BILZERS DIERENCREMATORIUM CORCULUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILZERS DIERENCREMATORIUM CORCULUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.860.725

Publication

27/03/2014
ÿþMod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

_

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

14 -o3- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor- 1111111111,11.1°11tij111111111

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij h

Ondernemingsnr 0539.860,725

Benaming (voluit) BILZERS DIERENCREMATORIUM CORCULUM

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3730 Hoeselt, Sint-Lambertusstraat I bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Kapitaal - Statuten

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Xavier Voets te Bilzen op twaalf maart tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BILZERS DIERENCREMATORIUM CORCULUM", ondermeer volgende beslissingen bij eenparigheid van stemmen heeft genomen

1. het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met vijftigduizend euro (50.000,00 E) en gebracht op honderdduizend euro (100.000,00 E) door uitgifte van honderd (100) nieuwe aandelen, waarop werd ingeschreven in geld tegen de prijs van vijfhonderd euro (500,00 E) per aandeel, volledig volstort, welke gelden werden gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank.

2, artikel 5 der statuten wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en wordt volledig vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000,00 euro) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

3. er wordt bijzondere volmacht verleend aan de BVBA FISCALITEIT & CONSULT VANORBEEK, Kogelstraat 4 te 3740 Bilzen/Rijkhoven, vertegenwoordigd door Johan VANORBEEK, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van twaalf maart tweeduizend veertien en gecoördineerde statuten

Notaris X. Voets te Bilzen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305716*

Neergelegd

02-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0539860725

Benaming (voluit): BILZERS DIERENCREMATORIUM CORCULUM (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3730 Hoeselt, Sint-Lambertusstraat 1 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op één oktober tweeduizend dertien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a. Mevrouw TRIPPAERS Sarah, geboren te Tongeren op twintig november negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3730 Hoeselt, Sint-Lambertusstraat 1 bus B.

b. Mevrouw SCHOUPS Lydia Marcella, geboren te Tongeren op achtentwintig juli negentienhonderd negenenvijftig, echtgenote van de heer TRIPPAERS Ludo Paul Guillaume, wonende te 3730 Hoeselt, Sint-Lambertusstraat 1bus B.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  BILZERS DIERENCREMATORIUM CORCULUM .

3. ZETEL : 3730 Hoeselt, Sint-Lambertusstraat 1 bus B.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- het oprichten, exploiteren, verhuren en/of verkopen van één of meerdere dierencrematoria met alle noodzakelijke bijgebouwen en/of diensten, consulting, engineering, contracting en/of projectdevelopment met het oog op de realisatie van haar doel.

- het ophalen en transporteren van dode huisdieren met het oog op crematie.

- handel in urnen en gedenkstukken in de ruimste zin van het woord.

- personalisering van urnen en gedenkstukken via lasering of eender welke andere methode.

- een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, te beheren en uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven door inschrijving of aankoop en beheren: aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren en verfraaien: alle onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, in België en in het buitenland.

- de vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van haar doel, of dit geheel of gedeeltelijk kunnen vergemak-kelijken.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLLEDIGE VOLSTORTING: VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING: één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Sarah TRIPPAERS voornoemd, die haar mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9. JAARVERGADERING: jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van onderhavig uittreksel en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag zesentwintig juni tweeduizend vijftien om twintig uur. Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA FISCALITEIT & CONSULT VANORBEEK, Kogelstraat 4 te 3740 Bilzen/Rijkhoven, vertegenwoordigd door Johan VANORBEEK, evenals aan haar bedienden, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle mogelijke administratieve formaliteiten te verzekeren ten behoeve van KBO, ondernemingsloketten en fiscale diensten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van één oktober tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BILZERS DIERENCREMATORIUM CORCULUM

Adresse
SINT-LAMBERTUSSTRAAT 1, BUS B 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande