BOES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.602.464

Publication

15/10/2014
ÿþ Mod Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ReCHTBANK van KO0PF1ANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

ITEUR BELGE

MON

03 -10- 2014

03 OKT. 2014

Griffie

BELGISCH STAATSBLAD

1

11191H11,11,1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerntingsnr. at" Ç"' 1/4--\

Benaming

(voluit) : BOES

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel te 3980 Tessenderlo, Diesterstraat 56

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 30 september

2014.

NAAM

BOES

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

Te 3980 Tessenderlo, Diesterstraat 56

VENNOTEN

1, De heer HESEUVIANS René Germain Lucien, geboren te Tessenderlo op 19 december 1960, en zijn echtgenote, Mevrouw RUTTEN Ria Denise, geboren te Geel op 19 november 1961, samenwonende te 3980 Tessenderlo, Diesterstraat 56/201.

2, De heer AERTS Björn, geboren te Diest op 24 april 1979, en zijn echtgenote, Mevrouw VAN

DINGENEN Evy, geboren te 'lest op 12 december 1980, samenwonende te 3980 Tessenderlo,

Begijnenwinning 42A000.

KAPITAAL - AANDELEN

TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000)

aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van een/tweeduizendste (1/2.000)

van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal werd als volgt onderschreven:

- de echtgenoten HESELMANS-RUTTEN, voornoemd onder 1, onderschreven duizend (1.000)

aandelen in speciën en volstortten deze volledig, zijnde ten belope van tienduizend euro

(10.000,00 EUR).

- de echtgenoten AERTS-VAN DINGENEN, voornoemd onder 2, onderschreven duizend (1.000)

aandelen in speciën en volstortten deze volledig, zijnde ten belope van tienduizend euro

(10.000,00 EUR),

De bankrekening werd geopend bij Belfius Bank.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin

1. Aile holdingactiviteiten, omvattende ondermeer:

" Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of In het buitenland zonder onderscheid;

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Let1 - vervolg

Mod PDF 11.1

Het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

" Alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

2. AM activiteiten die verband houden met administratie, management, adviesverlening en diverse zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer:

. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van produKtie, administratie, bedrijfsorganisatie, financieel en commercieel management, verkoop, algemeen bestuur, technisch en personeelsmanagement.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen en/of verenigingen.

" Managementsactiviteiten, tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

Bureau voor studie, organisatie, administratie en adviesverlening inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridisch, sociale, economische en financiële problemen;

. Net voeren van diverse administraties en administratieve taken van handelszaken.

Aan- en verkoop en verhuur van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen zowel in het binnen- als in het buitenland en dit voor derden. Aankoop en verkoop en verhuur van gebouwen in eigen beheer.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief het in pand geven van haar eigen handelsfonds;

4. Het ontwikkelen, kopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa, alsook het beheren, coördineren, uitbaten, deponeren, in waarde stellen, verwerven, vervreemden, in licentie geven of nemen en verdedigen van auteursrechten, digitale rechten, master-ownership rechten, uitgeversrechten, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, naburige rechten en aanverwante rechten, inclusief al wat in de toekomst wordt beschouwd als beschermingsrecht van dergelijke aard;

5. De uitbating van een uitgeverij, omvattende de produktie en exploitatie, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het voeren van publicitaire en promoticnele activiteiten daaromtrent, van aile grafische produkten en publicatie, op aile soorten dragers (op papier, in elektronische vorm, via websites en alle andere dragers, in gedrukte of digitale vorm of andere, inclusief al wat in de toekomst als drager of verspreider van informatie wordt beschouwd) onder meer, zonder dat de opsomming hierna beperkend is, van boeken, nieuwsbrieven, kranten, tijdschriften, evenals van losse publicaties, met inbegrip van het verlenen van wetenschappelijk, redactioneel en andere medewerking, en het stellen van alle met het voormelde verband houdende handelingen, in het algemeen en in het bijzonder in het kader van alle hoger beschreven activiteiten van het maatschappelijk doel

6. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals onder meer erfpacht- en oostalrechten en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, onderhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van de onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

Le la - vervolg Had POP 11.1

Aangaande het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

7. Aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een begrafenisonderneming

8. Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een horecabedrijf.

De vennootschap kan in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borg stellen, onder meer door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel.

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden aan andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duur-tijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais

,

Op de laatste blz. van Luika vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

Voorbehouden

agn het

Belgisch Staatsblad

Luit; a- vervolg

Mod PDF 11.1

eiser e als verweerder.

Nochtans zal voor elke akte houdende vervreemding of hypotheekstelling van onroerende vennootschapsgoederen, het voorafgaand akkoord van de meerderheid van de zaakvoerders moeten bekomen worden.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

CONTROLE

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste werkdag van de maand juni om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle

zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile

aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten ais geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen \id& een welbepaalde datum om in aanmerking te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BijlageatbiihetlielffischStaatsblad--1-5/-10120-14--Annexes-du-Moniteur-belge

Let a - vervolg lia Pbr 11.1

,

komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen In de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend,

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar vanaf de dag van neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2015,

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVES

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend,

ONTBINDING -VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Worden aangesteld als zaakvoettlers voor de duur der vennootschap:

- de heer HESELMANS René,

- mevrouw RUTTEN Ria,

- de heer AERTS ern, en

- mevrouw VAN DINGENEN Evy, allen voornoemd.

Hun opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor- Lat - vervolg 1.1od PDF 11.1

behouden aan het 13elgiech

Staatsblad



------- µ

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd

- eensluidend afschrift der akte

bankattest

Notaris Hans Derache te Tessenderlo











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOES

Adresse
DIESTERSTRAAT 56 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande