BIESMANS ALGEMENE ONDERNEMINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIESMANS ALGEMENE ONDERNEMINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.468.009

Publication

02/07/2014 : TG074359
20/10/2014
ÿþ /Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1III



*14191773*

BEL





eer or gr e er ren tban

ONITEUR BELG Y. koophandel Anlwerpen, afd. Tongeren

13 -10- 2w4 0 1 10- 2014 GISCH STA VI-SR

griffier,Griffie

Ondernerningsnr : 0449.468.009

Benaming

(voluit): BIESMANS ALGEMENE ONDERNEMINGEN in vereffening (verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3740 Bilzen (Waltwilder), Maastrichterstraat 141

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vervroegde ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naambesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIESMANS ALGEMENE ONDERNEMINGEN", : afgekort "BIESMANS ALG. ONM", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen (Waltwilder), Maastrichterstraat. 141 en gekend met ondememingsnummer 0449.468.009, verleden voor notaris Bram VULSTEKE te Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) op 23 september 2014, nog te registreren, dat de regelmatige samengestelde' vergadering met éénparigheld van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

A.VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder de dato 12 september 2014 waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passive van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 31 ; juli 2014L

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor opgesteld door de heer Joseph-Michel BOES, bedrijfsrevisor :in kantoor "Boes & Co bedrijfsrevisoren BV BVBA" te 8500 Kortrijk, Plein 32, hetwelk werd opgesteld met, betrekking tot deze ontbinding.

Het verslag werd opgesteld op 22 september 2014.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"10. BESLUITVORMING

Tot besluit van het onderzoek verricht overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende:

De zaakvoerder heeft in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, een boekhoudkundige staat opgemaakt afgesloten op 31/07/2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten , van de vereffening, een balanstotaal opgeeft van 2.426.311,35 EUR en een netto-actief van 1,933.347,77 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, get.rouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar onde' voorbehoud van het feit dat er geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties ais' gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de fiscale administratie en onder voorbehoud dat er geen' voorziening aangelegd werd voor de kosten van de vereffening.

Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden gecorrigeerd.

Wij willen er eveneens op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die verschuldigd zal worden op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet, gecorrigeerd werd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 161 van het Wetboek van: vennootschappen, in het kader van de ontbinding van de vennootschap, en het mag niet voor andere; doeleinden gebruikt worden."

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaan de: voorzitter de voorlezing ervan.

B.VROEGTUDIGE ONTBINDING -.ONROEREND GOED

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

-  _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren dat er geen onroerende goederen en rechten eigendom zijn van onderhavige vennootschap.

C.ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding beslist de vergadering der aandeelhouders uit zijn functie van statutair zaakvoerder te ontslaan: de heer BIESMANS Theodoor, voornoemd.

D.BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR EN LASTHEBBER AD HOC

De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen tot vereffenaar de heer BIESMANS Theodoor, voornoemd. Dit mandaat is onbezoldigd.

De heer BIESMANS Theodoor, voornoemd, verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Genoemde vereffenaar verklaart van ondergetekende notaris toelichting te hebben gehad wat betreft artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, in zonderheid dat de vereffenaar pas in functie kan treden vanaf de bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

De vergadering der aandeelhouders beslist eveneens te benoemen tot lasthebber ad hoc, de heer BIESMANS Theodoor, voornoemd, die belast wordt met de indiening van het verzoekschrift bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

De lasthebber ad hoc verbindt zich om een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel, aan ondergetekende notaris te bezorgen, om bij onderhavige akte te voegen, ten einde de neerlegging overeenkomstig artikel 74 van het wetboek van vennootschappen mogelijk te maken.

E.BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zef hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap.

F.MACHTEN AAN DE VEREFFENAAR

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de vereffenaar de nodige machten om de genomen beslissingen uit te voeren.

G.SCHORSING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

De zitting van de algemene vergadering wordt geschorst op voorstel van de voorzitter.

Besluit van de vereffenaar

De vereffenaar verzoekt ondergetekende notaris uitdrukkelijk het volgende te notuleren.

De vereffenaar besluit, rekening houdend met de financiële toestand van de vennootschap tot uitkering aan de vennoten van een voorschot op het vereffeningssaldo ten bedrage van 1.600.000,00 euro.

HERVATTING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS Vervolgens wordt de algemene vergadering hervat onder leiding van de voorzitter.

De vergadering neemt kennis van het besluit van de vereffenaar tot uitkering van een voorschot op het vereffeningssaldo aan de vennoten, De vennoten verbinden zich ertoe de eventueel te veel gestorte voorschotten terug te betalen,

H.AANSTELLING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan een aangestelde van SBB Accountants en Adviseurs, kantoorhoudende te 3620 Lanaken, Europaplein 43 bus 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving, wijziging, doorhaling van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondememingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

BEVESTIGING BESTAAN EN EXTERNE WETTIGHEID VAN DE RECHTSHANDELINGEN EN FORMALITEITEN

Het bureau verklaart dat er een afschrift van de verslagen en staat van actief en passief werden opgestuurd aan de aandeelhouder en zaakvoerder.

Bij toepassing van artikel 181§4 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze inontbindingstelling. De aandeelhouders verklaren hiervan op de hoogte te zijn en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande, en verzoeken ondanks eventuele niet-naleving van formaliteiten, toch onderhavige akte te verlijden.

VOOR ONTLEDENDE UITTREKSEL

Bram VUYLSTEKE, notaris

. . 4.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

.4.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1) Uitgifte van de akte;

2) Verslag van de zaakvoerder;

3) Verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : TG074359
03/09/2012 : TG074359
19/08/2011 : TG074359
09/09/2010 : TG074359
27/08/2009 : TG074359
28/08/2008 : TG074359
05/10/2007 : TG074359
15/09/2005 : TG074359
08/10/2004 : TG074359
15/01/2004 : TG074359
23/09/2003 : TG074359
03/07/2002 : TG074359
08/02/2001 : TG074359

Coordonnées
BIESMANS ALGEMENE ONDERNEMINGEN

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 141 3740 WALTWILDER

Code postal : 3740
Localité : Waltwilder
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande