BEST ORIENTAL CARPETS, AFGEKORT : B.O.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEST ORIENTAL CARPETS, AFGEKORT : B.O.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.390.222

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 16.12.2013 13685-0002-017
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 10.12.2014, NGL 19.12.2014 14695-0507-017
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 21.12.2012 12679-0204-017
05/02/2015
ÿþ R Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b n

s



RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 6 JAN, 2015

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0437.390.222

Best Oriental Carpets

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Centrum-Zuid 1603, 3530 Houthalen- Helchteren (volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalvermindering - Naamswijziging - Benoemingen - statutenwijziging

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op 13 januari 2015, nog te registreren, heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Best Oriental Carpets", met zetel te Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1603, geldig beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

1.Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van VIERHONDERD TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 420.000,00), teneinde het te brengen van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) op tachtig duizend euro (¬ 80.000,00) en zonder vernietiging van aandelen,

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalver-°mindering van VIERHONDERD TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 420,000,00) daadwerkelijk, verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tachtig duizend euro (¬ 80.000,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hier-+boven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2.Afschaffing van het onderscheid tussen aandelen categorie A en categorie 8,

De algemene vergadering stelt vast dat de huidige tekst van de statuten een onderscheid maakt tussen aandelen van categorie A en categorie B, maar dat dit onderscheid in praktijk geen toepassing vindt. De vergadering beslist bijgevolg het onderscheid tussen de twee categorieën van aandelen af te schaffen zodat alle aandelen gelijk zijn,

3.Wijziging van artikel 5 en 44 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikels 5 en 44 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de ven-nootschap bedraagt tachtig duizend euro (¬ 80.000,00)

Het is verdeeld in zevenendertigduizend (37.000) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde"

Artikel 44: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Artikel 44,

Op de laatste bïz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

.

~ .%- '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, alge-+mene kosten, de nodige provisies en afschrijvin-+gen zijn afgetrokken, maakt de netto winst uit van de vennoot-'schap

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

De dividenden die binnen de vijf jaar na hun opeisbaarheid niet werden opgevraagd, zijn verjaard."

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

4.Aanpassing aandelen op naam

De vergadering stelt vast dat de twee aandeelhouders schriftelijk de vennootschap "Best Oriental Carpets" verzochten in toepassing van artikel 462 Wetboek van Vennootschappen hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Bij besluit van de Raad van Bestuur van 23 december 2011 werd ingegaan op dit verzoek en werden de aandelen aan toonder ingeschreven in een aandelenregister op naam. Het verslag van dit besluit werd samen met het aandelenregister geregistreerd te Houthalen-Helchteren op 28 december 2011 boek 6/29 blad 27 vak 14, zes bladen , geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro.

De aandeelhouders leggen dit aandelenregister hier ook voor aan ondergetekende notaris.

De vergadering beslist thans in overeenstemming met deze omzetting in de aandelen op naam de statuten van de vennootschap aan te passen.

Meer in het bijzonder beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat volgende aanpassingen worden doorgevoerd:

- artikel 11 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen."

-In artikel 7 wordt de vierde alinea die begint met "De uitgifte van het voorkeurrecht..," en eindigt met ".. gebracht van de aandeelhouders", vervangen door volgende tekst: "De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen."

-in artikel 10 wordt volgende zin geschrapt: "Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt."

-In artikel 13 wordt volgende zin geschrapt: "De obligaties zijn aan toonder; de obligaties aan toonder worden door ten minste twee bestuurders ondertekend."

-Artikel 28 van de statuten wordt geschrapt en integraal vervangen door volgende tekst: " De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda. De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten, De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te warden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene

vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling."

-Artikel 30 van de statuten wordt geschrapt en integraal vervangen door volgende tekst: "Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

-In artikel 41 van de statuten wordt volgende zin geschrapt: "Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de in het vorige lid vermelde stukken verstrekt."

~ f&

Voor-

kiettouden aan het, Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

S.Toevoeging afkorting aan maatschappelijke benaming.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om aan de bestaande maatschappelijke

benaming "Best Oriental Carpets" ook een afgekorte naam toe te voegen, namelijk "B.O.C.".

Artikel 1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een naamloze vennootschap. De maatschappelijke benaming luidt "BEST ORIENTAL

CARPEfS", afgekort "B.O.C.""

6. Ontslag bestuurder

De vergadering stelt ook vast dat op de jaarvergadering van 10 december 2014 beslist werd met eenparigheid van stemmen volgende bestuurder te ontslaan: de heer DECKERS, Henricus Franciscus Joseph, gebaren te Overpelt op twaalf januari negentienhonderd drieëndertig, wonende te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 170, die dit ontslag aanvaardde, wat hij hier ook bevestigt. Bijgevolg eindigde tevens zijn mandaat van delegeerd bestuurder. Er werd hem kwijting verleend voor het uitvoeren van het mandaat.

Met oog op publicatie van deze beslissing wordt deze hier herhaald.

7. (Her)benoeming bestuurders

De vergadering stelt ook vast dat op de jaarvergadering van 10 december 2014 beslist werd met eenparigheid van stemmen volgende bestuurders te herbenoemen tot aan de jaarvergadering van het jaar 2020:

1. De naamloze vennootschap "East West", met zetel te Neerpelt, Dorpsstraat 31 en ondernemingsnummer 0441.882.312, met als vaste vertegenwoordiger de heer DECKERS, Theo Adriana Ghislain, geboren te Lommel op veertien september negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3910 Neerpelt, Dorpsstraat 31, die deze herbenoeming aanvaardt.

2. Mevrouw ENEMAN, Christel Monique Marie Jozef, geboren te Brugge op achtentwintig augustus negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 3910 Neerpelt, Dorpsstraat 31, die deze benoeming aanvaardt. Met oog op publicatie van deze beslissing wordt deze hier herhaald.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

DAAD VAN BESTUUR:

Aansluitend komt de voltallige Raad van Bestuur samen om de aandacht te vestigen op het feit dat de Raad van Bestuur op 10 december 2014 reeds het volgende besliste dat hier met het oog op de publicatie hernomen wordt en dit met eenparigheid van stemmen: de raad van bestuur besliste de naamloze vennootschap "East West", voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Deckers Theo, voormeld, aan te stellen ais voorzitter van de Raad van Bestuur en als Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap, die deze benoeming aanvaardt.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift akte

r

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naera en handtekening

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 10.01.2012 12005-0128-017
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 07.01.2011 11004-0026-015
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.12.2009, NGL 14.12.2009 09884-0136-018
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.12.2008, NGL 17.12.2008 08852-0228-018
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 21.12.2007 07840-0105-019
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.12.2006, NGL 13.12.2006 06907-4744-019
18/01/2006 : HA073818
29/12/2005 : HA073818
12/01/2005 : HA073818
12/01/2004 : HA073818
15/01/2003 : HA073818
14/01/2003 : HA073818
13/01/2000 : TU073818
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 16.12.2015 15689-0144-017
08/01/1999 : TG066054
16/09/1995 : TG66054
01/01/1995 : TG66054
01/01/1993 : TG66054
01/01/1992 : TG66054
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 10.12.2016, NGL 15.12.2016 16700-0043-017

Coordonnées
BEST ORIENTAL CARPETS, AFGEKORT : B.O.C.

Adresse
CENTRUM ZUID 1603 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande