BIO-ENERGY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIO-ENERGY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 873.224.484

Publication

26/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

171Trizil ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte

RECI-ITBANKNian KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

17 SEP. 2014

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111INEFIR

Ondernemingsnr : 00873.224.484

Benaming

(voluit) :

(ve(kort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30 mei 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

BIO-ENERGY

Van Haverrnaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren CVBA, Diepenbekerweg 65, bus 1 te 3500 Hasselt, hierbij vertegenwoordigd door de heer Johan de Coster, bedrijfsrevisor (IBR-nummer 199-N-01815), wordt als commissaris van de vennootschap benoemd voor een termijn van drie jaar, waarbij de controleopdracht een aanvang neemt in het boekjaar eindigend op 31 december 2014 om van rechtswege een einde te nemen op de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Hasselt 14 juli 2014

Jemi Consult bvba, gedelegeerd bestuurder

met ais vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM10.1[9

BELGE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2013 2 7 -09- 2013

STAATSBL AD HAs iie

IITEUR

111 4 -10-

;CH

j

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0873224484

Benaming

(voluit) : BIO-ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging, doelwijziging, kapitaalwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op 16 september 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de bestaande categorieën van aandelen af te schaffen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur van 13 september 2013 in toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen houdende de afschaffing van de categorieën van aandelen.

TWEEDE BESLUIT

UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

a.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur van 13 september 2013 en van de commissaris aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 Juni 2013.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van cie staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

b. De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

«Het ontwikkelen, laten bouwen, exploiteren en beheren van hernieuwbare energieprojecten in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden.»

Zodat artikel 3 voortaan luidt:

De vennootschap heeft tot doel

Het bouwen en exploiteren van een WKK-biomethanisatie-installatie voor de verwerking van industriële organische afvalstromen en procesbijproducten van vegetarische oorsprong, met inbegrip van digestaat verwerking tot herbruikbaar proceswater, op een nog nader te bepalen locatie te Lommel.

Het ontwikkelen, laten bouwen, exploiteren en beheren van hernieuwbare energieprojecten in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan verder alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen waarin zij een meerderheidsbelang of meerderheidsdeelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doei, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

DERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING door NIET-GELDELIJKE INBRENG

i, Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

 het verslag opgesteld door de commissaris overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van

Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de commissaris, voormeld, worden hierna letterlijk weergegeven:

« Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV BIO-ENERGY, bestaat uit de inbreng van de

achtergestelde lening op meer dan één jaar en een gedeelte van de overige leningen op meer dan één jaar,

door de vennootschap JM RECYCLING NV, voor een inbrengwaarde van

4.599,000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het

herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan, van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de tegenprestatie ter vergoeding van de inbreng in

natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de paçtijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.460 aandelen van de NV BIO-ENERGY, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit Verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV BIO-ENERGY en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 13 september 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Hans WILMOTS»

het verslag opgesteld door de raad van bestuur van 13 september 2013 overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ii. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ¬ 4.599.000,00 om het te brengen van ¬ 3.150.000,00 op ¬ 7,749.000,00 dcor inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die J.M. Recycling, voormeld, heeft lastens deze vennootschap, en dit uit hcofde van de verstrekte lening tussen JM Recycling nv en de vennootschap ingevolge de leningsovereenkomst van 30.09.2010, de leningsovereenkomst van 28.06.2010 en de leningsovereenkomst van 25.01.2011 inclusief het addendum 1 van 10.01.2012 en het addendum 2 van 10,01.2013.

Il. Vergoeding van de inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van 1.460 aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

lll.Verwezenfijking van de inbreng

Vervolgens verklaart de naamloze vennootschap J.M, Recycling, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, haar schuldvordering ten belope van ¬ 4.599.000,00 in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

IV. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ¬ 7.749.000,00 wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 2.460 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

fii. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald.

VIERDE BESLUIT

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met twee miljoen tweehonderd vierendertigduizend euro (¬ 2.234.000) om het kapitaal te brengen van zeven miljoen zevenhonderdnegenenveertigduizend euro (¬ 7.749.000) op vijf miljoen vijfhonderd vijftienduizend euro (¬ 5.515,000) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk -g" ekïrt

kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en

toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door incorporatie van de

overgedragen verliezen.

Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de '

statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 5: Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijf miljoen vijfhonderd vijftienduizend euro (¬ 5.515.000,00), Het is

verdeeld in tweeduizend vierhonderdzestig (2.460) aandelen die elk één/tweeduizend vierhonderdzestigste

(112460ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten te wijzigen naar aanleiding van recente wetgeving en nieuwe afspraken

inzake aandelenoverdracht, bestuur, de externe vertegenwoordigingsmacht, vereffening  verdeling.

-WIJZIGING ARTIKEL 20 INZAKE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Artikel 20: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Artikel 20:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht vande raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk

ondertekenen of door de gedelegeerd bestuurder alleen optredend."

-WIJZIGING ARTIKEL 21 INZAKE ORGAAN VAN VERTEGENWOORDIGING BETREFFENDE HET

DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 21: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Artikel 21:

De vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, kan worden opgedragen aan een gedelegeerd

bestuurder."

BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Leen Depré, geboren te Hasselt op tien augustus negentienhonderdzevenenzeventig, wonende te 3740 Bilzen, Cornelstraat 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslag raad van bestuur (2), verslag commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r , `

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM10.1[9

BELGE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2013 2 7 -09- 2013

STAATSBL AD HAs iie

IITEUR

111 4 -10-

;CH

j

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0873224484

Benaming

(voluit) : BIO-ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging, doelwijziging, kapitaalwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op 16 september 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de bestaande categorieën van aandelen af te schaffen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur van 13 september 2013 in toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen houdende de afschaffing van de categorieën van aandelen.

TWEEDE BESLUIT

UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

a.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur van 13 september 2013 en van de commissaris aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 Juni 2013.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van cie staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

b. De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

«Het ontwikkelen, laten bouwen, exploiteren en beheren van hernieuwbare energieprojecten in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden.»

Zodat artikel 3 voortaan luidt:

De vennootschap heeft tot doel

Het bouwen en exploiteren van een WKK-biomethanisatie-installatie voor de verwerking van industriële organische afvalstromen en procesbijproducten van vegetarische oorsprong, met inbegrip van digestaat verwerking tot herbruikbaar proceswater, op een nog nader te bepalen locatie te Lommel.

Het ontwikkelen, laten bouwen, exploiteren en beheren van hernieuwbare energieprojecten in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan verder alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen waarin zij een meerderheidsbelang of meerderheidsdeelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doei, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

DERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING door NIET-GELDELIJKE INBRENG

i, Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

 het verslag opgesteld door de commissaris overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van

Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de commissaris, voormeld, worden hierna letterlijk weergegeven:

« Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV BIO-ENERGY, bestaat uit de inbreng van de

achtergestelde lening op meer dan één jaar en een gedeelte van de overige leningen op meer dan één jaar,

door de vennootschap JM RECYCLING NV, voor een inbrengwaarde van

4.599,000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het

herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan, van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de tegenprestatie ter vergoeding van de inbreng in

natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de paçtijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.460 aandelen van de NV BIO-ENERGY, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit Verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV BIO-ENERGY en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 13 september 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Hans WILMOTS»

het verslag opgesteld door de raad van bestuur van 13 september 2013 overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ii. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ¬ 4.599.000,00 om het te brengen van ¬ 3.150.000,00 op ¬ 7,749.000,00 dcor inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die J.M. Recycling, voormeld, heeft lastens deze vennootschap, en dit uit hcofde van de verstrekte lening tussen JM Recycling nv en de vennootschap ingevolge de leningsovereenkomst van 30.09.2010, de leningsovereenkomst van 28.06.2010 en de leningsovereenkomst van 25.01.2011 inclusief het addendum 1 van 10.01.2012 en het addendum 2 van 10,01.2013.

Il. Vergoeding van de inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van 1.460 aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

lll.Verwezenfijking van de inbreng

Vervolgens verklaart de naamloze vennootschap J.M, Recycling, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, haar schuldvordering ten belope van ¬ 4.599.000,00 in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

IV. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ¬ 7.749.000,00 wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 2.460 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

fii. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald.

VIERDE BESLUIT

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met twee miljoen tweehonderd vierendertigduizend euro (¬ 2.234.000) om het kapitaal te brengen van zeven miljoen zevenhonderdnegenenveertigduizend euro (¬ 7.749.000) op vijf miljoen vijfhonderd vijftienduizend euro (¬ 5.515,000) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk -g" ekïrt

kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en

toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door incorporatie van de

overgedragen verliezen.

Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de '

statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 5: Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijf miljoen vijfhonderd vijftienduizend euro (¬ 5.515.000,00), Het is

verdeeld in tweeduizend vierhonderdzestig (2.460) aandelen die elk één/tweeduizend vierhonderdzestigste

(112460ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten te wijzigen naar aanleiding van recente wetgeving en nieuwe afspraken

inzake aandelenoverdracht, bestuur, de externe vertegenwoordigingsmacht, vereffening  verdeling.

-WIJZIGING ARTIKEL 20 INZAKE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Artikel 20: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Artikel 20:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht vande raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk

ondertekenen of door de gedelegeerd bestuurder alleen optredend."

-WIJZIGING ARTIKEL 21 INZAKE ORGAAN VAN VERTEGENWOORDIGING BETREFFENDE HET

DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 21: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Artikel 21:

De vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, kan worden opgedragen aan een gedelegeerd

bestuurder."

BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Leen Depré, geboren te Hasselt op tien augustus negentienhonderdzevenenzeventig, wonende te 3740 Bilzen, Cornelstraat 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslag raad van bestuur (2), verslag commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r , `

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25/09/2013
ÿþ~"

.

Mod wad 11.1

-7-  ""er--re.7.,1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fi`'~ re

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3195946*

1

rechtbank van koophandel

SEP, 2013

ts HASS~ i

Griffie

Vo behc aan Belç Staat

Ondernemingsnr : 0873.224.484

Benaming

(voluit) : BIO-ENERGY

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 31 mei 2013.

Met ingang van 1 juli 2013 komt aan het mandaat van bestuurder van de bvba Valuad, met maatschappelijke zetel te 4600 Visé, Rue de Maestricht 12, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Bert Witkamp, een einde.

Met ingang van dezelfde datum wordt benoemd als bestuurder de heer Guido Hermans, Appeystraat 6, 3830 Wellen tot en met de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 13 september 2013.

Met ingang van 13 september 2013 komt aan het mandaat van bestuurder van de heer Danny Dresselaerts, Bergbeemden 100, 2300 Turnhout en de heer Theodorus Philippe, Palissade 27, 3221LX Hellevoetsluis, Nederland, een einde.

Met ingang van dezelfde datum worden benoemd als bestuurders tot en met de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016 :

-Eph en Partners bvba, Pasdijk 17, 2490 Balen vast vertegenwoordigd door de heer Emiel Philipsen -Mevrouw Fabienne Soetaers, Hoogdorpstraat 25, bus 2, 3570 Alken,

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Hasselt 13 september 2013

mevrouw Leen Verjans

A-bestuurder

en

TVD Consult bvba

vast vertegenwoordigd door

de heer Thierry Van Dyck

B-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inimult101118

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 Il BEC. 2014

aFdelinfflefileT

Ondernemingsnr : 0873.224.484

Benaming

(voluit) : BIO-ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 29 september 2014.

Met ingang van 1 oktober 2014 komt een einde aan het mandaat van bvba TVD Consult met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Sparrenweg 69, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Thierry Van Dyck.

Voor eensluidend verklaard afschrift, Hasselt, 15 oktober 2014

demi Consult bvba

gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

dhr, Louis Machiels

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 02.07.2013 13262-0036-043
13/07/2012
ÿþMaa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaia3aes"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

o it -07- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.224.484

Benaming

(voluit) : BIO-ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwee akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 10 april 2012.

Met ingang van 1 november 2011 is aan het mandaat van bestuurder van Paladan bvba vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Patrick Laevers een einde gekomen. Met ingang van dezelfde datum wordt gecoipteerd als bestuurder tot en met de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016 de bvba Jemi Consult met als vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 25 mei 2012.

De algemene vergadering bekrachtigt de beslissing van de Raad van Bestuur van 10 april 2012 en benoemt Jemi Consult bvba als nieuwe bestuurder met ingang van 1 november 2011 tot en met de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

Met ingang van 26 mei 2012 is aan het mandaat van bestuurder van JM Recycling nv vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels, aan het mandaat van bestuurder van Huize Pietelbeek nv vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels en aan het mandaat van bestuurder van Jeinepoel nv vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevr. Fanny Machiels een einde gekomen.

Met ingang van dezelfde datum worden benoemd als bestuurder tot en met de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016 :

- de bvba Valuad, met maatschappelijke zetel te 4600 Visé, Rue de Maestricht 12, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger dhr. Bert Witkamp

- de bvba 7VD Consult, met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Sparrenweg 69, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Thierry Van Dyck

- mevr. Leen Verjans, wonende te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat B5

De Raad van Bestuur van 26 mei 2012 benoemt als gedelegeerd bestuurder met ingang van 26 mei 2012 tot en met de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016 de bvba Jemi Consuit, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 85, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels

Voor eensluidend verklaard afschrift, Hasselt 30 mei 2012 dhr. Danny Dresselaerts

Jemi Consult bvba bestuurder

bestuurder

met ais vaste vertegenwoordiger

dhr. Louis Machiels











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 21.06.2012 12197-0193-042
05/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12302046*

Neergelegd

03-04-2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

A. KAPITAALVERHOGING door NIET-GELDELIJKE INBRENG.

a. Verslagen :

Voorlezing van de verslagen opgesteld naar aanleiding van de kapitaalverhoging in natura:

a. Verslag van de raad van bestuur : Op 19 maart 2012 heeft de raad van bestuur een verslag opgesteld, waarin hij het belang voor de vennootschap aantoont zowel van de kapitaalverhoging als van de inbreng.

b. Verslag commissaris: De Heer Hans Wilmots, commissaris van de vennootschap, voornoemd, heeft naar aanleiding van deze inbrengen een verslag opgesteld op 19 maart 2012. De besluiten van zijn verslag luiden als volgt:

 De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV BIO-ENERGY, bestaat uit de inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar, en een gedeelte van de overige lening op meer dan één jaar door de vennootschap NV JM Recycling, vertegenwoordigd door de heer Louis MACHIELS en de vennootschap BV Farmo, vertegenwoordigd door de heer Gijsbertus MUILENBURG, voor een inbrengwaarde van 5.900.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande 1.000 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een verhoging van de fractiewaarde van de 1.000 aandelen van NV BIO-ENERGY, van 5.150 EUR naar 11.050 EUR per aandeel.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV BIO-ENERGY en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 19 maart 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Hans WILMOTS

Ondernemingsnr : 0873.224.484

Benaming (voluit): BIO-ENERGY (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Ekkelgaarden 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Uittreksel uit de akte verleden op 30/03/2012 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de nv Bio-Energy, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Ekkelgaarden 16, BTW BE 0873224484, RPR Hasselt, volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng door de besloten vennootschap naar Nederlands recht FARMO:

Een achtergestelde lening op meer dan één jaar ten bedrage van 1.079.300,00 euro en een gedeelte van de overige lening op meer dan één jaar voor een bedrag van 401.600,00 euro, hetzij een totaal bedrag van 1.480.900,00 ¬ toegestaan aan de naamloze vennootschap BIO-ENERGY. Inbreng door de naamloze vennootschap JM RECYCLING:

Een achtergestelde lening op meer dan één jaar ten bedrage van 3.220.700,00 euro en een gedeelte van de overige lening op meer dan één jaar voor een bedrag van 1.198.400,00 euro, hetzij een totaal bedrag van 4.419.100,00 euro toegestaan aan de naamloze vennootschap BIO-ENERGY. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng van voorschreven inbreng in natura, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven. De vergoeding bestaat in de verhoging van de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen.

d. Overeenkomstige aanpassing van de statuten.

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen

aan te passen.

Luik B - Vervolg

Een exemplaar van de voormelde verslagen zal gelijktijdig met de expeditie van deze akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

b. Kapitaalverhoging :

Het kapitaal wordt verhoogd en dit te verwezenlijken door de inbreng van de volgende vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen, zoals hierna duidelijk omschreven en met een totale waarde van 5.900.000,00 ¬ .

Het kapitaal wordt bijgevolg verhoogd met een bedrag van 5.900.000,00 ¬ om het te brengen van 5.150.000,00 ¬ op 11.050.000,00 ¬ en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen

c. Inbreng:

Zijn tussengekomen:

1) De besloten vennootschap naar Nederlands recht FARMO met maatschappelijke zetel te Nederland, 3227 CD Oudenhoorn (gemeente Bernisse), Molendijk 108;

2) De naamloze vennootschap J.M. RECYCLING met zetel te 3500 Hasselt, Ekkelgaarden 16 en gekend bij de kruispuntbank ondernemingen als volgt BTW BE 0439.652.993 RPR Hasselt. De tussenkomenden hebben verklaard in te schrijven op deze kapitaalverhoging en volgende zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, in te brengen:

B. KAPITAALVERMINDERING

Vervolgens wordt het kapitaal verminderd met zeven miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 7.900.000) om het kapitaal te brengen van elf miljoen vijftigduizend euro (¬ 11.050.000) op drie miljoen honderd vijftigduizend euro (¬ 3.150.000) door afboeking van de rekening "overgedragen verliezen".

Ingevolge de voorgaande beslissingen wordt artikel 5 van de statuten als volgt gewijzigd:  Artikel 5: Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op drie miljoen honderd vijftig duizend euro (¬ 3.150.000,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen waarvan tweehonderd éénenvijftig (251) aandelen categorie A en zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen categorie B, zonder nominale waarde.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS HERBERT HOUBEN

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte; gecoördineerde statuten; Bijzonder verslag raad van bestuur; verslag van de

commissaris

Derde besluit

C. OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

De raad van bestuur verkrijgt de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en

ondergetekende notaris wordt gemachtigd om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

Tweede besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 27 mei 2011 blijkt de herbenoeming van volgende bestuurders tot na de jaarvergadering van 2017:

-de naamloze vennootschap JM Recycling, met zetel te Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels

-de naamloze vennootschap Jeinepoel, met zetel te Reeweg 73, 3720 Kortessem, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger mevr. Fanny Machiels

-de naamloze vennootschap Huize Pietelbeek, niet zetel te Pietelbeekstraat 85, 3500 Hasselt,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels

-dhr. Philippe Theodorus, wonende te Palissade 27, 3221 LX Hellevoetsluis, Nederland met ingang van 5

april2011

-dhr. Dresselaerts Danny, wonende te Bergbeemden 100, 2300 Turnhout met ingang van 5 april 2011

De Raad van Bestuur van 27 mei 2011 herbenoemt als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar tot na de jaarvergadering van 2017:

-de naamloze vennootschap JM Recycling, met zetel te Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Louis Machiels

Daarnaast heeft de algemene vergadering van 27 mei 2011 beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als commissaris, de CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Prins Bisschopssingel 36 bus 3 te 3500 Hasselt; vertegenwoordigd door de heer Hans Wilmots, voor een periode van 3 jaar om te eindigen op de jaarvergadering van het boekjaar 2013.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Hasselt 24 januari 2012

JM Recycling NV

gedelegeerd bestuurder

met ais vaste vertegenwoordiger

dhr. Louis Machiels

en

dhr. Danny Dresselaerts

bestuurder

R

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3.03- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.224.484

Benaming

(voluit) : Bio-Energy

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN BESTUURDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 02.08.2011 11376-0180-040
13/04/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'11055891*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1-Os- 2011

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.224.484

Benaming

(voluit) : BIO-ENERGY

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EKKELGAARDEN 16, 3500 HASSELT

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 14/02/2011 neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door Patrick Laevers en dat ingaat op 01.02.2011.

De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen als nieuwe bestuurder te benoemen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paladan, met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Kleinbeeklei 27, met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Laevers, Kleinbeeklei 27, 2820 Bonheiden. Haar mandaat gaat in op 01.02.2011 om te eindigen op de jaarvergadering van 2017.

" NV JM Recyling met als vaste vertegenwoordiger Danny Dresselaerts

" Louis Machiels Bestuurder

Gedelegeerd Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 15.07.2010 10317-0478-040
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 16.07.2009 09436-0195-041
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.08.2008 08660-0095-037
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 12.07.2007 07402-0305-034
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 06.08.2015 15403-0026-047
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 19.07.2016 16334-0471-044

Coordonnées
BIO-ENERGY

Adresse
EKKELGAARDEN 16 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande