BLAUWDRUK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BLAUWDRUK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 884.101.847

Publication

13/02/2012
ÿþ Mpd 2,q

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten benaarstigen van de algemene vergadering.

De vereffenaars kunnen de vennootschap in rechte vertegenwoordigen, zowel als eiser en als verweerder, een verzoek tot concordaat neerleggen en bekentenis van faillissement doen. De vertegenwoordiging vereist de handtekening van alle vereffenaars.

De vereffenaars kunnen onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen, verrichtingen en bewerkingen, aan één of meer mandatarissen van hun keuze, dat deel van bevoegdheden overdragen dat zij zelf bepalen en voor een duur die zij vaststellen. In voorkomend geval zijn zij bevoegd de vergoeding van zulke mandatarissen te bepalen.

De duur van de opdracht van de vereffenaars gaat in op heden, een en ander onder de opschortende voorwaarde als hiervoor bepaald, en geldt voor onbepaalde duur tot beëindiging van de opgedragen taak. De vereffenaars mogen ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet aan de vennootschap zijn opgelegd.

De vereffenaars zullen de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de verslaggeving over de voortgang van de vereffening dienen na te leven en zij zullen op de in de wet vermelde tijdstippen de omstandige staat van de toestand van de vereffening aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel overmaken.

Onverminderd hetgeen hiervoor werd vermeld, beschikt iedere vereffenaar individueel over de; maatschappelijke handtekening met dien verstande dat het eenparig akkoord voor de betreffende handeling° blijkt uit een verslag dat in een verslagenregister wordt bewaard.

Het mandaat van de vereffenaars is onbezoldigd.

5. Aan de vereffenaars werden aile machten gegeven teneinde de bevestiging van hun mandaten te bekomen, alsook om in te staan voor de wettelijke bekendmaking van de genomen beslissingen.

analytisch uittreksel, (Get.)

Dave Hendriks, Joëlle Kalmes,

vereffenaar vereffenaar

Neereli:..notulen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemïngsnr : 0884.101.847

Benaming

(voluit) : BLAUWDRUK

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49

Onderwerp akte : Ontbinding - Invereffeningstelling - Ontslagen - Aanstelling vereffenaars -

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 31 december 2008 werden de volgende beslissingen genomen:

1. Voorlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van de samenvattende staat betreffende de activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld per 30 november 2008, welke beide door de algemene vergadering worden goedgekeurd.

2. De algemene vergadering besluit tot de voortijdige ontbinding van de vennootschap die voortaan slechts zal bestaan uit hoofde van haar vereffening. Deze beslissing heeft onmiddellijke uitwerking. De vennootschap wordt aldus ontbonden en in vereffening gesteld met ingang vanaf 31 december 2008.

3. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders, met name de heer Dave Hendriks en mevrouw Joëlle Kalmes, hierna vernoemd, en de algemene vergadering verleent volledige kwijting voor de uitvoering van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar.

4. Vervolgens beslist de vergadering tot vereffenaars te benoemen:

- de heer Dave Hendriks, wonende te 3500 Hasselt, Daniëlstraat 2; en

- mevrouw Joëlle Kalmes, wonende te 3500 Hasselt, Daniëlstraat 2;

die beide verklaarden het mandaat van vereffenaar te aanvaarden.

Deze benoeming werd bevestigd door de rechtbank van koophandel te Hasselt, vijfde kamer, bij beschikking

van 20 februari 2009.

Ulfl1IllUIIll II~IYYIVI~

*12036Q90*

Rechtbank van koochandel

3 1 JAN. 2012

te HAiifiele7

13/02/2012
ÿþMod 21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouden aan Iiiiiii1111111111H11!11111

het

Sslgisctt t;taatsblac1

Rechtbank van kroonhandel

3 1 JAN, 2012

te He~r~r~T

1

tDndernerr¬ ingsnr : 0884.107.847

Benaming BLAUWDRUK - In Vereffening

(voluit)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 27 december 2010 blijkt dat:

- de vereffening van de vennootschap wordt gesloten op 27 december 2010;

- dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan;

- dat ontslag en kwijting wordt verleend aan de heer Dave Hendriks, met woonplaats te 3500 Hasselt, Daniëlstraat 2, en aan mevrouw Joëile Kalmes, met woonplaats te 3500 Hasselt, Daniëlstraat 2, als; vereffenaars;

- dat de rechtbank van koophandel te Hasselt zijn akkoord heeft bevestigd met het plan van de verdeling; blijkens het bevel, uitgesproken op 17 december 2010;

dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende de wettelijk voorziene termijn bij en door de heer Dave Hendriks, met woonplaats te 3500 Hasselt, Danielstraat 2, of enige andere plaats waar zij beslist haar woonplaats te vestigen;

- dat bijzondere volmacht, met het recht van indeplaatsstelling, wordt gegeven aan de Heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Diksen-Stokkem,Geverslaan 16; de Heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 i-iamont Achel, Bleekstraat 13; en de handtekeningbevoegden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °A & B Kmo Partners°, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 254/2, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0466.535.158, rechtsgebied Hasselt, of elke andere door hen aangewezen persoon, om alle documenten te Ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en bij de Kruispunt Bank vans Ondernemingen naar aanleiding van de hiervoor vermelde beslissingen.

Voor ontledend uittreksel,

Dave Hendriks, Joelle Kalmes,

vereffenaar vereffenaar

Tegelijk neergelegd:

kopie van het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 27 december 2010

- kopie van de verklaring van de vereffenaars

kopie van de beschikking van de vijfde kamer van de rechtbank van koophandel te Hasselt dd. 17

december 2010

Fop de laatste biz. van Luilt 1v vermeiden : Recto : Naent en hcse.danighAld van de inatrumanterer:drd notaris, hetzij van de perst(o)n(en) bevoegd àe rechteparaocrr ten aanzien van derden te vertegan4uonrdigsn

y_ere : hlaam an handtekening.

Coordonnées
BLAUWDRUK

Adresse
OUDE LUIKERBAAN 49 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande