BOEKHOUDKANTOOR JACOBS MAURICE & PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR JACOBS MAURICE & PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.859.701

Publication

11/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15307825*

Neergelegd

07-05-2015

Griffie

0629859701

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BOEKHOUDKANTOOR JACOBS MAURICE & PARTNERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen op 29 april 2015, blijkt dat de hiernavermelde personen voor zijn ambt een Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt: Oprichters:

1/ De heer JACOBS Maurice Eduard, geboren te Hasselt op eenendertig mei negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 108. Nationaal nummer : 51053112947

2/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BJM Management", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 108, ingeschreven onder het rechtspersonenregister onder nummer 0466.455.479 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 466.455.479.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 15 van de statuten, door de heer JACOBS Maurice, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 108 (nationaal nummer 51053112947) in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder hiertoe benoemd bij de oprichtingsakte.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Burgerlijke vennootschap

onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Boekhoudkantoor Jacobs Maurice & Partners".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Halveweg 12 bus 1.

Doel: De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

" de organisatie van boekhoudkundige diensten en raadgeving daaromtrent;

" het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

" het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

" het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

" studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

" juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover deze verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Halveweg 12 Bus 1

3520 Zonhoven

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor het beroep van boekhouder.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE81 0017 5536 2924 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 april 2015 afgeleverd bankattest.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de dertigste van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak¬voer¬ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet lid zijn van het Beroepsinstituut van de erkende Boekhouders en de Fiscalisten.

Een minderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van erkend boekhouder of fiscalist in België wordt erkend.

De andere zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, bij eenvoudige meerderheid van de stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de Algemene Vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die is overgegaan tot de herverkiezing.

 De voorgaande/volgende paragra(a)f(en)/artikelen zijn slechts van toepassing in zoverre de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, zoals opgenomen in artikel 49 van de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, enkel word(t)en toegekend aan één of meerdere personen die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen. .

Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari van elk jaar en zal eindigen op eenendertig december.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BJM Management", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 108, ingeschreven onder het rechtspersonenregister onder nummer 0466.455.479 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 466.455.479 vast vertegenwoordigd door de heer Jacobs Maurice voornoemd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 108.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR JACOBS MAURICE & PARTNERS

Adresse
HALVEWEG 12, BUS 1 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande