BKHF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BKHF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.958.116

Publication

11/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be a BE Sta " 12091579

Rechtbank van koophandel

2 9 MAART 2012

te HACi fF.~.é

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.958.116

Benaming

(voluit) : B.H.K Lenskens

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Budelpoort 50, 3930 Harnont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - doeiswijziging - Naamswijziging - ontslaglbenoeming zaakvoerder

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op vijftien maart tweeduizend en twaalf, met de vermelding "Geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Neerpelt op 26 maart 2012 boek 546 blad 47 vak 14 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. inspecteur M.Pirard" (volgt de handtekening), heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.H.K. Lenskens", met zetel te Hamont-Achel, Budelpoort 50, geldig = beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

Tweede beslissing  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- Alle mogelijke advies-, dienstenfuncties en praktische hulp op het vlak van algemeen, financieel, administratief, sociaal, commercieel, strategisch, marketing,

Informatica en organisatorisch beleid

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden

- het geven van advies en verstrekken van diensten en praktische hulp met betrekking tot de

organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en

het optreden als commercieel tussenpersoon.Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen..

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Derde beslissing -- Burgerlijk karakter vennootschap

Involge de hiervoor goedgekeurde doelswijziging, besluit de algemene vergadering dat de vennootschap niet langer kan beschouwd worden als een burgerlijke vennootschap en besluit artikel 1 van de statuten aan te passen zoals hierna is weergegeven.

Vierde beslissing  Wijziging maatschappelijke naam

De vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in: "BKHF". Artikel 1 van de statuten wordt in die zin aangepast.

Vijfde beslissing  Vervanging tekst statuten

De algemene vergadering stelt vast dat de vennootschap niet langer onderworpen is aan het Koninklijk Besluit van vijftien februari tweeduizend en vijf betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon en besluit de huidige statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst, waarin de eerdere besluiten werden opgenomen. Deze nieuwe tekst van de statuten zal tevens gelden als coördinatie, en wordt hier bij uittreksel weergegeven:

Artikel I Naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap, die een handelsvennootschap is, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met de naam "BKHF".

Artikel 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de neerlegging ter griffie van het

uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3 Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hamont Achel, Budelpoort 50.

Artikel 4 Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- Alle mogelijke advies-, dienstenfuncties en praktische hulp op het vlak van algemeen, financieel,

administratief, sociaal, commercieel, strategisch, marketing,

Informatica en organisatorisch beleid

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden

- het geven van advies en verstrekken van diensten en praktische hulp met betrekking tot de

organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en

het optreden als commercieel tussenpersoon.Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

B.KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenveertig duizend euro (¬ 48.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 13 Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Artikel 14 - Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, aile handelingen van be-'stuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezen-'lijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens

eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden

tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap. Artikel 15 Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelin-'gen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 18 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Artikel 24 Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Artikel 29 Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen. Artikel 30 Bestemming van de winst Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

G, ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 31 Benoeming van vereffenaars.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas In functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 32 Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zesde beslissing  Benoeming /ontslag Zaakvoerder

De algemene vergadering beslist als zaakvoerder aan de stellen voor onbepaalde duur. Mevrouw HERMANS, Linda, geboren te Neerpelt op drie augustus negentienhonderd negenenzestig, , wonende te 3930 Hamont-Achel, Budelpoort 52, die deze benoeming aanvaardt.

De functie van zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De algemene vergadering beslist een einde te stellen aan de functie van zaakvoerder van de heer Thirion Jaak, geboren te Hamont op één mei negentienhonderd negenenzestig, wonende te Hamont Achel, Budelpoort 52 met ingang van heden. Er wordt hem kwijting verfeend voor het gevoerde beleid.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

-afschrift akte met staat actief/passief en verslag zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Llibhouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11520-0318-015
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 31.08.2010 10523-0089-014
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 28.08.2008 08682-0150-015
27/05/2008 : HA057402
01/02/2008 : HA057402
28/11/2007 : HA057402
04/10/2007 : HA057402
03/10/2006 : HA057402
02/08/2006 : HA057402
03/08/2005 : HA057402
06/08/2004 : HA057402
13/08/2003 : HA057402
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 26.08.2015 15482-0344-012
10/10/2002 : HA057402
08/09/2001 : HA057402
18/07/2001 : HA057402
01/01/1993 : HA57402
01/01/1993 : HA57402
01/01/1986 : HA57402
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16543-0402-012

Coordonnées
BKHF

Adresse
BUDELPOORT 50 3930 HAMONT

Code postal : 3930
Localité : Hamont
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande