BLEUMERVELD VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLEUMERVELD VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.653.585

Publication

13/03/2014
ÿþVoorbehoud

aan hu

Belgis( Staatsb

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tor grlfflo dor

rechtbank y. koophandel to TONGEREN

- 3 -03- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar: , 6 3 . 573

Benaming; BLEUMERVELD VASTGOED

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3680 Maaseik, Derde Straat 15

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op zevenentwintig februari tweeduizend veertien, dat;

A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "GROUWELSIDAELMANS EUROPE B.V.", met statutaire zetel te Kerkrade (Nederland), met uitbatingsadres te 6211 JK Maastricht (Nederland), Looiersgracht 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Limburg (Nederland) onder nummer 14067169, met ondernemingsnummer naar Belgisch recht 0546.792,166, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Antonius Paulus Catharina Gemme WOLFS, te Heerlen (Nederland) op vijftien september tweeduizend.

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "LEIJENBROEK B.V.", met statutaire zetel te Roermond (Nederland), met uitbatingsadres te 6211 JK Maastricht (Nederland), Looiersgracht 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Limburg (Nederland) onder nummer 12047221, met ondernemingsnummer naar Belgisch recht 0546.792.562, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Raoul Marie Joseph VAN GENT, te Heerlen (Nederland) op vijf maart tweeduizend en twee, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: "BLEUMERVELD VASTGOED".

KAPITAAL -- ONDERSCHRIJVING- VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt VIERHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 450.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle aandelen wordt door de voornoemde oprichters ingeschreven a pari in speciën. Als volgt

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "GROUWELS/DAELSMANS EUROPE B.V.", schrijft in op negenennegentig (99) aandelen tegen een fractiewaarde van vierduizendvijfhonderd euro (¬ 4.500,00), hetzij voor een globaal bedrag van vierhonderd vijfenveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 445.500,00);

De oprichter sub 1) verklaart en erkent dat elk der aandelen gedeeltelijk volgestort is ten belope van dertien/vijfenveertigste (13/45°), oftewel duizend driehonderd euro (¬ 1.300,00) per aandeel, hetzij door inbreng van een globaal bedrag van honderd achtentwintig duizend zevenhonderd euro  128.700,00 EUR.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "LEIJENBROEK

B.V.", schrijft in op één (1) aandeel tegen een fractiewaarde van vierduizendvijfhonderd euro (¬ 4.500,00), hetzij voor een globaal bedrag van vierduizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00).

De oprichter sub 2) verklaart en erkent dat voormeld aandeel gedeeltelijk volgestort is ten belope van dertien/vijfenveertigste (13145e), oftewel duizend driehonderd euro (¬ 1.300,00) per aandeel, hetzij door inbreng van een globaal bedrag van duizend driehonderd euro  1.300,00 EUR.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van HONDERD DERTIG DUIZEND EURO (¬ 130.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd in overeenstemrriligi

111111 *140 165 mi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt BLEUMERVELD VASTGOED.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Derde straat 15.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

De aankoop, de verkoop, het uitbaten, laten bouwen, huren, verhuren, in pacht nemen, ruilen,

van waarde maken van aile roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichtingen en

dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alsmede alle verrichtingen van

makelarij, inzake hypothecaire en andere leningen;

Makelarij in onroerende goederen; inbegrepen het bemiddelen en het beheren  als

rentmeester of als syndicus - van onroerende goederen, alsook de overdracht van

handelsfondsen

Promotor of verkavelaar voor eigen rekening of voor derden;

- het waarnemen van bestuur, management, leiding over andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, alsook het waarnemen van opdrachten van vereffenaars;

het beheer van haar vermogen (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft) zo roerende en onroerende goederen, daaronder verstaan:

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenwel alle welkdanige onroerende goederen, evenwel alle welkdanige transacties en verrichtingen;

- de activiteiten van een holdingmaatschappij; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

De vennootschap mag zowel voor zichzelf ais voor verbonden vennootschappen zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypotheek of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken;

- Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel;

- De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon, of als commissionair,'in binnen- en buitenland.

Daartoe mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, verbintenissen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag zich alle roerende en onroerende goederen toe-eigenen, of in huur geven of nemen, oprichten, vervreemden, ruilen, uitbaten, uitrusten en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaannemingen in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Artikel vier- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt VIERHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 450.000,00)"

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke ersonen of rechtspersonen, vennoten of niet.

a7

k, Voor-Vehouuien

aan het --green

Staatsblad

7\7



11 R

Voor-V.Mehou,den aan het BergiscFii staatsblad Luik B - vervolg

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders vergaderen zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Zijn er slechts twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden aanwezig te zijn. Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht,

De besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

Indien er twee zaakvoerders zijn benoemd, zijn zij gezamenlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder. Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN





rY

` Voor-_jehouden aan het `--FeTgisc íi~ Staatsblad Luik B - vervolg

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden.. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het bcekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekiaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste iaarvergaderinq:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie (3),

b. te benoemen tot deze functie:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "HOLDING DAELMANS B.V.", met statutaire zetel te Maastricht (Nederland), met uitbatingsadres te 6211 AV Maastricht, Boschstraat 83 A, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Limburg (Nederland) onder nummer 14049942, die hiertoe in toepassing van artikel 61§ 2 Wetboek van Vennootschappen heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger: mevrouw DAELMANS Josephina Theodoor Anna, geboren te Geleen (Nederland) op acht oktober negentienhonderd éénenzeventig, houdster van een Nederlands paspoort met nummer NVCKB2357, wonende te 3620 Lanaken, Epesiastreat 45, overeenkomstig de aan ons gedane kennisgeving, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "HOLDING R. GROUWELS B.V.", met statutaire zetel te Maastricht (Nederland), met uitbatingsadres te 6211 JW Maastricht, Maasboulevard 5, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Limburg (Nederland) onder nummer 14634978, die hiertoe in toepassing van artikel 61§ 2 Wetboek van Vennootschappen heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de heer GROUWELS Roger Eduardus Helena Theodorus, geboren te Huisberg (Nederland) op zesentwintig september negentienhonderd vierenzestig, houder van een Nederlands paspoort met nummer NS13L4923, wonende te 3620 Lanaken, Lijsterstraat 3, overeenkomstig de aan ons gedane kennisgeving, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "KONINGS HOLDING B.V.", met statutaire zetei te Bom (Nederland), met uitbatingsadres te 6211 JK Maastricht (Nederland), Looiersgracht 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Limburg (Nederland) onder nummer 14066397, die hiertoe in



































Voor-

I?ehpden

aan het

`ggisc~t

Staatsblad

_.ft--- ---1

Luik B - vervolg

toepassing van artikel 61§ 2 Wetboek van Vennootschappen heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de heer KONINGS Gabriël Ronald Elisabeth Marie, geboren te Born (Nederland) op twintig september negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3680 Maaseik, Derde straat 15, overeenkomstig de aan ons gedane kennisgeving, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet,

De zaakvoerders, samen optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

c, het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

De verschijners stellen aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling de I vertegenwoordigers van Deioitte, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging, doorhaling, aansluiting van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds en voor aile andere vergunningen bij allerlei diensten indien nodig, betreffende het heden en ook voor de toekomst.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get, Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte + kopies volmachten. ____J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16332-0367-024

Coordonnées
BLEUMERVELD VASTGOED

Adresse
DERDE STRAAT 15 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande