BLUSH ACADEMY & AGENCY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BLUSH ACADEMY & AGENCY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 597.750.325

Publication

18/02/2015
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- uh'

behouhder

l~e g sch I III I IIf Il II III Ii

1IIHIIU

Staatsblac *15026799*

}

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BLUSH ACADEMY & AGENCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Muggenstraat nr. 46 bus 8 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichtingsakte Vennootschap Onder Firma

TUSSEN

1.Caroline Rigo, geboren te Tongeren, woonachtig te 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 25, met rijksregisternummer 83.04.02-168.88.

2.Palmira Proietti, geboren te Hasselt op 22 maart 1981, woonachtig te 3500 Hasselt, Muggenstraat 46/8, met rijksregisternummer 81.03.22-090.02.

WORDT OVEREENGEKOMEN OVER TE GAAN TOT OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA OP DATUM 21.01.2015, ONDER DE VOLGENDE VOORWAARDEN

1. Rechtsvorm: vennootschap onder firma (afgekort VOF) & Naam : BLUSH ACADEMY & AGENCY

2, Zetel: Muggenstraat nr, 46 bus 8 te 3500 HASSELT.

3. Doel van de vennootschap :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/af tussenpersonen, alle verrichtingen in België en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" het geven van cursussen, korte - en langlopende opleidingen, en/of seminaries over visagie, styling, beauty of fashion, en het verrichten van de daarmee samenhangende diensten en het leveren van de daarmee samenhangende goederen;

" het organiseren van workshops, fotoshoots, evenementen en/of wedstrijden, en het verrichten van de daarmee samenhangende diensten en het leveren van de daarmee samenhangende goederen;

" het vormen en begeleiden van stagiairs, met het oog op het bekomen van werkervaring;

" het begeleiden van en het bemiddelen voor modellen, visagisten en/of stylisten, en het verrichten van de

daarmee samenhangende diensten en het leveren van de daarmee samenhangende goederen;

Deze handelingen mogen zowel in binnen-als in het buitenland gesteld worden;

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden;

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verweren, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en , in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL tePeTWERpEN, afdeling HASSELT

0 6 FEB. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

4. Duur:

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

In geval van overlijden van één van de vennoten of opzegging door één van de vennoten blijft de vennootschap bestaan, tenzij met éénparigheid tot de ontbinding van de vennootschap wordt besloten.

Aile verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gedaan sedert 1 september 2014 door de partijen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00).

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in tien (10) aandelen (met stemrecht), zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tiende (1/10de) per aandeel.

Kapitaalinschrijving: Op het kapitaal wordt bij oprichting ingeschreven door inbreng in geld als volgt;

'Caroline Rigo: 5 aandelen ais vergoeding in aandelen voor de inbreng van 500 euro;

" Palmira Proietti: 5 aandelen ais vergoeding in aandelen voor de inbreng van 500 euro.

6. Bestuur van de vennootschap en vertegenwoordigingsbevoegdheid De vennootschap wordt bestuurd door minstens twee zaakvoerders, die vennoot zijn.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college, hetwelk 'college van zaakvoerders' wordt genoemd.

Het bestuursorgaan (de gezamenlijk besturende zaakvoerders of het college van zaakvoerders) is bevoegd cm alle handelingen te stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, geldig vertegenwoordigd, door het bestuursorgaan, gezamenlijk optredend. Indien er een college van zaakvoerders is handelen zij bij meerderheid van haar leden.

Het bestuursorgaan kan bijzondere en beperkte volmachten verlenen aan bijzondere gevolmachtigden. Deze lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het gegeven mandaat.

In alle voorgaande gevallen kan de vennootschap bij transacties met een waarde van minder dan 1.500,00 euro, excl. btw, tevens in en buiten rechte worden vertegenwoordigd door één zaakvoerder, die alleen optreedt.

7. Algemene Vergasering en Boekjaar,

Jaarvergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van juni om 20 uur.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

8.Overgangs- en slotbepalingen

A.Eerste boekjaar -- Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2017,

B.Benoem¬ ng van zaakvoerder(s)

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op twee,

Worden tot gewone zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur (maar steeds herroepbaar door de algemene vergadering), die verklaren deze opdracht te aanvaarden:

1.Caroline Rigo, geboren te Tongeren, woonachtig te 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 25, met rijksregisternummer 83.04.02-168.88,

2.Palmira Proiettii, geboren te Hasselt op 22 maart 1981, woonachtig te 3500 Hasselt, Muggenstraat 4618, met rijksregisternummer 81.03.22-090.02

Hun opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

C. Volmacht

De partijen stellen tot bijzondere lasthebber aan;

Nick Magerman, accountant, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar aile formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W,

Voor eensluidend uittreksel.

Nick Magerman

bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neer legti : Vol. akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
BLUSH ACADEMY & AGENCY

Adresse
MUGGENSTRAAT 46, BUS 8 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande