 april 2012.

2. benoeming van de heer Geoffrey Bernard Hipkins, wonende te 32 Fisher-Point Drive, St. Mary's Bay, Auckland 1010 (Nieuw-Zeeland), als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 4 april 2012, voor een termijn van 6 jaar, eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

Bleeser Fresh & Frozen BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Stefan Luc Bleeser

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2012
ÿþ~f ~ -5

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CHTBANK VAN KOOPHANGEL

15 -03- 2012

HASSELT

Griffie

Iii U1H) 111)

be

a

e stf

Ondernemingsnr : 0825.594.912

Benaming

(voluit) : Fruitmark NV/SA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4, Nijverheidslaan, 3800 Sint-Truiden

2x

Onderwerp akte : ontslag en herbenoeming van bestuurders

Op 28 februari 2012 hebben de aandeelhouders bij schriftelijke besluitvorming met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

1. ontslag van de heer Leslie John Sowerby, wonende te 84 Crystall Road, Pukahu, RD 2 Hastings (Nieuw-, Zeeland), ais bestuurder van de vennootschap, met onmiddelijke ingang.

2. benoeming van de heer Paul John Alston, wonende te 8 Kawaka Street, Mount Eden, Auckland 1024 (Nieuw-Zeeland), als bestuurder van de vennootschap, met onmiddelijke ingang, voor een termijn van 6 jaar, eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

Bleeser Fresh & Frozen BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Stefan Luc Bleeser

gedelegeerd bestuurder

op de laatste biz, van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2012
ÿþr

v beh,

aai

Bel Staa

*12053863*

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 8 FEá, 2012

te HASSFgfififie

,, --- -

Ondernerningsnr : :0825.594.912

Benaming : Fruitmark NV/SA

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4, Nijverheidslaan 3132

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op dertig april tweeduizend en tien en dragende aan het slot de melding van registratie ; Geregistreerd 9 blad(en) 16 renvooien) op het tweede registratiekantoor te Jette op 05.05.2010, boek 21, blad 9, vak 6. Ontvangen vijfentwintig euro (E 25,00), De Ea. Inspecteur, a.i. (ondertekend), W. ARNAUT.", dat de raad van bestuur van `, de naamloze vennootschap Fruitmark NVISA, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4, Nijverheidslaan 3132, beslist heeft te benoemen

- tot gedelegeerd-bestuurder, belast met het dagelijks bestuur, voor de duur van zijn bestuursmandaat:

.` De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "BLEESER FRESH & FROZEN", , met,' maatschappelijke zetel te 3473 Waanrode (Kortenaken), Oude Tiensestraat 31, met ondernemingsnummer 0477.445381, met als vast vertegenwoordiger de Heer BLEESER Stefan Luc Theo, wonende te 3473 Waanode (Kortenaken), Oude;' Tiensestraat 31.

- tot voorzitter van de raad van bestuur:

De Heer Jeffrey WESLEY, gedomicilieerd te 55 Polygon street, St Heliers, Auckland, (Nieuw-Zeeland).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

F.DEPUYT, geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iiusiiiuuindui!1Au

r

1 bet a~ Be Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEC

15-11-2011

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0825.594.912

Benaming

(voluit) : FRUITMARK NV/SA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4 Nijverheidslaan 3132 - 3800 Sint-Truiden Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 25 oktober 2011, "Geregistreerd: 2 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 09/11/2011 boek 789, blad 32, vak 11 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) getekend: ea. inspecteur K. BLOMMEN", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUITMARK NV/SA", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld Z3-Z4 Nijverheidslaan 3132, ondernemingsnummer 0825.594.912, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

Eerste Besluit  Aanpassing bestuursbevoegdheden gedelegeerd bestuur

De vergadering besluit de bestuursbevoegdheden van de gedelegeerd bestuurder zoals vermeld onder artikel 11 aan te passen, waarbij voortaan aan de gedelegeerd bestuurder de bevoegdheid wordt toegekend om kantoorbehoeften aan te kopen tot een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) per bestelling in vervanging; van de mogelijkheid tot het aankopen van goederen voor hetzelfde bedrag.

De gedelegeerd bestuurder wordt voortaan tevens gemachtigd om alle betalingen te doen op de'. bankrekeningen tot een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro ( ¬ 250.000,00) per transactie.

De vergadering besluit tot aanpassing van artikel 11 der statuten als volgt:

- artikel 11, punt 5 zal voortaan luiden als volgt: "5. kantoorbehoeften aan te kopen tot een bedrag van, vijfduizend euro (¬ 5.000) per bestelling;"

- artikel 11, punt 9 zal voortaan luiden als volgt: "9. betalingen te doen op bankrekeningen tot een bedrag, van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) per transactie;"

Tweede besluit - volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan B 'n D Accountants BVBA, Diestsestraat 10 bus 1, 3540 Merk-de-Stad, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met volmacht in afschrift;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de, instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 29.06.2011 11231-0177-032

Coordonnées
BERRYMARK

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 3132, INDUSTRIEZONE SCHURHOVENVELD Z3-Z4 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande