BOLLEN INGE - KINESTIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOLLEN INGE - KINESTIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.106.508

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14238-0431-015
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.06.2013 13228-0262-016
18/11/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Matl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffiti der

rechtbank v, knophandel t9 TONGEREN

07-11-2011

De Hoofdgriffie(`,riffie







Ondernemingsnr : 0840.106.508

Benaming

(voluit) : Bollen Inge Kinesist

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bloemenlaan 14, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : QUASI INBRENG,neerlegging verslagen

Neerlegging van het verslag van de BV ovv CVBA CALLENS, PIRENNE & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, bedrijfsrevisor, en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot een quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen, beide verslagen van 22 oktober 2011.

Inge Bollen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306051*

Neergelegd

10-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0840106508

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : BOLLEN Inge - Kinestist

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3630 Maasmechelen, Bloemenlaan(E) 14

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 7 oktober 2011,

eerstdaags ter registratie aan te bieden op het bevoegde kantoor, blijkt dat:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

1. de heer Bart Noël Vik Bert CLAES, geboren te Leut op 25 december 1965, en zijn echtgenote;

2. mevrouw Inge Theresia Kamiel Willy Maria BOLLEN, geboren te Genk op 9 augustus 1966;

samenwonende te 3630 Maasmechelen, Bloemenlaan 14.

VORM en NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "BOLLEN Inge -

Kinesist", hebben opgericht.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Bloemenlaan 14

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

· de verstrekking van diensten op het gebied van fysische geneeskunde, onder andere kinesitherapie en hydrotherapie, en aanverwante behandelingsmethodes.

· Het verstrekken van onder meer volgende kinesitherapietechnieken: manuele therapie, osteopathie, pelvische reëducatie, psychomotoriek, lymfedrainage, myofasciale therapie, rugschooltraining, kinesiologie, relaxatie, sportkinesitherapie, orthopedische geneeskunde, babymassage, perinatale kinesitherapie;

· Daarnaast - op bijkomstige wijze - heeft ze tot doel de aankoop en de verkoop van onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen en het verhuren van onroerende goederen.

· De vennootschap kan in het algemeen binnen de perken van de wet alle financiële, burgerlijke, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

· Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De verschijners verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend (20.000) euro

volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volgestort.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichtingsakte.

BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijken van het doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De handelingen die voorbehouden zijn aan erkende kinesisten kunnen slechts gesteld worden door de zaakvoerders die gemachtigd zijn om het beroep van kinesist uit te oefenen en die door de vennootschap hiertoe werden aangesteld.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Met betrekking tot handelingen die specifiek betrekking hebben op het beroep van kinesist, kan de vennootschap enkel vertegenwoordigd worden door zaakvoerders die erkend zijn om het beroep van kinesist uit te oefenen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

TEGENSTRIJDIG BELANG

Het lid van een college van zaakvoerders, dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het voormelde stuk.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde tijd benoemd:

- de heer Bart CLAES, voornoemd, en

- mevrouw Inge BOLLEN, voornoemd.

RESERVE, WINSTVERDELING.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

a. vijf ten honderd aan de wettelijke reserve, deze storting is niet meer verplichtend, wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b. het saldo zal uitgekeerd of toegewezen worden volgens beslissing van de gewone algemene vergadering die aldus over het recht beschikt al dan niet dividenden toe te kennen.

De dividenden zijn betaalbaar op de zetel van de vennootschap op de tijdstippen bepaald door de algemene vergadering.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden ook, zal de algemene vergadering de uitgebreidste rechten hebben voor het aanstellen van een of meer vereffenaars, voor het vaststellen van hun machten en hun vergeldingen en voor de regeling der wijze van vereffening.

Na betaling van de schulden en lasten van de maatschappij wordt het saldo van het maatschappelijk bezit verdeeld tussen de aandelen.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u). Indien deze dag op een feestdag valt, dan zal de vergadering gehouden worden de eerstvolgende werkdag. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. De zaakvoerder moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

Hij kan op ieder ogenblik zowel een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen, binnen de drie weken na het verzoek gedaan door één of meer vennoten die alleen of

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Zo hij dit niet doet, hebben de aanvragers het recht, zelf de algemene vergadering bijeen te roepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde zoals in deze statuten bepaald. Het is de vennoten eveneens toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van 1 juli 2011 en eindigt op 31 december 2012.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte (get.) Notaris Thierry Velghe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0568-015

Coordonnées
BOLLEN INGE - KINESTIST

Adresse
BLOEMENLAAN 14 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande