BLUE OCEANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE OCEANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.516.381

Publication

03/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0840.516.381

Benaming

(voluit) : BLUE OCEANS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 175

Onderwerp akte : ontbinding - vereffening

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op achtentwintig maart tweeduizend dertien, geregistreerd bij het 1ste kantoor te Beringen op drie april tweeduizend dertien, boek 433, blad 73, vak 20, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte, aansprake%kheid "BLUE OCEANS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 175, ingeschreven in het rechtsperso-nenregister te Hasselt met ondememingsnummer 0840.516.381, opgericht bij akte verleden voor mij notaris Luc Tournier op éénentwintig oktober tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2011-10-26/0306325, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd,

Al de vennoten in het bezit van al de tweehonderd (200) aandelen van de vennootschap zijn aanwezig of vertegenwoordigd.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast

a) op 31 januari 2013 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opge-steld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passi-va van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 26 maart 2013 heeft de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap KPMG Vias, met zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2, vertegenwoordigd door de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6 Besluit

In uitvoering van artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen werd ondergete-kende, KPMG Vias Burg. NV, met zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2, vertegenwoordigd door de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, aangesteld door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BLUE OCEANS BVBA, om in de hoedanigheid van bedrijfsrevisor verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva afgesloten per 28 februari 2013, opgesteld door het bestuursorgaan naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding van de vennootschap.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennoot-schappen heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid BLUE OCEANS BVBA, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten per 28 februari 2013, die, rekening houdend met de vooruit-zichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.834,25 EUR en een netto-actief van 4.834,25 EUR.

Hierbij dient wel nog rekening te worden gehouden met de bijkomende kosten verbonden aan de voorgenomen ontbinding en vereffening van de vennootschap welke niet werden uitgedrukt in de staat van activa en passiva per 28 februari 2013.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap BLUE OCEANS BVBA volledig, getrouw en juist weergeeft.

Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111Q1111

11

3083212

XVI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -05- 2013

HASSELT

t: riffre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de la

Eerste blad

te blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Aangezien wij onze controlewerkzaamheden niet tijdig hebben kunnen beëindigen, waren wij niet in staat dit verslag ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering, voorzien op 28 maart 2013, die moet beslissen over de ontbinding af te leveren. Gelieve op te merken dat dit geen gevolgen heeft gehad voor onze oontrolewerkzaamheden.

Dit verslag werd opgemaakt in toepassing van artikel 181, § 1 van het Wetboek van ven-nootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren in-zake de controle bij het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aan-sprakelijkheid, en mag niet worden aangewend voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Aalst op 26 maart 2013,

KPMG Vias - Vertegenwoordigd door

(getekend)

Joris Mertens - Partner-- Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt on-dergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechts-handelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag op-gesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 28 februari 2013.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffe-ning, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap geen passiva bezit in de zin van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, dat voor toekomstige schulden provisies werden aangelegd en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is. De vennoten verbinden zich ertoe, voor zover als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva. In het kader van huidige akte van vereffening en ontbinding werden de aktekosten op heden volledig voldaan.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten,

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door bovenvermeld artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vennoot-schap 'BLUE OCEANS" definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist bovendien dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 3971 Leopoidsburg (Heppen), Kanaalstraat 137.

ZESDE BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer MACQUOI Yoeri, account-ant, kantoor houdende te 3980 Tessenderlo, Stationsstraat 81, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling,

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva.

Notaris Luc Tournier.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris.

Tweede Iad

Verso : Naam en handtekening

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteg r e ïdtgen

26/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306325*

Neergelegd

24-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BLUE OCEANS

0840516381

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Antwerpsesteenweg 175, 3970 Leopoldsburg

Onderwerp akte: Oprichting

In een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Luc Tournier te Beringen, met standplaats te Beverlo op

eenentwintig oktober tweeduizend elf, nog te registreren bij het 1ste kantoor te Beringen, staat onder meer het

volgende:

Zijn gekomen:

1/ De heer GIELEN Ludo Sidonie Calix (NN 721115-127-42), geboren te Geel op vijftien november

negentienhonderd twee en zeventig, wonende te 3971 Leopoldsburg, Kanaalstraat 137.

2/ Mevrouw RIGA Nathalie (NN 780413-124-85), geboren te Diest op dertien april negentienhonderd acht

en zeventig, wonende te 3971 Leopoldsburg, Kanaalstraat 137.

Hierna ook:  De oprichter(s) .

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "BLUE OCEANS".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 175.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale

waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de oprichter voornoemd sub 1, voor honderd (100) aandelen;

- door de oprichter voornoemd sub 2, voor honderd (100) aandelen;

totaal: tweehonderd (200) aandelen.

Zoals blijkt uit het bankattest is het kapitaal volledig volstort ten belope van twintigduizend euro (20.000

EUR).

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig

volgestort is.

TITEL II STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "BLUE OCEANS".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 175.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

" Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat :

- de verwerving, de vervreemding, het in leasing geven, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliën

vennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

" Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

" Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat :

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

- op het gebied van beheer, management en marketing.

" Consulting op het gebied van publiciteit, public relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande.

" Alle activiteiten van holdingvennootschap.

" Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden almede het beleggen in onroerende goederen met het oog op de wederverkoop, de verhuring, de onroerende leasing, of de commercialisatie en terbeschikkingstelling ervan in welke vorm ook.

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste werkdag van de maand december.

Artikel 12.- OPROEPINGEN.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15) dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars

beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot

bevestiging of homologatie van hun benoeming door de algemene vergadering.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

Mevrouw RIGA Nathalie, voornoemde oprichter sub 2, hetgeen zij uitdrukkelijk aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk

zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in

de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid,

tenzij de vennootschap deze verbintenissen bekrachtigt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door

artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap

overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de

ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni

tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan voor heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het

Wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden

bekrachtigd.

VOLMACHT.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer MACQUOI Yoeri, accountant,

kantoorhoudende te 3980 Tessenderlo, Stationsstraat 81, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen

voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde

instellingen en diensten.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal.

Notaris Luc Tournier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLUE OCEANS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 175 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande