BETHOMA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETHOMA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.120.084

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 18.07.2014 14314-0210-014
16/12/2013
ÿþMod ADF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergolo d ter griffie der rechtbank v. koophandel to TONGEREN

04-12-2013

De Hoofdgriffier, Griffie

~

behr

aai

Bel

Staa

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): 0892.120.084

Rechtsvorm : BETHOMA INVEST

Zetel : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3680 Maaseik

Gremelsloweg 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,, Maastrichtersteenweg 85, op 28 november 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "BETHOMA INVEST", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Gremelsloweg 6 en= ondernemingsnummer BTW BE0892.120.084, en op welke buitengewone algemene vergadering tweehonderd vijftig (250) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van schuldvordering, zijnde inbreng in natura; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor mevrouw Vosch Ingrid, aangeduid , overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op vijfentwintig november tweeduizend dertien, waarvan het besluit luidt als volgt: "De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Bethoma Invest BVBA' bestaat uit de inbreng van een schuldvordering door de vennoot, die zal ontstaan uit de= winstuitkering bij wijze van een tussentijds dividend op 28 november 2013 voor een totaal bedrag van 275.000, 00 EUR na aftrek van de in artikel 537 WiB 92 bedoelde roerende= voorheffing van 10%, na goedkeuring door de enige vennoot. Ais gevolg zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 247.500, 00 EUR van 125.000, 00 EUR naar 372.500, 00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut

van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng In natura. Het bestuursorgaan van dei = vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen terE

vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met= betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende. voorheffing van 10%.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

" De algemene vergadering van 28 november 2013 heeft voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, besloten tot de toekenning van; een dividend ten belope van 275.000, 00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Y

.~ a ,i,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WiB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de enige vennoot.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gezien het voorafgaandelijk akkoord van de vennoot met een vergoeding van de inbreng op basis van de fractiewaarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura in 495 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het instituut van de Bedri fsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Neerpelt, 25 november 2013.

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Ingrid Vosch"

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd vijfentwintig november tweeduizend dertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig procesverbaal.

2. De vergadering beslist tot kapitaalverhoging in de toepassing artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 275.000,00), welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van eenendertig december tweeduizend en elf DRIEHONDERD TWINTIGDUIZEND HONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO NEGEN EUROCENT (¬ 320.173,09) en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden vbór één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van ZEVENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 27.500,00) en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het nettodividend ten belope van TWEEHONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 247.500,00) in de boekhouding van de vennootschap geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

3. BESLISSING tot kapitaalverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng: De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van TWEEHONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 247.500,00) om het kapitaal te brengen van HONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO

I 1

J Y . .1V ~'  %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(¬ 125.000,00) op DRIEHONDERD TWEEËNZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 372.500,00), en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

Ter gelegenheid van de inbreng door deze enige vennoot zullen vierhonderd vijfennegentig (495) nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng worden uitgegeven of gecreëerd en met dezelfde rechten en fractiewaarde als de bestaande aandelen.

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name de heer PETERS Leon Henri Ghislain voornoemd, die verklaart inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare

schuldvordering jegens de vennootschap ten bedrage van TWEEHONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 247.500,00). Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

De voornoemde inbrenger geeft voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en elf bleken en uiterlijk éénendertig maart tweeduizend dertien door de algemene vergadering goedgekeurd.

De voornoemde inbrenger verklaart de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden. Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

De vergadering beslist als vergoeding voor de inbreng vierhonderd vijfennegentig (495) nieuwe aandelen uit te geven of te creëren en met dezelfde rechten en fractiewaarde als de bestaande aandelen.

Deze aandelen worden als vergoeding voor de inbreng toegekend aan de heer PETERS Leon Henri Ghislain, voornoemd, in vergoeding voor diens inbreng.

5. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans DRIEHONDERD TWEEËNZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 372.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijfenveertig (745) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijfenveertigste (1/7455te) deel van het maatschappelijk kapitaal.

6. De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL 5 van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalverhoging.

De eerste alinea wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD TWEEËNZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 372.500,00). Het is verdeeld in zevenhonderd vijfenveertig (745) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één/zevenhonderd vijfenveertigste (1/745ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door cie vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Monnens & Partners" met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158 de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

A r I 0

.11..._i " .1»

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens

een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd, 28/11/2013;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- revisoraal verslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 15.07.2011 11302-0583-013
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0013-013
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 02.07.2009 09372-0288-013
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 01.07.2008 08335-0066-013
20/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

a 8 -05- 2015

unifie

De griffier.

1J-

Ondernemingsnr : 0892.120.084

Benaming

(voluit) : BETHOMA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gremelsloweg 6 (Industrieterrein Jagersborg 1014) , 3680 Maaseik (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 5 JANUARI 2015:

De bijzondere algemene vergadering beslist unaniem om mevrouw Elisabeth Beaujean, wonende te Maastrichtersteenweg 77, 3680 Maaseik, te benoemen tot zaakvoerder, Haar mandaat gaat in vanaf heden en heeft een onbepaalde duur. Haar mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Peters Leon

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BETHOMA INVEST

Adresse
GREMELSOWEG 6 (INDUSTRIETERREIN JAGERSBORG 1014) 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande