BFOUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BFOUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.877.245

Publication

25/10/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : LtQ

Benaming

(volurt) : BFour

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3980 TESSENDERLO - Lichtveld 57

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BFour, verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 14.10.2013, welke ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van zijn vennoten, nl.:

1) dhr. SERESIA Bart, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 22 bus A;

2) mw. VOLDERS Waudru Elza Petrus, wonende te 3980 Tessenderlo, Lichtveld 57;

3) "DA2", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel gevestigd te: 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 22 bus A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0526.801.555, opgericht bij akte verleden voor notaris Catherine` De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas, op 15.04.2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17.04.2013 onder nummer 13302371, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Hier vertegenwoordigd door mw. Blankespoor Maritza, wonende te 9250 Waasmunster, Marktwegel 16,; handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder overeenkomstig artikel 7 van de statuten en daartoe-benoemd bij de oprichting en bevoegd om de vennootschap rechtsgeldig te verbinden.

4) mw. VANHOYWEGHEN An Cecile Jozef, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 22 bus A,

Die mij, notaris, verzochten de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens' Belgisch recht met als naam "BFour", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 3980 Tessenderlo, Lichtveld 57, met een maatschappelijk kapitaal van 18.550,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven

Inbreng in natura

Dhr. SERESIA Bart, voornoemd, verklaart in te brengen in de vennootschap, materiële vaste activa, een` handelsschuld en een handelsvordering, zoals deze opgesomd worden in het verslag van de bedrijfsrevisor van 02.10.2013.

Inbrengstaat per 30.09.2013:

Materiële vaste activa: drieduizend tweeënnegentig euro zeven cent: 3.092,07 EUR

- Handelsvordering: zesenzestig euro eenenvijftig cent: 66,51 EUR

- Handelsschuld: driehonderd zesenzestig euro eenenzeventig cent: - 366,71 EUR

Netto te vergoeden inbrengwaarde: tweeduizend zevenhonderd eenennegentig euro

zevenentachtig cent: 2.791,87 EUR

Aan de heer Bart Seresia wordt voor zijn inbreng in natura toegekend:

- veertien (14) aandelen op zijn naam.

In verband met de deze inbreng in natura hebben de oprichters, bij toepassing van artikel 219 van het

Wetboek van Vennootschappen, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Ann Willekens,,

Bedrijfsrevisor, gevestigd te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, aangewezen met als opdracht verslag op te,

maken over de beschrijving van de verrichting, de beschrijving van iedere inbreng in natura, over de toegepaste'

methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen.

Ingevolge deze opdracht heeft de voornoemde bedrijfsrevisor op twee oktober tweeduizend dertien verslag'

opgesteld waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"VI. Besluiten

Ondergetekende, Ann WILLEKENS, bedrijfsrevisor met kantoor te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27,

verklaart dat :

'De inbreng in natura bestaande uit materiële vaste activa en een handelsvordering- en schuld in de op te`

richten vennootschap, de BVBA B4, met zetel te 3980 Tessenderlo, Lichtveld 57 , ten belope van 2.597,00 EUR

werd gecontroleerd overeenkomstig de huidige controlenormen van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren;

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

1fi-10-12013

dree,SELT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad " De oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte goederen, alsook voor het bepalen van het aantal verstrekte aandelen als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

" De methode van waardering van de inbreng vastgesteld door de partijen bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot de inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal van de als tegenprestatie uit te geven aandelen;

" De tegenprestatie voor de inbreng van 2.597,00 EUR bedraagt :

" 14 aandelen in de BVBA B4, die toegekend worden aan de Heer Bart Seresia en die volstort worden door de inbreng in natura ten belope van 2.597,00 EUR.

Er werd door de Heer Bart Seresia een attest aangevraagd, overeenkomstig artikel 442bis, alinea 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, alsook een attest, overeenkomstig de wet van 10/08/2005 artikel 93 undecies B van het Wetboek BTW, Overwegende dat op de datum van het opstellen van het huidige verslag de inbrenger aan ondergetekende de bedoelde fiscale certificaten nog niet heeft voorgelegd, dient ondergetekende erop te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de inbrenggenietende vennootschap, indien de inbrenger' fiscale en / of sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen registratieformaliteit, Terzake dient ondergetekende een voorbehoud te maken inzake dit latent risico in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap.

Ondergetekende wenst er tevens aan te herinneren dat haar opdracht volgens de normen van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren, er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te goeder trouw,

Karnpenhout, 2 oktober 2013

Ann Willekens Bedrijfsrevisor B.V.B.A.,

vertegenwoordigd door

Ann Willekens

Bedrijfsrevisor"

Inbreng in geld

- Dhr. Seresia Bart, voornoemd, schrijft in op 30 aandelen, welke hij volledig zal volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 5.727,00 EUR, Daarnaast heeft hij reeds 14 aandelen door zijn inbreng in natura ten bedrage van 2.597,00 EUR, hierboven vermeld.

- Mw. Volders Waudru, voornoemd, schrijft in op 44 aandelen, welke zij gedeeltelijk zal volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 4.800,00 EUR.

- De BVBA "DA2", voornoemd, schrijft in op 10 aandelen, welke zij gedeeltelijk zal volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 371,00 EUR.

- Mw, Vanhoyweghen An, voornoemd, schrijft in op 2 aandelen, welke zij gedeeltelijk zal volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 185,50 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 11.083,50 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Panbas Fortis Bank te 3980 . Tessenderlo, Markt 15. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd , overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend aan: 1. dhr. Bart SERESIA, voornoemd, die aanvaardt: 44 aandelen; 2. Mw. Waudru VOLDERS, voornoemd, die aanvaardt: 44 aandelen; 3. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DA2", voornoemd, die aanvaardt; 10 aandelen en 4. Mw. An VANHOYWEGHEN, voornoemd, die aanvaardt: 2 aandelen.

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijke volgestort is.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle verrichtingen in België en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verzorgen van transport van goederen en personen, onafhankelijk van het vervoermiddel; Dit vervoer mag al dan niet een commercieel karakter hebben.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren van voertuigen, onafhankelijk van hun aard, voornamelijk maar niet beperkend, zowel gemotoriseerde als niet-gemotoriseerde wegvoertuigen en (gemotoriseerde als rietgemotoriseerde) luchtvaartuigen.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren van alle benodigd heden voor het gebruik en of onderhoud van de bovenvermelde voertuigen.

- Het aan- en verkopen van diensten met betrekking tot onderhoud en gebruik van de bovenvermelde voertuigen,

- Het inrichten van meetings, demonstraties, seminaries, cursussen, scholing en publicitaire activiteiten betrekking hebben tot het doel in de meest ruime zin.

- Het verstrekken van diensten aan derden in de meest ruime zin en in het bijzonder diensten met betrekking tot informatica en/of bedrijfsbeheer,

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel. De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar zijn al dan niet bezoldigd. De vennootschap kan leningen aangaan en borg stellen De-vennootschap-kan onroerende goederen bouwen, kopen, verkopen en-beheren:-In

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen era andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting, De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de ' algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als ; verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Dhr. SERESIA Bart, voornoemd, is als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur. De , bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van april om 19.00 uur 's avonds. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 29 april 2015.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan " op 14.10,2013 om te eindigen op 31.12.2014,

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake, Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan de heer Bart SERESIA, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 22 bus A, om in hun naam en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte oprichting

-verslag van de oprichters m.b.t. de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 02.10.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
BFOUR

Adresse
LICHTVELD 57 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande