BLOEMEN EXPERTISES

Divers


Dénomination : BLOEMEN EXPERTISES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 441.013.072

Publication

09/02/2015
ÿþ mod 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



i

*150 38

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 8 JAN, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.013.072

Benaming (voluit) : BLOEMEN EXPERTISES

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel ; De Kentings 14

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Omvorming

Het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden ap 27 januari 2015 voor; Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, neergelegd op de griffie; van de bevoegde rechtbank van koophandel, voor registratie naar analogie met artikel 173 van het! wetboek der registratierechten, luidt als volgt:

"Het jaar tweeduizend vijftien op zevenentwintig januari.

Voor mij, Meester Marc TOPFF, geassocieerd notaris, te Neerpelt, Boseind 23.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van coöperatieve vennootschap met onbeperkte: aansprakelijkheid BLOEMEN EXPERTISES, met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, De Kentings; 14, met BTW BE 0441.013.072 RPR Antwerpen afdeling Hasselt.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een cooperatieve vennootschap ingevolge; onderhandse akte van 23 mei 1990, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijftien; augustus negentienhonderdnegentig onder nummer 900815-348.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Berben te Neerpelt op 15 maart 1993,! il bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 april 1993 ander nummer 399,; inhoudende omzetting naar een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

ZIJN AANWEZIG OF VERTEGENWOORDIGD:

Nadat comparanten door ondergetekende notaris gewezen zijn op de bepalingen van artikel 389 van; het wetboek van vennootschappen, luidend als volgt:

Met geldboete van vijftig euro tot tienduizend euro warden gestraft

1° zij die zich wetens aanmelden als eigenaar van effecten welke hun niet toebehoren, en

deelnemen aan de stemming in een algemene vergadering;

2° zij die de effecten ter beschikking hebben gesteld om er het hierboven bepaalde gebruik van te:

laten maken;

3° zij die in een algemene vergadering wetens aan de stemming deelnemen, hoewel het stemrecht!

waarop ze aanspraak maken krachtens dit wetboek geschorst is,

verklaren zij eigenaar te zijn van het hierna vermeld aantal aandelen als volgt:

1. De heer BLOEMEN Stephan Michiel Jozef, geboren te Neerpelt op twee juli; negentienhonderd zesenzestig, [Rijksregister nummer: 66.07.02-195.16], wonende te; 3910 Neerpelt, De Kentings 14, die verklaart eigenaar te zijn van 43 aandelen en zijn; echtgenote

2. Mevrouw STEVENS Annick Maria Peter, geboren te Hamont op twaalf mei! negentienhonderd zevenenzestig, [Rijksregister nummer : 67.05.12-272.34], wonende te 3910 Neerpelt, De Kentings 14, die verklaart eigenaar te zijn van 7 aandelen.

Totaal: 50 aandelen.

BUREAU:

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer BLOEMEN Stephan, hiervoor; genoemd. Gezien de samenstelling van de vergadering wordt er verder geen bureau gevormd. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te instrumenteren dat:

I. Huidige vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agendapunten: 1/Naamswijziging.

2/Zetel verplaatsing.

3/-Lezing van het verslag van de bestuurders opgemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, houdende verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een samenvattende staat Is gevoegd betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2014.

-Wijziging van het doel.

4/Afschaffing nominale waarde van de aandelen.

5/-Voorstel om het vast gedeelte van het kapitaal te verhogen met zeventienduizend driehonderdzestig euro drieënvijftig cent (17.360,53 ¬ ) om het vast kapitaal te brengen van duizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (1.239,47 ¬ ) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) zonder creatie van nieuwe aandelen door inbreng in geld.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

-Inschrijving op de kapitaalverhoging door de aandeelhouders naar verhouding tot hun kap i ta a lsp a rticip a tie.

-Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

6/-Lezing van het bijzonder verslag van de bestuurders, opgemaakt overeenkomstig artikel 778 Wetboek Vennootschappen met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de CVOA in een BVBA en kennisgeving aan de vergadering van de staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-Lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig artikel 777 Wetboek Vennootschappen

7Noorstel tot omzetting van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid (CVOA) in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) met dezelfde activiteiten en dezelfde duur,

8/Ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerders.

9Naststelling en goedkeuring van de statuten van een BVBA,

10Nolmachten.

Il. Er thans 50 aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan. Dat op heden alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over alle punten van de agenda, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Ill. De bestuurders, de heer Stephan BLOEMEN en mevrouw STEVENS Annick, beiden voornoemd en hier aanwezig, verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en het toezenden van stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

IV. Dat de agendapunten dewelke een statutenwijziging inhouden, drie/vierde van de stemmen dienen te behalen.

V. Dat ieder aandeel recht geeft op één stem.

VI. Dat er geen commissaris werd aangesteld.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS:

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend,

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen.

De naam luidt voortaan: Experten Associatie Limburg."

Bijgevolg aanpassing van artikel 1 van de statuten zoals hieronder vermeld.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3600 Genk, Pastoor

Raeymaekersstraat 25 bus 31.

Bijgevolg aanpassing van de statuten zoals hieronder vermeld.

DERDE BESLUIT

De vennoten verklaren kennis te hebben genomen van het verslag van de bestuurders, dat een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor-

behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij gevoegd een staat waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten op 31 december 2014.

Daarop besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door toevoeging van volgende activiteiten:

"De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, tevens kan de vennootschap onroerende goederen verhuren, in vruchtgebruik geven, afstaan aan derden onder-welke vorm ook." Bijgevolg aanpassing van de statuten zoals hieronder vermeld.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, De aandelen zullen voortaan elk een fractiewaarde van één/vijftigste (1/50Síe) van het kapitaal hebben.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het vast gedeelte van het kapitaal te verhogen met zeventienduizend driehonderdzestig euro drieënvijftig cent (17.360,53 ¬ ) om het vast kapitaal te brengen van duizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (1.239,47 ¬ ) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) zonder creatie van nieuwe aandelen door inbreng in geld.

ZESDE BESLUIT

1.Vervolgens verklaren alle voormelde vennoten hun voorkeurrecht uit te oefenen en volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "BLOEMEN EXPERTISES" en in te schrijven op de kapitaalverhoging naar verhouding van hun aandelenbezit en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging bijgevolg in totaal volledig volstort werd.

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE08731039870813 op naam van de vennootschap bij KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 januari 2015 dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeventienduizend driehonderdzestig euro drieënvijftig cent (17.360,53 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door 50 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Bijgevolg aanpassing van artikel 5 van de statuten zoals hieronder vermeld.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering erkent lezing gekregen te hebben van de verslagen van de bestuurders en van de bedrijfsrevisor VMB Bedrijfsrevisoren, opgemaakt naar aanleiding van de voorgestelde omzetting van de CVOA in een BVBA overeenkomstig artikel 777 en 778 Wetboek Vennootschappen,

De vergadering verklaart tevens kennis gekregen te hebben van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2014,

Beide verslagen zullen neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Hasselt, samen met een uitgifte van deze akte,

De besluiten van het verslag van de BV onder de vorm van een CVBA VMPB Bedrijfsrevisoren met zetel te Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vo'sch, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

`Besluit

De bijgevoegde staat vloeit zonder toevoeging, noch weglating voort uit de boekhouding van de vennootschap en is voorgesteld overeenkomstig de structuur van de jaarrekeningen. De gebruikte waarderingsregels stemmen overeen met de boekhoudreglementering.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de veennoten van de vennootschap !n het kader van de geplande wijziging van de rechtsvorm en kan derhalve voor geen enkel ander doe! worden gebruikt.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva 31 december 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat per 31/12/2014 van 46.918,18 EUR is, niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Opgemaakt te Neerpelt op 23 januari 2015.

De Bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

VMB Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch"

Daarop besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een BVBA met als naam "Experten Associatie Limburg", waarvan het kapitaal, de duur, de zetel en het doel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap, na de aanpassingen hiervoor, en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder de raming van deze raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat. De BVBA "Experten Associatie Limburg" behoudt het nummer 0441.013.072 waaronder de CVOA ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt, evenals alle machtigingen en erkenningen welke aan de CVOA door eender welke instantie werden verleend. De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2014. Alle verrichtingen sedert die datum werden gedaan door de CVOA worden geacht verricht te zijn door de BVBA, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting van de CVOA wordt heel haar vermogen, roerend en onroerend, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de BVBA, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld van de rechten en plichten van de CVOA.

Het kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd zijn door vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, toe te kennen aan de vennoten, eigenaars vôôr de omzetting, a rato van één aandeel van de BVBA voor één aandeel van de CVOA.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering besluit de hierna nieuw aanvaarde statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

De vergadering stelt de statuten van de BVBA als volgt vast:

A. Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Rechtsvorm - Naam

Q'e vennootschap Is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"EXPERTEN ASSOCIATIE LIMBURG".

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3600 Genk, Pastoor Raeymaekersstraat 25 bus 31.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s),

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Dcel

De vennootschap heeft ten doel

Bureau voor de controle van goederen en materieel, in concreto de diverse expertises en

schattingen van voertuigen en rollend materieel, gebouwen, machines, elektriciteitsrisico's, storm- en

waterschade.

Onderzoeken, studies en schattingen.

De expertises, zowel privé als gerechtelijk.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, tevens kan de vennootschap

onroerende goederen verhuren, in vruchtgebruik geven, afstaan aan derden onder welke vorm ook.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,

inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in

zaken, ondernemingen, vereni-gingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of

samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

B. Kapitaal- aandelen.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro,

Het is verdeeld in vijftig (50) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel

vertegenwoordigt één/vijftigste (1150ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Bestuur



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-«behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

E. Algemene vergadering

Gewone, biizondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet reder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig

dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over

enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

F. Boeklaar _ Jaarrekening - Winstverdeling

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig

december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

-G Ontbinding  Vereffening,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

TIENDE BESLUIT

1/De vergadering aanvaardt het ontslag van de huidige bestuurders van de tot op heden bestaande CVOA:

-de heer Stephan BLOEMEN, voornoemd en

-mevrouw Annick STEVENS, voornoemd

Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat.

2/De vergadering besluit dat het bestuur van de BVBA zal toevertrouwd worden aan twee niet-

statutaire zaakvoerders.

Worden benoemd als zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

-de heer Stephan BLOEMEN, voornoemd en

-mevrouw Annick STEVENS, voornoemd

Zij aanvaarden en verklaren niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de heer Bloemen is bezoldigd en het mandaat van mevrouw Stevens is

onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering andersluidend beslist,

ELFDE BESLUIT

Bijzondere volmacht wordt door comparanten verleend met recht van indeplaatsstelling aan

Accountantskantoor Vanwijn, met zetel te Lommel, Norbert Neerckxlaan 118, evenals haar

bedienden of aangestelden, teneinde :

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als

belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

KOSTEN

De partijen verklaren dat het benaderend bedrag van de kosten, lasten, vergoedingen of uitgaven,

onder welke vorm ook en die voor rekening komen van de vennootschap, beloopt op

VERKLARING PRO FISCO

De omzetting waartoe overgegaan wordt in deze notulen, gebeurt met toepassing van:

-artikel 774 en volgende Wetboek Vennootschappen;

-artikel 121 eerste lid van het Wetboek van Registratierechten;

-artikels 123 § 1 derde lid, en 124 § 2 van het WIB 1992 en

-artikel 11 van het Wetboek BTW.

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de comparanten gevormde BVBA, geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen onder hen reeds bestond, onder de juridische vorm van een CVOA. STEMMING

1/ De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten.

BEKWAAMHEID

Partijen verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze handeling te stellen en dat noch zijzelf noch de vennootschap is geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling. INFORMATIE - RAADGEVING

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen In onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt,

BEVESTIGING IDENTITEIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Om te voldoen aan de bepalingen van de wet bevestigt de notaris dat de naam, voornamen,

geboorteplaats en geboortedatum en de woonplaats van de partijen-natuurlijke personen

overeenstemmen met de gegevens opgenomen in het rijksregister.

De partijen bevestigen de juistheid van deze gegevens,

FISCALE VERKLARING

Het recht op geschrift bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL. i ..x ; t . , f .. " ,

Verleden ten kantore van ondergetekende notaris te Neerpelt op voormelde datum.

De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben op 26 januari

2015.

De comparanten verklaren dat, hoewel het ontwerp van de akte hen medegedeeld werd minder dan vijf

dagen voor het verlijden van de akte, zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp ais

voldoende tijdig aanzien, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp hebben nagelezen.

En na een integrale voorlezing met toelichting voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12,

alinea 1 en 2 van de Organieke wet Notariaat, de aanpassingen aan het vooraf meegedeelde ontwerp

en een gedeeltelijke voorlezing van de andere bepalingen werd de gehele akte door ons notaris ten

behoeve van de comparanten toegelicht.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met mij, notaris.

Volgen de handtekeningen."





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt,

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

gecoördineerde tekst der statuten.

- verslag van het bestuursorgaan,

- verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/01/1990 : HA76376

Coordonnées
BLOEMEN EXPERTISES

Adresse
DE KENTINGS 14 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande