BLUESKY4U

Divers


Dénomination : BLUESKY4U
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.984.031

Publication

23/10/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111140 II

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

14 OKT. 2014

Griffie

Benaming BLUES-K Y.

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Lulkersteenweg 153, 3500 Hasselt

Ondernerningsnr : fr:: cz>

Voorwerp akte: OPRICHTING-VASTSTELLING VAN DE STATUTEN-BENOEMINGEN

Heden, 01 september 2014 zijn de partijen:

Tine Pooters,

wonende te Luikersteenweg 153 te 3500 Hasselt en

geboren te Brasachaat, België op 26/05/1988, NN 880526-448 73

en

Kevin Bessemans,

wonende te Lulkersteenweg 153 te 3500 Hasselt en

geboren te Hasselt, België op 17/10/1979, NN 791017-007 48

overgegaan tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap genaamd "BLUESKY4U GCV.

TITEL I  OPRICHTING

I. Voorwerp

Uit deze onderhandse akte blijkt de oprichting voor onbepaalde duur van een Gewone Commanditaire, Vennootschap genaamd "BLUESKY4U".

Vastgelegd is dat Tine Pooters beherend vennoot is en hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Kevin Bessemans is de stille vennoot en haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng en op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur venicht, zelfs niet krachtens volmacht.

Het startkapitaal van de vennootschap is 1.000 eur waarvoor de oprichters zich als volgt verbinden:

- Tine Pooters, 990 eur

- Kevin Bessemans, 10 eur

De volstorting van het startkapitaal zal gebeuren op rekening van de vennootschap.

Titel Il  STATUTEN

De ondergetekende verklaren de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen

Artikel 1: Maatschappelijk naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "BLUESKY4U"

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Luikersteenweg 153 te 3500 Hasselt.

De zaakvoerder kan, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen binnen het Vlaamse Gewest, Waalse gewest en het Brussels hoofdstedelijk gewest Daarbuiten kan de zetel slechts worden verplaatst bij éénparigheid van alle vennoten en met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel het beheer waar te nemen en advies te verstrekken aan ondernemingen en behelst ondermeer volgende domeinen:

-Schoonheidsverzorging

-Overige vormen van onderwijs

-Verkoop van schoonheidsproducten

"De vertegenwoordiging en het ais commercieel tussenpersoon

-1-let verrichten van marktonderzoek promotie, raadgeving, prospectie; marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief

-1-let verrichten van aile activiteiten die het doel ondersteunen en helpen te verwezenlijken (inrichten van seminaries, publicaties, lesopdrachten)

verstrekken van adviezen, op het vlak van bedrijfsvoering met het oog op de bevordering van de communicatie, de verkoop, de rentabiliteit, de commerciële strategie, het financieel beheer, marketing en management

-Studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake verkoop, marketing, public relations

-Handelsbemiddeling en groothandel in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen -Handelsbemiddeling en groothandel in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden

-Handelingsbemiddeling en groothandel in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer

-Handelsbemiddeling en groothandel in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren -Handelsbemiddeling en groothandel in lederwaren en reisartikelen

-Handelsbemiddeling en groothandel in bont

-De groothandel en kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten,

enz.

-Public relationsbureaus

-Binnenhuisarchitectuur

"Psychotherapie

Het beheer, de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium kan bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit kan omvatten : aile verrichtingen en de rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichting, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van aile onroerende goederen, leasing inbegrepen en alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het beheren, valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen, en andere waardepapieren.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en anderen) en deze beheren.

Zij mag het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschappen mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen. Zij mag alle handels- financiëre en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een algemene vergadering van vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000 eur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van aile beherende vennoten en met instemming van ten minste twee derden meerderheid van de stille vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van tenminste één maand van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is de eenparige goedkeuring vereist van de beherende vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijke Wetboek.

Artikel 7: Intern bestuur

De vennootschap wordt gestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld mevrouw Tine Pooters. De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet alleen de algemene vergadering voor de vennoten bevoegd is. Aan de zaakvoerder  beherend vennoot wordt de mogelijkheid gegeven om de het dagelijks bestuur over te dragen aan derden.

Artikel 8: Vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten leste kcmt van de vennootschap.

Artikel 9 Rechten en verplichtingen van vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in de zaken van de vennootschap, evenwel hebben zij het recht op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van aile registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap onverminderd de toepassing van de Wet op de commissaris-revisor.

Artikel 10: Algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats op 27 december om 20 uur.

De beherende vennoten, de zaakvoerder of de commissarissen-revisor zullen de algemene vergadering op de maatscheppelijke zetel of in elk andere plaats bepaald bij gemeenschappelijk akkoord, kunnen bijeenroepen telkens zij het nuttige oordelen voor de vennootschap. De beherende vennoten en de zaakvoerder zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de tien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een of meerdere stille vennoten die alleen of gezamenlijk ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Gezegd verzoek dient te gebeuren bij aangetekend schrijven met opgave van de te behandelen onderwerpen gericht aan één van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennoten worden uitgenodigd tot de algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres zoals dit in het vennotenregister is vermeld. De oproeping vermeldt de datum, uur, plaats en agenda van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten dan wanneer alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid der stille vennoten.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten evenwel alsook voor het aannemen van nieuwe vennoten, is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een besluit genomen met drie vierden meerderheid van de stille vennoten vereist.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten dan wanneer alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid der stille vennoten.

Luik B Vervolg

beduftern-WOrden-genaMen bij gewone meerderheid Van stemmen,Bij wijziging van de statutenevenwel

alsook voor het aannemen van nieuwe vennoten, is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een

besluit genomen met drie vierden meerderheid van de stille vennoten vereist.

De algemene vergadering der vennoten is bevoegd om te beraadslagen en besluiten te nemen over:

- de vaststelling van de jaarrekening

- de bestemming van het resultaat

- de wijziging der statuten

- de benoeming en het ontslag van en de kwijting van de zaakvoerder

- de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder evenals het instellen van

vennootschapsvordering tegen hem.

de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 11: Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 12: Verdeling van het resultaat en het liquidatiesaldo

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De algernene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van dit saldo van de winst. De winst- en Iiquidatiesaldoverdeling zal gebeuren in functie van de deelname in het vermogen van de vennootschap.

Artikel 13: Woonstkeuze

Ieder vennoot en zaakvoerder die in het buitenland woont of wiens woonplaats onbekend is, wordt geacht voor gans de duur hiervan woonplaats te hebben gekozen in de zetel der vennootschappen waar alle kennisgevingen en betekeningen betreffende zaken van de vennootschap hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 14

Voor al wat niet uitdrukkelijk is geregeld in onderhavige statuten wordt verwezen naar de vennootschapswet

TITEL III Overgangsbepalingen

De vennootschap start haar commerciële activiteiten vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de handelsrechtbank te Hasselt

Het eerste boekjaar is een verlengd boekjaar en begint op 01 september 2014 en eindigt op 30 juni 2016. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 27 december van het jaar 2016.

Kosten met betrekking de oprichting en werking van de vennootschap kunnen worden ingebracht vanaf 1 september 2014.

Opgemaakt in viervoud te Hasselt op 01 september 2014.

Tine Pooters Kevin Bessemans

Zaakvoerder- Beherende Vennoot. Stille Vennoot

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers o(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening

Coordonnées
BLUESKY4U

Adresse
Zetel: Lulkersteenweg 153, 3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande