BIESEPRET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIESEPRET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.098.966

Publication

12/03/2014
ÿþI

Mod PDF 11.1

!ne In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III 1113

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 l -02- 2014

De HoofdgriffteGriffie

Ondememingsnr : 0842.098.966

Benaming (voluit) : Biesepret

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tongersestraat 94, 3740 Bilzen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerders

Tekst

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders de dato 4 februari 2014 blijkt dat met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Ivo Palmaers te ontslaan als zaakvoerder en D&A Comm. V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Ivo Palmaers, te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur. Er wordt kwijting gegeven aan de heer Ivo Palmaers tot op heden en hij wordt bedankt voor zijn bewezen diensten. De kwijting zal op de eerst volgende algemene vergadering bevestigd worden.

D&A Comm. V.,

Zaakvoerder,

Vertegenwoordigd door de heer

Palmaers Ivo, vast vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. váritwk"E"véiitisrcae :--- ti?cto :T7áam en hoeifénighëid'van dë irisrrumèniéiôndé-iiôiins; ftëe1l van de-përsb(flrri(éi

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0179-014
04/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tongersestraat 94 - 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELUITBREIDING

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 24 september 2012, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft:

" Verslag door de zaakvoerder waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel wordt gegeven; bij dit verslag wordt een samenvattende staat gevoegd betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 17 september 2012.

" Uitbreiding van het maatschappelijk doel door aan artikel 3 van de statuten volgende tekst toe te voegen (toevoeging na het laatste opsommingsstreepje):

"- De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geinspireerd doel dat zij mensen uit de kansengroepen wenst aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in de onderneming.

Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen."

" Volmacht voor de uitvoering van de genomen beslissingen en coordinatie van de statuten.

Voor analytisch uittreksel.

(get.) Yves TUERLINCKX, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een eensluidend afschrift van de akte.

- Een uittreksel van de akte.

- Bijgewerkte tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 11.1

Neergelegd tel yullie aer

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

11ll1 llIl llhl lll 1lll 11l l'l1l lli II1 11

*iaieaasi*

Ondernemingsnr : 0842.098.966 Benaming

(voluit) : Biesepret (verkort) :

2 5 -09- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

28/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11307755*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0842098966

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 20 december 2011, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

1) De heer PALMAERS Ivo Jean Marie Ghislain, zaakvoerder, geboren te Bilzen op 7 april 1970, echtgenoot van mevrouw THIJS Ann Florentine Jean, wonende te 3740 Bilzen, Leten 29.

2) De gewone commanditaire vennootschap D & A, met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Leten 29, BTW BE 0834.698.262 RPR Tongeren.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «BIESEPRET».

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3740 Bilzen, Tongersestraat 94.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

 De exploitatie van parken met attracties, doolhof, sprookjestuin, minitrein en gelijkaardige inrichtingen met allerhande standen voor spelen en ontspanning, van gebouwen ingericht voor originele voorstellingen, dit alles zonder beperkingen ook.

 De exploitatie in het algemeen van alle attracties, hetzij ze in eigendom of in concessie werden verkregen alsmede het geven in huur of in concessie van attracties van welke aard ook.

 Het organiseren, coördineren, ondersteunen, uitvoeren van evenementen allerhande in de meest ruime betekenis van het woord, zoals onder andere optredens.

 Het exploiteren van hotels, motels, jeugdherbergen, restaurants, tearooms, koffie- en wafelhuizen, snackbars, dancings, alle vaste en verplaatsbare standen voor consumptie van producten allerhande, in welke plaatsen dit zich ook kan voordoen, zelfs buiten het kader van de hiervoor vermelde activiteiten van de vennootschap.

 Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

 Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

 Het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven.

 Het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

 Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

 Het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar.

 De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Benaming (voluit): Biesepret

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Tongersestraat 94

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om negentien uur dertig, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 16. Bevoegdheid der zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van

de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BENOEMINGEN

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist het aantal zaakvoerders op één te bepalen, en als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: de heer Ivo PALMAERS, voornoemd.

Hij heeft verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

(get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), en is volledig volstort. Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk het honderdste (100e) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op de voorstellen van de zaakvoerder(s) in de geest van wat hieromtrent voorzien wordt in het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder(s) te bepalen. Vereffening-verdeling:

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig decembervan ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op twintig december tweeduizend elf en zal eindigen op eenendertig december

tweeduizend twaalf.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte;

- uittreksel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0369-028
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 10.06.2016 16172-0331-030

Coordonnées
BIESEPRET

Adresse
TONGERSESTRAAT 94 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande