BIZON KARTING TEAM LIMBURG

Association sans but lucratif


Dénomination : BIZON KARTING TEAM LIMBURG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 860.298.245

Publication

26/02/2015
ÿþ Mod 2.0

i : = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL Neergelegd ter griffie der rechtbank R Bg.Lsrif.handel Antwerpen, afd. Tongeren

1' 8 -02- 2015 - 3 -01- 2015

ELGISCH STAXpL4D griffier, Griffie

11111111111,1Mli,11,1111 i M

E

Ondernemingsnr : BE 0860.298.245

Benaming

(voluit) : BIZON KARTING TEAM LIMBURG

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : 3740 Bilzen (Munsterbilzen), Zutendaalweg 45

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit een onderhandse akte dd. 31 januari 2015 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Vereniging Zonder Winstoogmerk BIZON KARTING TEAM LIMBURG werd gehouden op de zetel van de VZW. De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen

1. Bekrachtiging van de rechtshandelingen gesteld door bestuurders in naam en voor rekening van de VZW na 4 juli 2009,

Bij onderhandse akte dd. 29 augustus 2003 houdende de oprichting van de VZW werden navermelde personen benoemd tot bijhorende functie in de raad van bestuur, en dit voor een periode van 6 jaar, in principe eindigend op 4 juli 2009:

- De heer NOVAK Marc, voornoemd, als voorzitter;

Juffrouw NIJS Martine, voornoemd, ais penningsmeester;

- De heer NOVAK Dirk, voornoemd, als secretaris.

De algemene vergadering stelt vast dat hoewel deze mandaten van rechtswege verstreken op 4 juli 2009, er thans geen nieuwe mandatarissen werden aangesteld en vermelde functies verder werden uitgeoefend door betreffende personen. Bijgevolg bekrachtigt de algemene vergadering alle door vermelde personen in hoedanigheid van mandataris gestelde rechtshandelingen gesteld in de periode vanaf 4 juli 2009 tot op heden.

2. Bekrachtiging van de rechtshandelingen gesteld door bestuurders in naam en voor rekening van de VZW na 4_iuli 2009.

In de onderhandse akte dd. 29 augustus 2003 houdende de oprichting van de VZW werd gesteld dat beheerders (tevens bestuurders genaamd) van de Raad van Beheer (tevens Raad van Bestuur genaamd) in principe wordt benoemd voor een periode van 2 jaar. Teneinde de administratieve kost te verlagen, wordt deze periode verlengd tot een periode van 6 jaar, Dienaangaande beslist de algemene vergadering dat artikel 13 van de statuten integraal wordt vervangen ais volgt:

"De Raad van Bestuur bestaat enkel uit werkende leden. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Er zullen maximaal 5 bestuurders zijn. In principe wordt een bestuurder voor 6 jaar benoemd met ingang van de eerste januari van het jaar volgend op de benoeming. Wanneer een mandaat vroegtijdig openvalt, zal de eerstvolgende Algemene vergadering een plaatsvervanger benoemen voor de resterende duur van het oorspronkelijk mandaat; zulke benoeming is slechts nodig indien het aantal beneden de 3 zou komen. De Raad van Bestuur verkiest onder zich een voorzitter.

De kandidaturen moeten worden ingediend uiterlijk twee maand voor de algemene vergadering van oktober, op welke agenda de benoemingen zullen voorkomen voor alle mandaten die vacant zijn of komen voor de volgende algemene vergadering. De verkiezing gebeurt schriftelijk en geheim in twee rondes. in de tweede stemronde wordt gestemd over die kandidaturen die in de eerste stemronde de meeste stemmen behaalden, waarbij het aantal kandidaten voor de tweede stemronde het aantal te begeven mandaten omvat plus één, tenzij er meer dan drie mandaten te begeven zijn, in welk geval men bij het aantal te begeven mandaten er twee bijtelt."

3. (Her)benoeming van de bestuurder

Hoewel artikel 13 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk

stelt dat wanneer de vereniging slechts uit 3 leden bestaat, de raad van bestuur maximaal uit 2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BIZON KARTING TEAM LIMBURG

Adresse
ZUTENDAALWEG 45 3740 MUNSTERBILZEN

Code postal : 3740
Localité : Munsterbilzen
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande