BN-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BN-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.974.816

Publication

27/06/2014
ÿþe`: Idod wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor b.ahouden aan he se.igisch Staatsblad 11 rti di iTi3ANK ve% ftG0:'r;:,Pr.'..> re ANTWERPEN

*14124943* a û JUNI 2011i

ar~tc línrr HATiSFrr

Ondernerningsnr : 0521.974.816 ~~Vn^.arn:nt7

(voluit) : Bn-Invest

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Posthoornstraat 13/2, 3582 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp e te t Benoeming onbezoldigd zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 8 maart 2013 is er beslist Ohr. Gultepe Bilai, Posthoornstraat 13/2 - 3582 Beringen te benoemen tot onbezoldigd zaakvoerder.

Gultepe Bilai

Zaakvoerder







Op de isatete biz, van Lul< 3 werrrielden : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2013
ÿþMal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

0 3 JUNI 2013

ta HASSELT

Griffie

Ondernemingsn r : 0521.974.816

Benaming

(voluit) : BN-INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3582 Beringen (Koersel), Athoornstraat 13 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Uittreksel uit de akte verleden op 16 mei 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de inbreng in de verkrijgende vennootschap, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de gesplitste vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de bedrijfstak "BN", zoals omschreven in voormelde splitsingsvoorstel; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 01 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

DERDE BESLISSING

Er hebben zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in het vermogen van de partieel gesplitste en verkrijgende vennootschap sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel.

VIERDE BESLISSING INBRENG  VOLSTORTING

Vervolgens is hier tussengekomen de gesplitste vennootschap, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met name de heer Bilai Gultepe, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de volledige actieve en passieve toestand van voormelde bedrijfstak die van haar vermogen afhangt.

Deze bedrijfstak is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar er, voor zover als nodig, verwezen wordt.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG:

1. Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 31 december 2012 en omvat alle activa en passiva die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 01 januari 2013 zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende

vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak.

k

Op de laatste blz. van Li~ k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge t De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hun genot vanaf heden.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijk deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouwd te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht,

4. Staat van het overgedragen vermogen  Waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5.Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van 01 januari 2013, aile gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. Overgedragen schuldvorderingen

Vanaf diezelfde datum worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen en tegen alle debiteuren.

7. Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf diezelfde datum zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap,

De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds,

8. Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op heden.

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebrachte bedrijfstak worden bij de vennootschap geïntegreerd.

9. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen:

1)alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen:

2)de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige

x.-;

s' º%

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van voor 01 januari 2013, evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

3) Onroerende goederen

In het door de gesplitste vennootschap aan de verkrijgende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die aan een bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt: (...)

VIERDE BESLISSING Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemde splitsingsvoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat zij besluit tot een kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura ais volgt.

Voorafgaande verslaggeving

De voorzitter verklaart en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren in te stemmen met artikel 602, §2 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg af te wijken van de vereiste verslaggeving, aangezien de verschillende voorwaarden van voormeld artikel vervuld zijn en zij zelf de nodige documenten zullen neerleggen overeenkomstig voormeld artikel bij de bevoegde rechtbank.

Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Vervolgens beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen door inbreng van het afgesplitst vermogen van de gesplitste vennootschap met een totale waarde van ¬ 180.741,89 en dit als volgt. II, Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 180.741,89, zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ¬ 18.600,00 tot ¬ 199.341,89 door het creëren van 4.511 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf 01 januari 2013.

Ill.lnschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft de enige aandeelhouder van de gesplitste vennootschap, de heer Bilai Gultepe, voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de overnemende vennootschap, en ontvangt deze ingevolge de fusieverrichtingen de 4.511 nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de voormelde prijs en onder de hoger gestelde vcorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus

werd ingeschreven, volgestort is.

IV. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van ¬ 180.741,89 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk

gebracht werd op ¬ 199.341,89, vertegenwoordigd door 5.511 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel;

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



Ondernemingsnr : 0521.974.816

Benaming

(voluit): BN-INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Posthoornstraat 13 bus 2, 3582 Beringen

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het splitsingvoorstel dd. 29 maart 2013 van de Raad van Bestuur met betrekking tot de partiële splitsing bij wijze van overneming van een gedeelte van het actief van de BVBA CBS Partners, opgesteld in onderling overleg tussen de Raden van Bestuur van de BVBA CBS Partners en de BVBA BN-Invest bij toepassing van artiekel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen wordt deze partiële splitsing gelijkgesteld met de splitsing die de rechtsgevolgen zoals vernield in artiekel 682 van het Wetboek van Vennootschappen heeft.

Dhr. Gultepe Bilai

Zaakvoerder

riECHfE3A11KVAN KOOPHANDEL

29 UT 2013

HASSEL1

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301656*

Neergelegd

13-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521974816

Benaming (voluit): BN-INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3582 Beringen, Posthoornstraat 13 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 08 maart 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

De heer GULTEPE Bilal, geboren te Koersel op vier januari negentienhonderd drieënzeventig,

nationaalnummer 73.01.04-211.45, wonende te 3582 Beringen - Koersel, Posthoornstraat 13 bus 0002, echtgenoot van mevrouw BAYAZIT Nilgün, geboren te op negentien november negentienhonderd vijfenzeventig, nationaalnummer 75.11.19-074.38, wonende te 3582 Beringen - Koersel, Posthoornstraat 13 bus 0002.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichter verklaart dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

De heer Bilal GULTEPE, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle 1.000 aandelen uitgegeven aan 18,60 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 18.600,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 12.400,00 euro;

Totaal : 18.600,00 euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van 12.400,00 euro bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 363-1175552-49, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door ING Bank NV op datum van 08 maart 2013. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Als vergoeding voor zijn inbreng, worden aan de comparant 1.000 aandelen toegekend, waarvan de lidmaatschapsrechten hem toebehoren als eigen goed, bij toepassing van artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, en waarvan de vermogenswaarde toebehoort aan het gemeenschappelijk vermogen GULTEPE - BAYAZIT;

Welke aandelen comparant verklaart te aanvaarden.

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort voor twee/derde zodat twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) kapitaal ter beschikking staat van de vennootschap.

II. STATUTEN

NAAM  ZETEL - DOEL - DUUR

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming BN-INVEST.

De vennootschap is gevestigd te Posthoornstraat 13 bus 2, 3582 Beringen.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, de onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling, de verbetering, de verbouwing, de aankoop, de verkoop en iedere verwerving van onroerende goederen alsook de onroerende leasing.

Het beheren van eigen beleggingen en vermogens.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. De verwerving voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op

vaste levering of aankoopoptie, of op iedere andere wijze, de verhandeling van deze titels of rechten.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle

bijstand, hetzij technisch, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling,

avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

Consulting op het gebied van beheer, management, marketing, public-relations, press-relations en producten-

en dienstontwikkeling.

De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als

commissionair.

De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

De verhuring van installaties, uitrusting en materieel,de organisatie van cursussen, conferenties, seminaries en

tentoonstellingen, zonder beperkend te zijn.

De organisatie en de inrichting van alle studie- en ontspanningsbijeenkomsten, alsook van allerhande

evenementen, manifestaties, beurzen en tentoonstellingen.

- Onderneming voor het optrekken van gebouwen  ruwbouw en onder dak zetten  evenals de bekisting en het

ijzervlechtwerk en de bouw van metalen en niet metalen kunstwerken

- Algemene bouwwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord met inbegrip van voltooiingswerken,

coördinatie en voltooiing van woningen. Arduin- en marmerwerken, restauratie, reinigen en wassen van

gebouwen en gevels.

- Algemene dakwerken, onderhoud en herstellingen van daken, gevelreiniging, ontmossen van daken, en dit in

de meest ruime zin van betekenis, en met alle voorhanden materialen op de markt gekend.

- Gevelbekleding.

- Het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer.

- Renovatiewerken.

- Lood  en zinkwerk.

- Het bedekken van daken met non-ferromaterialen en het plaatsen van zink.

- Timmer- en schrijnwerken in de meest uitgebreide zin

- Plaatsen van ramen en deuren;

.- Het bouwen van stellingen en het invoegen en reinigen van gevels

- Slopingswerken van gebouwen.

- Het leggen van tegelvloeren en mozaïek, en het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen, alsmede

het leggen van chappe- en egalisatievloeren, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken,

berapingswerken, gips- en staffwerken.

- Het installeren van sanitaire inrichtingen en het plaatsen van lood- en zinkwerk.

- Elektriciteitswerken en het plaatsen van elektrotechnische installaties. Alsmede het plaatsen van

zonnepanelen, en andere electriciteitopbrengst technieken.

.- Aanleg en onderhoud van zwembaden, luxe- en relaxatiebaden in de meest ruime zin van het woord, en alle

bijkomende installatiewerkzaamheden betrekking hebbende op deze installaties.

- Groot en kleinhandel in onderhoudsproducten voor zwembaden..

- Centrale verwarming.

- Industriële schilderwerken.

- Goederen- en personenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De groot- en

kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle bouwproducten- en materialen..

Consulting op het gebied van veiligheid, preventie en milieu.

Veiligheids-, milieu- en nijverheidsstudies.

Het uitvoeren van opdrachten die gericht zijn op het inventariseren en interpreteren van gegevens die te maken

hebben met ecologische, milieu en veiligheidsvraagstukken.

Algemene veiligheids coördinatie werven.

Het verlenen van services bij kwaliteitscontroles, inventarisaties, beveiligingsplannen en het houden van audits.

Aankoop, productie en verkoop van bouwmaterialen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende

verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van

haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het

vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene

Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Maatschappelijk kapitaal - aandelen

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is

vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag. De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

ARTIKEL 18

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Stemrecht.

Ieder aandeel één stem.

Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. Ontbinding en vereffening.

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01/03/2013. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

De oprichters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft ingelicht omtrent de noodzakelijkheid van een vestigingsgetuigschrift teneinde een inschrijving van de vennootschap te bekomen in het rechtspersonenregister en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande. BENOEMINGEN

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing :

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer Bilal GULTEPE, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 23.12.2015 15702-0565-011

Coordonnées
BN-INVEST

Adresse
POSTHOORNSTRAAT 13, BUS 2 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande