BIPRO


Dénomination : BIPRO
Forme juridique :
N° entreprise : 441.869.345

Publication

09/05/2014
ÿþ Mari 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTeANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 8 APR. 2014









" 190 987a

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.869.345

Benaming

(voluit) : BIPRO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 162

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 WIB92

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 26 maart 2014, dewelke] binnen de wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene', vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap BIPRO, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van het bestuursorgaan de dato 21 december 2011 de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam, ingeschreven in het aandelenregister.

De notulen hiervan werden geregistreerd op het registratiekantoor te Hasselt 1, op 29 december 2011, boek ' 61148, blad 40, vak 26, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR), voor de e.a, inspecteur Anita Vanacken. De vergadering beslist om de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 26 februari 2014 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van tweehonderd vijfenzeventig duizend euro (275.000,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van tweehonderd zevenenveertig duizend vijfhonderd euro (247.500,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 26 februari 2014 heeft beslist dit netto-bedrag van tweehonderd', zevenenveertig duizend vijfhonderd euro (247.500,00 EUR) te plaatsen op een geblokkeerde rekening, op: naam van de vennootschap, met het oog op de kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT

a. Besluit tot kapitaalverhoging: De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met, tweehonderd zevenenveertig duizend vijfhonderd euro (247.500,00 EUR) zodat dit kapitaal verhoogd zal. worden van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op driehonderd en negen duizend vijfhonderd euro (309.500,00 EUR).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld, zoals hiervoor vermeld, binnen' voorkeurrecht, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

b. Plaatsing -inschrijving en volstorting: Op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven voor de totaliteit door inbreng in geld ten bedrage van tweehonderd zevenenveertig duizend vijfhonderd euro (247.500,00 EUR). Volstorting -- bankattest: Voormelde kapitaalverhoging werd volledig in geld gestort.

Uit het attest afgeleverd door de BNP PARIBAS FORTIS bank te Alken op 24 maart 2014, dat aan de, notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven, blijkt dat het voormeld bedrag geplaatst staat. op een geblokkeerde rekening nummer BE30 0017 2169 2911.

Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te, verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de; kapitaalverhoging is tot standgekomen.

c. Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd; verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden driehonderd en negen duizend vijfhonderd euro (309.500,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in tweehonderd vijftig aandelen (250) aandelen zonder vermelding, van nominale waarde.

Artikel 5 van de statuten zal in die zin worden aangepast, zoals hierna vernield.

VIERDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLUIT: Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen ais volgt:

- Artikel 5, eerste zin luidt voortaan als volgt:

" Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en negen duizend vijfhonderd euro (309.500,00 EUR)."

- Artikel 10, wordt vervangen door volgende tekst :

"De aandelen luiden op naam of kunnen worden uitgegeven onder de vorm van gedematerialiseerde effecten.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven,

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt. Het gedematerialiseerd aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening."

- Artikel 26 tweede en derde alinea worden geschrapt en vervangen als volgt:

"Aan de houders van de aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen, worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

- Artikel 27 wordt geschrapt.

- De artikelen 34 t.e.m. 37 worden vervangen door één enkel artikel 33 met de volgende tekst:

" Artikel 33. ONTBINDING EN VEREFFENING:

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor ontbinding en vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde gedelegeerd bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering,

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde

maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de veref-fenaar het plan van verdering van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank."

- Hernummering van de artikelen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-

gecoördineerde statuten.

Notaris Ivo Vrancken

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2014 : HA085943
22/03/2013 : HA085943
29/03/2012 : HA085943
04/04/2011 : HA085943
31/03/2011 : HA085943
26/03/2010 : HA085943
06/04/2009 : HA085943
03/04/2008 : HA085943
30/03/2007 : HA085943
31/03/2006 : HA085943
23/08/2005 : HA085943
29/03/2005 : HA085943
29/03/2004 : HA085943
02/07/2003 : HA085943
12/04/2002 : HA085943
10/02/2001 : HA085943
10/11/2000 : HA085943
25/10/2000 : HA085943
20/05/1998 : AN302219
23/12/1993 : BG72421
01/01/1993 : BG72421
01/01/1992 : BG72421
25/04/2018 : HA085943

Coordonnées
BIPRO

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 162 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande