BONNEU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BONNEU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.788.170

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 25.08.2014 14464-0271-015
01/10/2012
ÿþe Mal POF 11.1

É i ff Ç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaisaaai*

11

Rechtbankvan koophond" (

2 0 SEP. 2012

te HàegLT

Ondernemingsnr 0453.788.170

Benaming (voluit) : BONNEU

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Michielsplein 4, 3930 Hamont-Achel, België

(volledig adres)

Onderwernien) akte :Herbenoemen bestuurders en afgevaardigd bestuurder Tekst :

Op de algemene vergadering der aandeelhouders van 08 juni 2012 wordt beslist om volgende bestuurders, met name Bonneu Mauritius, Bonneu Mark, Hoekx Paula en Van De Broek Inge, te herbenoemen voor een periode van zes jaar. Zij aanvaarden deze mandaten die onbezoldigd zullen zijn en zullen lopen tot de algemene vergadering der aandeelhouders van 2018.

Dadelijk na afsluiten van de algemene vergadering van 8 juni 2012 is de raad van bestuur in voltallige vergadering bijeengekomen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur te herbenoemen tot

afgevaardigde bestuurder, bevoegd om alleen op te treden : Bonneu Mark, dle verklaart te aanvaarden. Dit mandaat welke onbezoldigd zal zijn, zal lopen tot de algemene vergadering van 2018.

Bonneu Mark

Afgev. bestuurder

Op de laatste btz. vánMLïriicW "vërméidëli f~ëctá': ÎV~ m erihoedánighëldvan de- ïnsirumenterende notaris, hetzífvari de"përsfl(13)ri(dn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/09/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

19 -09- 2012

9 Eur

Ondernemingsar : 0453.788.170

Benaming

(voluit) : Bonneu

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Michielsplein 4, 3930 Hamont Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelsuitbreiding, aard van de aandelen, herbenoeming

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op vijf september tweeduizend en twaalf, met de vermelding "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Neerpelt op 6 september 2012 boek 548 blad 14 vak 16 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. inspecteur ai. L. Hoogstijns" (volgt de handtekening), heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze, vennootschap, met zetel te Hamont-Achel, Michielsplein 4, geldig beraadslagend, met éénparigheid van; stemmen vastgesteld en beslist:

[...men laat weg...]

Tweede beslissing  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 4 van de statuten:

"Hoteluitbating.

Kleinhandel in levensmiddelen en specialiteiten.

Kleinhandel in non food artikelen (huisraad, keukengerief, cadeauartikelen, kunstvoorwerpen, boeken). Kleinhandel in wijnen en sterke dranken. Het organiseren van workshops omtrent "koken"."

Derde beslissing  Aard van de aandelen.

De vergadering verklaart en stelt vast dat de aandelen van de vennootschap sedert 22 november 2004 de facto aandelen op naam zijn, ingeschreven in een aandelenregister. De aandeelhouders leggen dit aandelenregister hier ook voor aan ondergetekende notaris.

De vergadering beslist thans in overeenstemming met deze omzetting in de aandelen op naam de statuten van de vennootschap aan te passen. De vergadering wenst de statuten bijgevolg ook in overeenstemming te brengen met deze realiteit door artikel 8 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht,:

" gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen? van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op', verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te; oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepene het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

Vierde beslissing  Herbenoeming bestuurders

Op de jaarvergadering van 8 juni 2012 werd door de aandeelhouders kwijting verleend aan de in functie' zijnde bestuurders, allen hiervoor vermeld.

Op dezelfde vergadering werden volgende bestuurders herbenoemd voor een periode die zal [open tot de jaarvergadering van 2018:

-De heer Bonneu Mauritius Amoldus, geboren te Achel op veertien juli negentienhonderd vijfendertig wonende te 3930 Hamont-Achel, Dorpsstraat 60, die deze benoeming aanvaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaiss000*

11111

V, behr

aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De heer Bonneu Mark Frans Leopold, geboren te Neerpelt op vijfentwintig augustus negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Michielsplein 412 die deze benoeming aanvaardt.

-Mevrouw Hoekx Paula geboren te Lommel op zeven september negentienhonderd negenendertig, wonende te 3930 Hamont Achel, Dorpsstraat 60, die deze benoeming aanvaardt.

-Mevrouw Van de Broek inge, geboren te tleerpeit op tweeéntwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Michielsplein 4/2 die deze benoeming aanvaardt.

Deze mandaten zijn onbezoldigd.

Met het oog op publicatie in het Belgisch Staatsblad wordt deze beslissing hier hernomen.

laat weg...]

Zesde beslissing  Aanpassing statuten aan het Wetboek van vennootschap in verband met de ontbindings-en vereffeningsprocedure

De vergadering beslist de tekst van artikels 38 en 39 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de thans geldende ontbinding- en vereffeningsprocedure van het Wetboek van Vennootschappen.:

° Artikel 38

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1' er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Artikel 39 -- Vereffeningssaldo

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

Voor» lkhoudep aan het Belgisch Staatsblad

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal."

RAAD VAN BESTUUR

Aansluitend komt de Raad van Bestuur samen, voorgezeten door de heer Mauritius Bonneu, en neemt

volgende beslissingen:

1.Benoeming gedelegeerd bestuurder

Met het oog op publicatie in het Belgisch Staatsblad herneemt de Raad van Bestuur haar beslissing van 8

juni 2012 om de heer Mark Bonneu te herbenoemen tot afgevaardigd bestuurder, die deze benoeming

aanvaardt.

Dit mandaat is onbezoldigd en zal lopen tot de algemene vergadering van 2018.







VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift akte met verslag raad van bestuur en staat actief/passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 14.08.2012 12410-0376-010
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.08.2011 11466-0565-011
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 12.08.2010 10408-0195-012
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 25.08.2009 09634-0079-012
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 07.07.2008 08370-0268-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 29.08.2007 07650-0352-010
14/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 11.08.2006 06627-5070-012
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 18.06.2015 15188-0499-015
20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 16.09.2005 05684-2092-012
30/12/2004 : HA087926
20/07/2004 : HA087926
30/09/2003 : HA087926
30/09/2002 : HA087926
20/07/2001 : HA087926
29/07/1999 : HA087926
02/12/1994 : HA87926
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 24.08.2016 16465-0076-016

Coordonnées
BONNEU

Adresse
MICHIELSPLEIN 4 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande