BON EXCLUSIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BON EXCLUSIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.767.438

Publication

09/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Leonardus; en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij achttienduizendzeshonderd (18.600,00 ¬ ) is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC BANK.

De comparant heeft aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest overhandigd teneinde het in haar dossier te bewaren.

Bestuur  Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van juni om twintig uur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend zestien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden tot zaakvoerders benoemd :

De Heer VOS Leonardus, voornoemd;

Mevrouw JACOBS Renilde Agnes Valentine, wonende te 3520 Zonhoven, Herestraat 134 bus B000. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens expliciete andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en veertien door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

De NV ENGELEN & PARTNERS ACCOUNTANTS met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

(get.) Notaris Vanhelmont.

22/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 0555.767.438

Benaming

(voluit) : Bon Exclusive

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Marktstraat 4, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering, gehouden op 7 juli 2014, neemt met algemeenheid van stemmen de

volgende beslissing:

Ontslag als zaakvoerder van mevrouw Renilde JACOBS, Herestraat 134 bus B000 te 3520 Zonhoverh

Zij verklaart te aanvaarden met ingang vanaf heden.

Gedaan te Genk op 7 juli 2014,

Vos Leonardus,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iIB

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ModWord11.1

111J1,111.11htli

uhII

behr aai Bek Staa

UI

" amlft90

C e" 97. IO /TiTe' de uLLbak

v. koophandel Antwerpen, nfd, Tongeren

g 419- 2014

De

gre"Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BON EXCLUSIVE

Adresse
MARKTSTRAAT 4 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande