BLUEFRIDGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUEFRIDGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.039.592

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.03.2014, NGL 17.04.2014 14092-0525-016
25/03/2014
ÿþMod Word 11.1

frieri ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i1w~i~~WiuN~~~uu

*19066909>

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -03- 2014

HASSÉitfe

Ondernemingsnr : 0474.039.592

Benaming

(voluit) : BLUEFRIDGE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Hark-de-Stad  Doelstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 637 WIB  Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Wijziging doel  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 31 januari 2014, "Geregistreerd: 9 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 05/02/2014 boek 802, blad 79, vak 16 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLUEFRIDGE", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk de-Stad, Doelstraat 13, ondernemingsnummer 0474.039.592, RPR Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

a) Verslagen

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor, de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, BVBA W. Van den Keybus  E. Van der Jeught Bedrijfsrevisoren, op 30 december 2013, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

" 8. $esluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA BLUEFRIDGE met zetel te Doelstraat 13, 3540 Herk-De-Stad, RPR Antwerpen 0474.039.592, voor een totale inbrengwaarde van 351, 000, 00 EUR, bestaat uit een deel van de schuldvordering die de heer Dennis BOEYNAEMS bezit ten laste van de vennootschap.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 487 aandelen van de BVBA BL UEFRIDGE zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

" dat de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013 heeft besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 390.000, 00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

" dat deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bepaalde roerende voorheffing van tien procent, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, en dit op datum van betaalbaarstelling van het dividend, meer bepaald op 30 december 2013.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

" dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

K waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

Ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 30 december 20.13.

Erik Van der Jeught Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig hetzelfde artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 30 december 2013 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel of een eensluidend afschrift van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van driehonderd eenenvijftigduizend euro (351.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op driehonderd negenenzestigduizend zeshonderd (369.600,00 EUR), door een inbreng door de vennoot van een deel van de schuldvordering ten laste van de vennootschap, te weten ten belope van driehonderd eenenvijftigduizend euro (351.000,00 EUR). Deze schuldvordering blijkt uit de rekening-courant die voldoende gekend is door de vennoot.

Zoals omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, beslist de vergadering de kapitaalverhoging te verwezenlijken in twee fasen:

- in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met 487 aandelen te vermenigvuldigen met de fractiewaarde van de bestaande aandelen, te weten afgerond achtenveertigduizend euro (48.700,00 EUR) en warden vierhonderd zevenentachtig (487) nieuwe aandelen uitgegeven te onderschrijven aan de totale uitgifteprijs van driehonderd eenenvijftigduizend euro (351.000,00 EUR), waardoor een uitgiftepremie wordt gecreëerd van (afgerond) driehonderd en tweeduizend driehonderd euro (302.300,00 EUR);

- in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van bovenstaande uitgiftepremie, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van. 30 december 2013 tot uitkering van een bruto-dividend ten belope van honderd negentigduizend euro (390.000,00 E), om vervolgens integraal het netto dividend, te weten driehonderd eenenvijftigduizend euro (351.000,00 EUR), terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W1B92.

c) Tussenkomst - voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

Vervolgens komt hier tussen: de vennoot de heer Dennis BOEYNAEMS.

De inbreng in natura, die een totale reële waarde van driehonderd eenenvijftigduizend euro (351.000,00 EUR) vertegenwoordigt, wordt vergoed door toekenning van vierhonderd zevenentachtig (487) aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging

daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op driehonderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

s Y

4 negenenzestigduizend zeshonderd (369.600,00 EUR) is gebracht, verdeeld over zeshonderd

drieënzeventig (673) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, dewelke aandelen allen

toebehoren aan de enige vennoot.

e) Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de

volgende tekst:

«Artikels.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd negenenzestigduizend zeshonderd euro (369.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zeshonderd drieënzeventig (673) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. »

TWEEDE AGENDAPUNT: Wijziging van het doel

a) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dedato 10 januari 2014 waarin het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en dertien.

De vergadering stelt vast de enige vennoot zich onverkort aansluit bij de inhoud van voormeld verslag.

Een origineel van dit verslag, geparafeerd door de voorzitter van de vergadering en de notaris, zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen.

b) De vergadering beslist om het huidige doel van de vennootschap, opgenomen in artikel 3 van de statuten, uit te breiden met de volgende tekst:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel alle verrichtingen uit te oefenen van een studieorganisatie en raadgevend bureau inzake management, technologische, operationele en administratieve aangelegenheden:

" het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, op het gebied van management, consulting, technische en administratief beheer en advies,

" het introduceren en/of ontwikkelen van strategieën, concepten en methodologieën met betrekking tot informatie technologie, optimalisatie van bedrijfs- en informatieprocessen, alsook de begeleiding ervan bij de implementatie en de operationele opvolging,

" het verlenen van bijstand, diensten en adviezen van technische, commerciële of administratieve aard met betrekking tot het plannen, ontwerpen, implementeren en transformeren van informatie en communicatie systemen in de ruimste zin van het woord,

" het ontwikkelen en implementeren van promotionele activiteiten, corporate identity en alle daaraan verbonden diensten,

" het organiseren en/of geven van opleidingen, lezingen, seminaries en evenementen

" het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel

" de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van roerende goederen en diensten die met deze activiteiten verband kunnen houden of daarop betrekking kunnen hebben,

" beheer, kopen en verkopen, huren en verhuren, van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

Ingevolge deze uitbreiding beslist de vergadering het doel te herwerken en te vervangen door een

nieuw artikel 3, hetwelk artikel 3 `Doel' hierna integraal wordt weergegeven onder de rubriek

`Herwerkte nieuwe statuten'.

c) De vergadering beslist vervolgens om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande,

DERDE AGENDAPUNT: Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder inhoudende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar de actuele zetel te weten, 3540 Herk de-Stad, Doelstraat 13 en dit per 16 augustus 2010, welke beslissing gepubliceerd werd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober 2010 onder het nummer 10145030.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering bevestigt deze beslissing en beslist om artikel 2 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen, zodat artikel 2 van de statuten thans luidt als volgt:

"Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van het bestuur.

De vennootschap kan, bij besluit van het bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, hetzij onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. Het bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland. "

VIERDE AGENDAPUNT : ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens de statuten te coordineren en te wijzigen om ze in

overeenstemming te brengen niet de voorgaande beslissingen, met de bepalingen en de terminologie

van het huidige wetboek van vennootschappen, door weglating van wetsartikelen en door de

aanpassing van de statuten in het kader van de elektronische algemene vergadering.

Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die

artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd

Recht vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: BLUEFRIDGE

Zetel: 3540 Herk-de-Stad  Doelstraat 13

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Computeradviesbureaus, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

- verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van

bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het

aanbieden van de beste oplossing;

- de activiteiten van systeemintegrators.

2. Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen:

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, leveringlsamenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

- het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

- het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

- de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid;

- de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan.

3. Gegevensverwerking

4. Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

5. Overige activiteiten in verband met computers.

6. De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen en spraaktechnologie, waaronder hardware materialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, know how, licenties, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar roerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen,

A i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap heeft eveneens tot doel alle verrichtingen uit te oefenen van een studie-

organisatie en raadgevend bureau inzake management, technologische, operationele en

administratieve aangelegenheden:

" het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, op het gebied van management, consulting, technische en administratief beheer en advies,

" het introduceren en/of ontwikkelen van strategieën, concepten en methodologieën met betrekking tot informatie technologie, optimalisatie van bedrijfs- en informatieprocessen, alsook de begeleiding ervan bij de implementatie en de operationele opvolging,

" het verlenen van bijstand, diensten en adviezen van technische, commerciële of administratieve aard met betrekking tot het plannen, ontwerpen, implementeren en transformeren van informatie en communicatie systemen in de ruimste zin van het woord,

" het ontwikkelen en implementeren van promotionele activiteiten, corporate identity en alle daaraan verbonden diensten,

" het organiseren en/of geven van opleidingen, lezingen, seminaries en evenementen

" het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel

" de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van roerende goederen en diensten die met deze activiteiten verband kunnen houden of daarop betrekking kunnen hebben,

" beheer, kopen en verkopen, huren en verhuren, van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Duur: onbepaald

Kapitaal:, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd

negenenzestigduizend zeshonderd euro (369.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zeshonderd

drieënzeventig (673) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het

bestuur"), al dan niet vennoten.

Bevoegdheden van de zaakvoerders:

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk kunnen optreden.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op één maart om twintig uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke

Vbor-

, behoyden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en

drager van een schriftelijk volmacht.

ioekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijfjaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VIJFDE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan Accountantskantoor VPS bvba, te 9120 Melsele, Grote Baan 62A, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Ienoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0199-013
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0515-014
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11333-0002-014
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.09.2010, NGL 29.10.2010 10598-0251-012
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.08.2008, NGL 28.08.2008 08666-0364-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.08.2007, NGL 29.08.2007 07673-0201-011
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.08.2006, NGL 25.08.2006 06674-2635-013
17/08/2005 : AN343447
01/08/2005 : AN343447
08/02/2005 : AN343447
07/01/2004 : AN343447

Coordonnées
BLUEFRIDGE

Adresse
DOELSTRAAT 13 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande