BOLOBRI

Divers


Dénomination : BOLOBRI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 883.004.064

Publication

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 25.01.2013 13016-0408-011
01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 24.02.2012 12045-0371-010
04/05/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11069576*

Ai

Ondernemingsnr : 0883.004.064 Benaming

(voluit) : BOLOBRI

I ieergelego ter g;iffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREI

2 ; -1»- 2011

De Hoofdgriffler, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 3960 Bree, Opitterstraat 13

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de commanditaire` vennootschap op aandelen "BOLOBRI", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3960 Bree,: Opitterstraat 13, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 8 april 2011 blijkt:

1. Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor betreffende geplande inbreng in natura.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, hier aanwezig,: verklaren allen kennis te hebben van deze verslagen door het ontvangen van een exemplaar ervan: voorafgaandelijk aan deze, met name:

a. Het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisoren, de heer Simon BRIERS en de heer Fons BEKKERS, namens de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Briers, Bekkers & Co" met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, de dato 06 april 2011, overeenkomstig artikel 657 juncto 602 Wetboek van Vennootschappen, betreffende de geplande inbreng in natura.

De besluiten van het verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de Commanditaire vennootschap op aandelen BOLOBRI bestaat uit de inbreng van materieel vast actief door de echtgenoten Tijskens-Block.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting van de inbreng in natura door de echtgenoten Tijskens-Block, werd nagezien', overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat: het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte'. bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch', verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura door de echtgenoten Tijskens-Block ten belope van driehonderd drieëndertigduizend tweehonderd zeventig euro (333.270,00 EUR) bestaat een toekenning van honderd éénenzestig (161) aandelen in de Commanditaire vennootschap op aandelen BOLOBRI, met een fractiewaarde van tweeduizend zeventig euro (¬ 2.070,00), welke zullen delen in de winst vanaf de kapitaalsverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting

Gedaan te Opglabbeek, op 06 april 2011

B.V.B.A. Briers, Bekkers & Co

vertegenwoordigd door

Simon Briers Fons Bekkers

Bedrijfsrevisor Bedrijfsrevisor

(getekend) (getekend)"

b. Het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 657 juncto 602 Wetboek van:

vennootschappen de dato 08 april 2011 betreffende de geplande inbreng in natura.

Een origineel van beide verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie,

van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

. 2. Besluit tot kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd drieëndertigduizend tweehonderd zeventig euro (333.270,00 ¬ ) teneinde het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van één miljoen honderd en vijfduizend driehonderd tachtig euro (1.105.380,00 ¬ ) te brengen op één miljoen vierhonderd achtendertigduizend zeshonderd vijftig euro (1.438.650,00 ¬ ) tegen uitgifte van honderd éénenzestig (161) nieuwe aandelen op naam. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder uitgiftepremie, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderd vijfennegentigste (1/695ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, genummerd van vijfhonderd vijfendertig (535) tot en met zeshonderd vijfennegentig (695), met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen en delend in de winsten vanaf 8 april 2011.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven en ze zullen volledig worden volstort door een inbreng in natura.

De fractiewaarde van de bestaande vijfhonderd vierendertig (534) aandelen, voor kapitaalverhoging ieder één/vijfhonderd vierendertigste (1/534ste) van het maatschappelijk kapitaal, wordt vervangen door een fractiewaarde van ieder één/zeshonderd vijfennegentigste (11695ste) van het maatschappelijk kapitaal.

3. Inschrijving en volstorting van de aandelen

Deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk onderschreven en volledig volstort, door inbreng in natura.

4. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering verzoekt notaris Bart Van Der Meersch te Bree vast te stellen dat de kapitaalverhoging, ten bedrage van driehonderd drieëndertigduizend tweehonderd zeventig euro (333.270,00 ¬ ) werd verwezenlijkt en dat alle honderd éénenzestig (161) nieuwe aandelen volledig werden volstort.

5. Besluit tot reële kapitaalvermindering

De algemene vergadering besluit tot een reële kapitaalvermindering ten bedrage van honderd negenenvijftigduizend driehonderd negentig euro (159.390,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van één miljoen vierhonderd achtendertigduizend zeshonderd vijftig euro (1.438.650,00 ¬ ) op één miljoen tweehonderd negenenzeventigduizend tweehonderd zestig euro (1.279.260,00 ¬ ).

Ingevolge voormelde kapitaalvermindering besluit de algemene vergadering tot vernietiging van zevenenzeventig (77) aandelen.

De kapitaalvermindering wordt integraal toegerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

De algemene vergadering erkent dat de notaris Bart Van Der Meersch te Bree voorlezing heeft gegeven van artikelen 657 juncto 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen en hun erop gewezen heeft dat het besluit tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal ten vroegste uitwerking kan hebben na het verstrijken van de termijn zoals opgenomen in artikel 613, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen. Om aldus de rechten van de schuldeisers te vrijwaren, zal het bedrag van de kapitaalvermindering gedurende ten minste een periode van twee (2) maanden na de bekendmaking van onderhavig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad geboekt worden op een onbeschikbare rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die binnen een termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

c) De algemene vergadering geeft volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van het voorgaande besluit, inzonderheid om over te gaan tot materiële vernietiging van de voormelde zevenenzeventig (77) aandelen en om na de gestelde termijn over te gaan tot creditering van de rekening-courant.

6. Vaststelling van de reële kapitaalvermindering

De algemene vergadering verzoekt notaris Bart Van Der Meersch te Bree deze kapitaalvermindering vast te stellen op voorwaarde dat geen creditering van de rekening-courant mogelijk is, zolang de schuldeisers, die binnen een termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

Aldus bedraagt het kapitaal van deze vennootschap, na vermindering, één miljoen tweehonderd negenenzeventigduizend tweehonderd zestig euro (1.279.260,00 ¬ ), verdeeld in zeshonderd achttien (618) aandelen zonder nominale waarde.

7. Hernummering van de aandelen

De algemene vergadering besluit de bestaande zeshonderd achttien (618) aandelen te hemummeren.

8. Integrale schrapping van artikel 5 van de statuten

Ingevolge voorgaande genomen besluiten, besluit de algemene vergadering tot integrale schrapping van

artikel 5 van de statuten en vervangen door navolgende bepaling:

"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd negenenzeventigduizend tweehonderd

zestig euro (1.279.260,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd achttien (618) aandelen op naam, elk

met een fractiewaarde van één/zeshonderd achttiende (1/618de) van het maatschappelijk kapitaal. Ze zijn

genummerd van één (1) tot en met zeshonderd achttien (618)."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging

- bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 8 april 2011 betreffende de inbreng in natura

- controle verslag van de bedrijfsrevisoren de dato 6 april 2011 betreffende de inbreng in natura

Voor-ttehpude aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

- gecoördineerde statuten

3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.. ~

"

22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 15.02.2011 11037-0474-009
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 06.02.2010 10039-0121-009
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 16.02.2009 09044-0250-009
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 03.07.2008 08339-0005-010

Coordonnées
BOLOBRI

Adresse
OPITTERSTRAAT 13 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : Opitter
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande