BMV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.079.130

Publication

24/03/2014
ÿþ Mod 19.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHT6ANK VAN KOOPIiAN0E4.

1 1-43- 2014

HASSELT

1111111Aiuqii~iuu 1nh11

ZOO

Ondernemingsnr :0480.079.130

Benaming (voluit) :BMV

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3560 Lummen, Jantenstraat 23

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Marijke Mellaerts met standplaats te Beringen-Paal op 06 februari 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BMV' volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat aile aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten;

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 23 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd toegekend aan de enige aandeelhouder, de heer VANDEZANDE Marcel, voornoemd, voor een bruto-bedrag ten belope van tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00). TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op 30 januari 2014, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door de heer Gert Maris, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 30 januari 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de bvba BMV, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA BMV verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een :.tussentijds dividend van netto 225.000, 00 EUR, voor een inbrengwaarde van 225.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat hef bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

__ b1 Dat de bescheing van de inbreng in natura beantwoordtt a nnrje normale vereisten van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterend notaris, " hetzij van de perso(o)n(en)

-" y, " bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te>verieganwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het

Luik B - vervolg

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.209 aandelen van de BVBA BMV, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA BMV en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 30 januari 2014.

I BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, Vertegenwoordigd door Gert MARIS (getekend)."

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

I DERDE BESLUIT

I a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd drieënveertig duizend zeshonderd euro (¬ 243.600,00) door inbreng in natura van een dividendvordering gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), hetzij aldus netto tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van duizend tweehonderd negen (1.209) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Is alhier tussengekomen:

De heer VANDEZANDE Marcel, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

IVergoeding

I Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden duizend tweehonderd negen (1.209) nieuwe ! aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande I aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze duizend tweehonderd negen (1.209) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden I toegewezen aan de heer VANDEZANDE Marcel, voornoemd als vergoeding voor de gedane inbreng. b) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal I werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd drieënveertig duizend zeshonderd euro (¬ 243.600,00). o) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten aan te passen zoals voormeld.

VIERDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen

Tenslotte beslist de algemene vergadering met éénparige en voltallige stemmen de nieuwe tekst van de statuten aangepast aan het Wetboek van vennootschappen en rekening houdend met de hierboven voorgestelde wijzigingen aan de statuten goed te keuren en te aanvaarden zoals uiteengezet onder punt 4).

STATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt "BMV".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te

=ac.~á" Lumme Lán, Jantenstraat 23.

à~; _i rillAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: o. ,' p`:t

,faL i3~t

---- t' --.. .11~,-e.e.::  W  ?

"

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

4 a i

y

Voor-

behouden aan het igEsc-" Staatsbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd drieënveertig duizend

zeshonderd euro (¬ 243.600,00).

Het kapitaal werd samengesteld als volgt"

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00) bij de oprichting in 2003;

- tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00) bij kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB

(dividendenuitkering) in 2013.

Het is verdeeld in duizend driehonderd negen (1.309) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die ieder één/duizend driehonderd negenste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar,

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden

het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar

het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer VANDEZANDE Marcel Jean Leopold, geboren te Hasselt op 10 maart 1960, nationaal

nummer 60.03.10 223-79, wonende te 3560 Lummen, Jantenstraat 23.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel

of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor statutenwijziging.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: "

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel:

Het optreden als gevolmachtigde agent van de ING België NV (voorheen Bank Brussel Lambert).

Voor eigen rekening kopen, verkopen, beheren, huren en onderverhuren van onroerende goederen in

binnen- en buitenland.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

het maatschappelijk doel en die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand mei orwtien,uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door

een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

Meerdere gérechtioden voor één aandeel

De vennoots'chap,erkent slechts één enkele eigenaar peraândbef Wanneer één of meerdere aandelen

"

Xh

,AÈr

f& , f

t ; ~ y~

"re

Voorbehouden aan het Y~Igisch

~ Staatsblad

Luik B - vervolg

toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst.

Vruchtgebruik oo aandelen

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. ln deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen, De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Onderhavige tekst is geldend als gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND iJITREKSEL

Notaris Marijke Mellaerts

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van

het bestuursorgaan.





04/12/2013 : HAA021053
16/08/2013 : HAA021053
24/08/2012 : HAA021053
30/08/2011 : HAA021053
16/07/2010 : HAA021053
27/08/2009 : HAA021053
27/08/2008 : HAA021053
09/08/2007 : HAA021053
11/10/2006 : HAA021053
14/07/2006 : HAA021053
02/08/2005 : HAA021053
02/05/2003 : HAA021053
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 31.08.2015 15503-0014-014

Coordonnées
BMV

Adresse
JANTENSTRAAT 23 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande