BONGAERTS & SMIT

Société en commandite simple


Dénomination : BONGAERTS & SMIT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.937.873

Publication

11/06/2013
ÿþ Mod POF 11.1

LIJ rlr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*13087861*

be

B St,

1H11

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

31-05- 2013

HASSELT

terme

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0836.937.873

Benaming (voluit) : BONGAERTS & SMIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Kloosterstraat 55, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :wijziging bestuur; Naamswijziging

Tekst :

Op 01.05.2012 hebben de vennoten vergaderd ten maatschappelijke zetel.

Daarbij werden, met eenparigheld van stemmen, volgende beslissingen genomen:

- de heer Michiel Smit treedt uit ais vennoot en wordt aldus ontslagen als zaakvoerder.

- de heer Dries Bongaerts wordt ontslagen als zaakvoerder, Er wordt hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

- de naam van de vennootschap wordt gewijzigd naar 'New Rising Sun'

Deze wijzigingen gaan in op 01.052012

Bongaerts Bart

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Laak B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij ván de perso(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2011
ÿþ1 Hoa Z,

T4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

29 -09- 2011

HAeRn

Voor, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111.11,1p511 1j111,JI1 111

Ondernemingsnr . 0836.937.873

Benaming BONGAERTS & SMIT

(voiLdiji .

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: Kloosterstraat 55, 3920 Lommel, België

Onderwerp akte Wijziging bestuur

Op 01,09.2011 hebben de vennoten vergaderd ten maatschappelijke zetel.

Daarbij werd met eenparigheid van stemmen beslist de heer Bart Bongaerts, Kloosterstraat 55 - 3920 Lommel te benoemen tot bijkomend zaakvoerder.

Deze wijziging gaat in op 01.09,2011

Bongaerts Bart Suit. Michiel

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermetden : Recto : Naam en noedan'igheitt van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2011
ÿþo= Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"11094338"

Ondernemingsnr : Q p3 fé , 5 ri àvT5

Benaming

(voluit) : ,Bongaerts & Smit

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kloosterstraat 55, 3920 Lommel

Onderwerp akte : Oprichting GCV Bongaerts & Smit

Heden 06/06/2011 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm

van een gewone commanditaire vennootschap:

Als werkend vennoot:

- Dries Bongaerts, wonende te Kloosterstraat 55, te 3920 Lommel;

- Michiel Smit, wonende te Wilhelminapark 2, 5554JE, Valkenswaard, Nederland;

Als stille vennoot:

-David Hermans, wonende te [bilstraat 4, 2170 Merksem;

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "Bongaerts & Smit", met maatschappelijke zetel te 3920 LOMMEL  KLOOSTERSTRAAT 55 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd Euro (300 euro), vertegenwoordigd door negentig aandelen zonder nominale waarde. De werkende vennoten doen ieder een inbreng van 100 euro, zijnde een totaal van 200 euro, door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor ze ieder 30 aandelen zonder nominale waarde krijgen. De werkende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van 100 euro, door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 30 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft ingebracht.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van driehonderd euro (300 euro).

De vennootschap heeft als doel: Het brengen van muzikale optredens, verzorgen van evenementen, productie en verkoop van muziekstukken op allerhande vormen van dragers zoals bijvoorbeeld maar niet gelimiteerd tot CD's, LP's,... Organiseren van evenementen en muziekoptredens.

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in; of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het boekjaar loopt telkens tot 31 december van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 DECEMBER van het volgende kalenderjaar.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

R h

I '-

06- 2011

HASSELT

Griffie

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van' de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 6 juni van ieder jaar om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden na afsluiten van het eerste boekjaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

Nadat de vennootschap aldus heden werd opgericht, beslissen de werkende vennoten om tot onbezoldigd zaakvoerders, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden Dries Bongaerts wonende te 3920 Lommel - Kloosterstraat 55, Michiel Smit wonende Wilhelminapark 2, 5554JE Valkenswaard, Nederland, die verklaren deze functie te aanvaarden.

Als werkend vennoot

Dries Bongaerts

Michiel Smit

Als zaakvoerder

Dries Bongaerts

Michiel Smit

Hierbij gelijktijdig neergelegd de oprichtinsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan Iet

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BONGAERTS & SMIT

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 55 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande