BI LOGIC

Société en commandite simple


Dénomination : BI LOGIC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.615.005

Publication

31/05/2013
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-4FDiaTB 1 VAN KOOPHANDEL

11111111e111111111111111

Ondememingsnr: 2 -'+ C -+ V .- `e , F-Benaming

(voiuit) : BI Logic

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint -anstraat 21 bus 3, 3583 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op de algemene vergadering van 20 april 2013 hebben de volgende personen besloten om een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Deze personen zijn Vanneylen Dimitri, woonachtig te Sint-Janstraat 21 bus 3, 3583 Beringen geboren te, Beringen op 2 januari 1978, met rijksregisternummer 78.01.02.261-63 en Vanneyien Martin, woonachtig te Kabbeekvest - Breugelhof 124, 3300 Tienen, geboren te Beverlo op 5 juli 1950 met rijksregisternummer£ 50.07.05.229-41.

Dhr, Vanneylen Dimitri is werkend vennoot, dhr. Vanneylen Martin is stille vennoot.

Alle handelingen die door de werkend vennoot in naam van de vennootschap werden gesteld vanaf 1 april 2013 worden overgenomen door de vennootschap,

De vennootschap zal de naam "BI Logic" dragen en is gevestigd te Sint-Janstraat 21 bus 3r3593 EeringEn.

Deze vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het doel van de vennootschap is:

-. ICT consulting diensten

- Software ontwikkeling

ª% ICT Trainingen

ª% E-commerce & M-commerce

Aan- en verkopen van onroerende goederen

Aan- en verkopen van voertuigen

Daarnaast mag de vennootschap alle roerende of onroerende goederen, materialen en

benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen elke commerciële, industriële of financiële handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven. De vennootschap zat op alle wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen met éénzelfde gelijklopend of aanverwant doel of die van die aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap bevorderen, haar verkoop van producten vergemakkelijken of haar klantenbestand uitbreiden. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band bestaat, Zij mag aan deze ook leningen verstrekken of er borg voor staan.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro en is vertegenwoordigd door 10 aandelen van elk 100,00 E. Dhr. Vanneylen Dimitri ontvangt voor zijn inbreng van 900,00 ¬ 9 aandelen, dhr. Vanneylen Martin ontvangt voor zijn inbreng van 100,00 ¬ 1 aandeel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad J

Dhr. Vanneylen Dimitri erkent dat hij geheel aansprakelijk is. Dhr. Vanneylen Martin is door zijn benoeming tot stille vennoot enkel aansprakelijk ten betope van zijn inbreng, hij is noch hoofdelijk, noch ondeelbaar i aansprakelijk.





De aandelen zijn steeds op naam en elk aandeel heeft recht op 1 stem. Ze zijn in principe niet overdraagbaar aan derden.



De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die steeds benoemd wordt door de algemene vergadering. Deze oprichtersvergadering benoemt dhr. Vanneylen Dimitri.

Het boekjaar van de vennootschap loopt elk jaar van 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 31 december 2013.

Elk jaar zal een algemene vergadering samengeroepen worden, deze zal plaatsvinden op elke tweede maandag van de maand juni om 19.00 u. op de maatschappelijke zetel. De eerste vergadering zal plaatsvinden in 2014.

Tegelijk hiermee neergelegd: Volledig geregistreerde akte

Getekend,

Bijlagen b'rriret-Belgisch-5taatsblact _ 31f65/26-13 Annexres ùu NIbf[iteüi'$élgè Vanneylen Dimitri

zaakvoerder



































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BI LOGIC

Adresse
SINT-JANSTRAAT 21, BUS 3 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande