BJOND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BJOND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.790.989

Publication

16/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

0 5 -05- 2015

grili%ffie

Vor beho aan Belç Staal

Ondernemingsnr : 063 î "i `ie q29 Benaming

(voluit) : BJOND

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Eerste Straat 11 -- 3680 MAASEIK

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, die werd verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 01 juni 2015, blijkt dat:

De heer VAN MONTFORT Joannes Louis Marie, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Maasbracht (Nederland), op negenentwintig mei negentienhonderd tweeënzestig (nationaal nummer 62.05,29-469.95), en zijn echtgenote, mevrouw EVENS Linda Maria, geboren te Bree op dertien oktober negentienhonderd drieënzestig (nationaal nummer 63.10.13-206.21), samenwonende te 3680 Maaseik, Eerste Straat 11.

Gehuwd te Maaseik op zes juli negentienhonderd zevenentachtig onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen bij ontstentenis van een huwelijkscontract, en die verklaren geen wijzigingen aan hun huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht, noch verklaring tot behoud of vereffening.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de NAAM "BJOND", waarvan de maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3680 Maaseik, Eerste Straat 11. De vennootschap heeft tot DOEL:

- Technische commerciële ondersteuning (verkoop en marketing);

- Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters (71121);

- Systematische studies en creatieve inspanningen in diverse soorten speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van wiskunde en natuurwetenschappen (fysica, astronomie, scheikunde, geneeskunde, biologie, enz.) (7219001);

- Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en electronica, mijnbouw,

chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz. (7112101);

- Industriële vormgeving (7112102);

- Conceptstudies, technische uitwerking, principestudies;

- Uitwerking van conceptdelen, maakarbeid en processen;

- Uitwerking van productieprocessen, handeling en lay-out;

- Constructies en ondersteuning;

- Restaurant van het traditionele type (5610101);

- Overige eetgelegenheden (56290);

- Café-restaurants (tavernen) (5610105);

- Organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van "reizen op maat", onderdak en

vervoer van reizigers en toeristen (7911002);

- Reisbegeleiders en gidsen, toeristische informatiediensten en dergelijke (7990101);

- Verschaffen van informatie en advies over reizen (7911001);

- Organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van "reizen op maat", onderdak en

vervoer van reizigers en toeristen (7911002);

- Overige gespecialiseerde wetenschappelijke - en technische activiteiten (74909);

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" F

4. -

"mg!"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verOintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handeisfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk vocrbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

INSCHRIJVING

Op het geheel der honderd (100) aandelen wordt tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde heer VAN MONTFORT Joannes.

Hij verklaart hiertoe gebruik te maken van gemeenschappelijke gelden, hetgeen door zijn voornoemde echtgenote wordt erkend

Hij verklaart dat elk aandeel werd volgestort ten belope van twee/derden (2/3).

TOEKENNING VAN AANDELEN

Als vergoeding voor gemelde inbreng in speciën bedingen voornoemde echtgenoten VAN MONTFORT-EVENS dat de vermogensrechten verbonden aan de hen toegekende honderd (100) aandelen, elk volgestort ten belope van twee/derden (2/3), toekomen aan de tussen hen bestaande gemeenschap en dat de vennootschapsrechten verbonden aan die aandelen eigen zijn aan voornoemde heer VAN MONTFORT Joannes, aan wie bij uitsluiting van zijn echtgenote alle lidmaatschapsrechten worden toegekend.

De inschrijving op zijn naam van elk van die honderd (100) aandelen houdt in dat hij jegens de vennootschap geldt als enige eigenaar die alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefent. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer ZAAKVOERDERS, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde tijd: voornoemde heer VAN MONTFORT Joannes. Zijn mandaat is bezoldigd,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien. De gewone ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om achttien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

AANLEG RESERVES  VERDELING WINST -- VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, Ieg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Toekenning bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan voornoemde mevrouw EVENS Linda, om in het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te verbinden voor de hierna volgende handelingen,

De lasthebster kan:

a- bij banken en spaarkassen, en bij het postchequeambt, alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, met name cheques, wissels, orderbriefjes,

overschrijvingsorders ondertekenen, verhandelen en rugtekenen; het uitvoeren van

cashverrichtingen (afhalen, storten, ... van cash geld);

b- namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen alleraard, aangetekend of niet, al of niet met getekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten overleggen of in ontvangst nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend ondertekenen;

c- de vennootschap vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer de regie van telefoon en telegrafie, van posterijen, van maritiem of luchttransport, diensten van stedenbouw, gemeentelijke/provinciale/gewestelijke overheden, belastingdiensten en Rijksmaatschappelijke zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Notaris Anita Indekeu

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BJOND

Adresse
EERSTE STRAAT 11 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande