BEVINGEN BROODJES BAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEVINGEN BROODJES BAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.850.369

Publication

27/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-01-2015

Griffie

*15301573*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578850369

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BEVINGEN BROODJES BAR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 8 januari 2015, neergelegd op de griffie vóór registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ Mevrouw MIEVIS Suzy, geboren te Sint-Truiden op 19 oktober 1975, NN 75.10.19 092-13, IK 5916027154-64, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3890 Gingelom, Kriekelstraat 12.

2/ Mevrouw BESSEMANS Sabrina Maria Raymonde, geboren te Sint-Truiden op 17 augustus 1971, NN 71.08.17 266-92, IK 591-0252041-40, echtgenote van de heer DEGELING William Marie Louis Isidore, geboren te Sint-Truiden op 11 mei 1965, wonende te 3800 Sint-Truiden, Klein-Eikhoutstraat 11.

Gehuwd te Sint-Truiden op 10 november 1995 onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Alfred Vreven, destijds te Sint-Truiden op 9 november 1995, niet gewijzigd tot op heden.

- met maatschappelijke benaming: BEVINGEN BROODJES BAR.

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 321.

- met als doel:

- Broodjesbar

de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en de handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord;

- detailhandel in brood- en banketbakkerswerk en suikerwerk;

- artisanale brood- en banketbakkerijen;

- het vervaardigen van cacao, chocolade en suikerwerk;

- het organiseren van salons, tentoonstellingen, beurzen, congressen, seminaries, braderijen;

- het uitbaten van verbruiksalons, restaurants, snackbars, drankgelegenheid, kantine, catering en alle activiteiten die ermee verband houden;

- de huur en verhuur van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Onderwerp akte :

Naamsesteenweg 321 3800 Sint-Truiden

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal mogen optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Alle opsommingen zijn van beschrijvende en niet van beperkende aard.

Alleen de algemene vergadering der vennoten heeft de bevoegdheid het maatschappelijk doel te interpreteren en toe te lichten.

Alle voornoemde activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door mevrouw MIEVIS Suzy ten bedrage van 9.300,00 euro waarvoor zij 93 aandelen verkreeg en waarvan 3.100,00 euro volstort werd en door mevrouw BESSEMANS Sabrina ten bedrage van 9.300,00 euro waarvoor zij 93 aandelen verkreeg en waarvan 3.100,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij ING te Zoutleeuw met nummer BE07 3631 4317 4666, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn ten belope van één/derde volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur (20.00 uur), eerste jaarvergadering in 2017.

- Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

- met boekjaar: van 01/10 tot 30/09, eerste boekjaar tot 30/09/2016.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werden aangesteld als eerste niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

Mevrouw MIEVIS Suzy en mevrouw BESSEMANS Sabrina, beiden voornoemd. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 oktober 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers en/of aangestelden van de Burg. Venn. o.v.v. B.V.B.A. COENEN, TOURNEL & CO, Nieuwstraat 1C, 3840 Borgloon.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

09/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BEVINGEN BROODJES BAR

Adresse
NAAMSESTEENWEG 321 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande