BOLI 4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOLI 4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.853.462

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 11.09.2014 14584-0067-015
09/02/2015
ÿþMinistère In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad na neerlegging ter griffie van de akte bekend te maken kopie

Federale Justitie



' li Il ` ' `~~

Â

de Ia Justice

Overheidsdienst



voorbe- staatsbloc 1111111111111111111111111111111 *15021601* MAONITE 29 -0*- JR BÈ t~t ergelegd tu grlliio d«rc~l anK

houden v. keophendr.ii Atiî vpa, afd, Ton ron

aan het bva .a

Belgisch

2015

2 1 -01- 205

1 BELGISCH STAATSÊLAD

gr'ff,rlfJïe

Ondernemingsnr. : 0834.853A62



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Benaming

(voluit) : BOLI 4

(verkort) :

Rechtsvorm :

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 TONGEREN, ROMEINSE KASSEI 97

Onderwerp akte : gerechtelijke ontbinding & benoeming vereffenaar

Bij vonnis van 19101/2015, uitgesproken door de ISTE KAMER van de rechtbank van koophandel

Antwerpen, afdeling Tongeren, werd ontbonden de vennootschap :

BOLI 4 BVBA

met maatschappelijke zetel te 3700 TONGEREN, ROMEINSE KASSEI 97, RPR (Tongeren) :

0834.853.462.

Als vereffenaar is aangesteld :

MIGUET ROGER, advocaat te 3700 TONGEREN, PUTSTRAAT 36.

De vereffenaar,

MIGUET ROGER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



29/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302091*

Neergelegd

25-03-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BOLI 4

0834853462

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Romeinse Kassei 97, 3700 Tongeren

Onderwerp akte:

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend elf, op vijfentwintig maart,

Voor Meester Ann BERBEN, Notaris met standplaats te Zutendaal, nog te registreren blijkt dat:

OPRICHTERS

1. De heer BIELEN Olivier, ongehuwd, geboren te Tongeren op zes maart negentienhonderd negentig, [Identiteitskaart nummer : 591-2142504-70 - Geldig van drieëntwintig november tweeduizend en tien tot drieëntwintig november tweeduizend vijftien / Rijksregister nummer : 90.03.06-271.05], wonende te 3700 Tongeren, Romeinse Kassei 97.

2. Mevrouw CASTERMANS Christiane Marie Henriette Josée, geboren te Tongeren op drie april negentienhonderd drieënzestig, [Identiteitskaart nummer : 591-2142504-70 - Geldig van drieëntwintig november tweeduizend en tien tot drieëntwintig november tweeduizend vijftien / Rijksregister nummer : 63.04.03-064.33] echtgenote van de heer BIELEN Erik Henri Joseph, geboren te Tongeren op één mei negentienhonderd negenenvijftig, [Identiteitskaart nummer : 590-8531293-72 - Geldig van vijfentwintig september tweeduizend en acht tot vijfentwintig september tweeduizend dertien / Rijksregister nummer : 59.05.01-085.92], samenwonend te 3700 Tongeren, Romeinse Kassei 97.

Gehuwd te Tongeren op dertig maart negentienhonderd vijfentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd.

INSCHRIJVING OP EN VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL

De komparanten verklaren dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

- De heer BIELEN Olivier, voornoemd, verklaart in te schrijven op negenennegentig (99) aandelen en heeft hierop een bedrag gestort van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00);

- Mevrouw CASTERMANS Christiane, voornoemd, verklaart in te schrijven op één (1) aandeel en heeft hierop een bedrag gestort van tweeënzestig euro (¬ 62,00);

Totaal : zesduizend tweehonderd euro (e6.200,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op drieëntwintig maart tweeduizend en elf afgeleverd bankattest. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «BOLI 4».

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Romeinse Kassei 97, 3700 Tongeren.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1) De uitbating van een tankstation met shop met alle eraan verbonden activiteiten zoals

bijvoorbeeld carwash, verkoop en verdeling van olie- en gasproducten.

De verkoop in de shop van:

- Rookartikelen

- Alcoholische en niet-alcoholische dranken

- Kranten en periodieken, loterij

- Snoep en andere snacks

- Brandstoffen, gasflessen en smeermiddelen

- Bloemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Brandhout en houtskool

- Verkoop door correspondentie

De aankoop, de verkoop, de vertegenwoordiging, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van brandstoffen voor motorvoertuigen, van oliën en vetten, wisselstukken, alle toebehoren en onderhoudsproducten, banden en radio s.

2) Niet-gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingsmiddelen. Detailhandel in niet-

gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotsmiddelen overheersen. Aan- en verkoop, de klein- en groothandel, de in- en uitvoer van voedingswaren en non-food producten. Traiteur in alle vormen (verkoop van bereide en nog te bereiden maaltijden, zowel warme als koude). Verkoop van broodjes. Slagerij: detailhandel in vlees en vleeswaren, charcuterie. Verkoop van kazen.

3) Het verstrekken van onderwijs en opvoeding in het kader van een opleiding en/of herscholing en van de daarmee samenhangende diensten. Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en het uitgeven van studies, rapporten, cursussen en adviezen met betrekking tot voorgaande.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat.

Zij mag tevens de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

Zij mag zich ook borgstellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur van heden af.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. - Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

- Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

- De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 21 van de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde  vaste vertegenwoordiger .

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt de vereffenaar het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

1. De heer BIELEN, Olivier, geboren te Tongres op zes maart duizend negenhonderdnegentig, met woonplaats te 3700 Tongeren, Romeinse Kassei 97. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Mevrouw CASTERMANS, Christiane, geboren te Tongeren op drie april

duizend negenhonderddrieënzestig, met woonplaats te 3700 Tongeren, Romeinse

Kassei 97.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en

eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de Vennootschappenwet de

verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te

rekenen vanaf één maart tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT VOOR FORMALITEITEN IN VERBAND MET ONDERNEMINGSLOKET/BTW

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA Jorobo, kantoorhoudende Waterpoelstraat 25,

1652 Alsemberg, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het register der vennootschappen ter griffie van de bevoegde rechtbank ;

c) al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en Openbare Besturen.

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W..

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ann Berben te Zutendaal.

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte der akte.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOLI 4

Adresse
ROMEINSE KASSEI 97 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande