BK-TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BK-TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.764.501

Publication

20/11/2014
ÿþ" k

Mod Word 11.1

E~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V lU lllhl IINIIIII I IBII IVIIII

" 19210157*

RECHTBANK van K0OPHANt.c,

te ANTWERPEN

I O NOV. 2014

Griffie

afdeling HASSELT

Ondernemingsnr: 0821.764.501

Benaming (voluit) : BK-TRADING

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : De Bemmert 56 - 3910 Neerpelt

Onderwerp(en) akte ; vereffening-ontbinding  sluiting vereffening

uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op zes november tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

1. Verslagen

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva, afgesloten op 30 oktober 2014.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, vertegenwoordigd door de Heer Stefan Molenaers, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit de dato 3 november 2014 als volgt: "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA BK-TRADING met zetel te 3910 Neerpelt, De Bemmert 56, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 oktober 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 877,98 EUR en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van - 5.158,70 EUR, In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, willen wij er op wijzen dat er geen roerende voorheffing op liquidatiebonus verschuldigd is.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 oktober 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen

ontbinding van de BVBA BK-TRADING en mag niet voor andere

doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 3 november 2014.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan Molenaers."

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van 6 november 2014.

3. Voorstel tot onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva. Uit het hogervermelde verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dat op het ogenblik van de beslissing tot vereffening er geen roerende voorheffing op de liquidatiebonus verschuldigd is en de schulden ten aanzien van derden werden betaald, ter uitzondering van de rekening-courant aan de vennoot/zaakvoerder.

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris op basis van deze elementen dat er geen te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vereffenen passiva meer zijn of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van geldén en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de Heer LINSEN Willy wonende te 3910 Neerpelt, De Bemmert 56, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de Heer LINSEN Willy in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde belastingen en roerende voorheffing terug te vorderen, evenals de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de Heer LINSEN Willy alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen

en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De

opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

De Heer LINSEN Willy zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

De voorzitter wijst de zaakvoerders er ten slotte nog op dat ingeval er geen vereffenaar(s) benoemd wordt(en) zij overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd worden als vereffenaars en bijgevolg verantwoordelijk dus ook aansprakelijk zijn voor de aanzuivering van alle passiva voordat het ontbindingsbesluit genomen werd.

4. Vaststelling van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders -- Kwijting

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de Heer LINSEN Willy, voornoemd, voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en heden.

5. Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

6. Beslissing om de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende de door de wet voorziene termijn

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te 3910 Neerpelt, De Bemmert 56.

7. Benoeming van bijzondere lasthebber

De vergadering verleent volmacht aan mevrouw Maaike Tjampens, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VPrvnla

vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van _ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 06.08.2013 13394-0576-007
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 19.07.2012 12313-0154-007

Coordonnées
BK-TRADING

Adresse
DE BEMMERT 56 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande