BETER AF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BETER AF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.947.141

Publication

23/11/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'111769A5"

bent aar Beil Staa.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -11- 2011

Hts$BffleT

Ondernemingsnr : 9=.1/4-A o " aº% P"\- ^ 1/4-\

Benaming BETER AF

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grote Heide 66, 3910 Neerpelt, België Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Heden 01.10.2011 hebben comparanten,

1) De Heer BEX François Jean M, geboren te Neerpelt op dertig november negentienhonderd zesenvijftig, gehuwd, wonende te Neerpelt, Grote Heide 66

2) Mevrouw KORSTEN Hubertina Leo G, geboren te Lommel op vier augustus negentienhonderd zestig, gehuwd, wonende te Neerpelt, Grote Heide 66

verklaart hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

Benaming - zetel - doel - duur

Artikel I : De vennootschap is een vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming ' BETER AF'

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Neerpelt, Grote Heide 66. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land zowel in België als in het buitenland worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

Vervaardigen van metalen constructies en delen ervan.

Boren, draaien, frezen en slijpen van metalen stukken.

Afbramen, zandstralen en reinigen van metaal

Vervaardigen en afwerken van meubels.

Diverse werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatie en isolatiemateriaal tegen

geluid en trillingen.

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen

Ruimen van bouwterrein

Gevelreiniging

Bouw van sierschouwen en open haarden.

Algemene reiniging van gebouwen

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen

Onderhoud- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders

Aanleggen en onderhoud van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden

Landschapsverzorging

Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers

Snoeien van bomen en heggen

Leveren en plaatsen van schouwbuizen

Leveren en plaatsen van draadafsluiting

Leveren en plaatsen van houten schuttingen

Algemene klussen

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Vennoten

Artikel 5 : Alle oprichters zijn vennoten . Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend.

Artikel S : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Maatschappelijke kapitaal

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 500,00 euro, door de vennoten, oprichters in geld ingebracht in de maatschappelijke kas.

1) De Heer Bex François, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 375,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 375 aandelen

2) Mevrouw Korsten Hubertina, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 125,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, zij ontvangt 125 aandeel

Bestuu r - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan twee zaakvoerders. Tot zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap worden benoemd de heer Bex François en mevr. Korsten Hubertina.

Artikel 11 : De zaakvoerders handelen in naam van de vennootschap en onder de

vennootschapsfirma, vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12 : Tedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

2) wijziging van statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 14 : De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15 : Iedere vennoot heeft het recht op één stem.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 17 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op eenendertig december 2012, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar gaat in op één oktober 2011.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De nettowinst kan vervolgens gereserveerd worden met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen de winst uit te keren in dezelfde verhouding van de ingebrachte gelden. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 : In geval van ontbinding wordt de heer Bex François als vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

I. Diverse bepalingen

Artikel 21 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 22 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

De oprichters,

De Heer Bex François Mevrouw Korsten Hubertina

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BETER AF

Adresse
GROTE HEIDE 66 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande