BONTE BRUNO

Société en commandite simple


Dénomination : BONTE BRUNO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 882.808.480

Publication

10/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

yrvt! : j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 9 tIOV. 2012

1:1-

G riffie

1111 III

Ondememingsnr : 0882808480

Benaming

(voluit) : BONTE BRUNO

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG ZAAKVOERDER I BEHEREND VENNOOT - BENOEMING, MACHTEN en BEZOLDIGING VEREFFENAAR

Bij akte verleden voor Jan Van Gorp, geassocieerd notaris te Diest op éenendertig mei tweeduizend en

twaalf, waarop volgende registratiemelding werd gebracht:

"Geboekt drie bladen geen verzendingen te Diest op 1 juni 2012 Boek 528 blad 7 vak 1 Ontvangen:

vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanw. inspecteur (getekend) C. Coenen"

Blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft:

EERSTE BESLUIT

Nadat de beherende vennoot / zaakvoerder op mondelinge wijze verslag heeft uitgebracht aan de algemene

vergadering omtrent :

1. de huidige financiële toestand van de vennootschap zoals deze blijkt uit de voorgelegde staat van actief en passief afgesloten per dertig april laatst, en:

2. de beweegredenen welke ten grondslag liggen aan het voorstel tot ontbinding en vereffening,

verklaren de vennoten zich op afdoende wijze geïnformeerd te achten en dienaangaande geen verdere inlichtingen te wensen vanwege de beherende vennoot / zaakvoerder,

De vennootschap wordt met ingang op heden op vrijwillige wijze, vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld met éenpaiigheid van stemmen zodat à fortiori voldaan is aan de vereisten gesteld krachtens artikel 184, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen.

Vanaf heden wordt de vennootschap geacht slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

De ontbinding van de vennootschap stelt tevens een einde aan het mandaat van de thans in functie zijnde beherende vennoot / zaakvoerder welke tevens décharge bekomt onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar.

TWEEDE BESLUIT

De vereffening van de vennootschap wordt, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: de heer Bruno Bonte, wonende te 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 28, die dit mandaat aanvaardt.

De vergadering noteert dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de (niet-) bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de voorzitter van de bevoegde rechtbank, doch met het risico dat deze achteraf nietig worden verklaard door de voorzitter indien de gestelde handelingen in kennelijke strijd zouden zijn met de rechten van derden Indien de benoeming van de vereffenaar dient gehomologeerd te worden kan de vereffenaar tot aan de homologatie geen enkele vereffeningshandeling stellen.

De voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikken ter uitoefening van zijn mandaat era zal ondermeer bevoegd zijn tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot '195 van het Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten zodoende zowel de zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt bij deze uitdrukkelijk verleend_

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Va beha aan Bele

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar is gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn verantwoordelijkheid en voor' bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders.

Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering bijeenroepen; Op deze algemene vergadering zal hij alsdan verslag uitbrengen omtrent de stand van zaken van de vereffening, desgevallend met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden voltooid.

De vereffenaar wordt er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening, die heden wordt afgesloten, samen met de jaarrekening over het volledige lopende boekjaar voorleggen.

Behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van vereffenaar thans onbezoldigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit een volmacht te verlenen aan de vereffenaar met het oog op de indiening van de wettelijk voorziene verzoekschriften bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel teneinde de:

-bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming ais vereffenaar;

-latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening; VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte duur. Zij werd in vereffening gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op éénendertig mei tweeduizend en twaalf." VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de vereffenaar om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Jan Van Gorp

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie van de akte;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor,-

aan het Belgisch Staatsblad

07/11/2011
ÿþ{ MpQ 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u I'11167009" 111

fieetgaiegd ter gille vam

~K~~~~~ r1r,,:rerpe embu* von

Griffie L gHl 1011

Ondernemingsnr : 882808480

Benaming

(voluit) : Bonte Bruno

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leugstraat 112, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder + adreswijziging

Uittreksel van de algemene vergadering dd 05/07/2011: de algemene vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Annelore Fodderie met ingang van 15 juli 2011. Verder benoemt de algemene vergadering de heer Bruno Bonte als bezoldigd zaakvoerder met ingang vanaf 15 juli 2011.

Uittreksel van de algemene vergadering dd 15/09/2011: De algemene vergadering gaat akkoord met de adreswijziging van de maatschappelijke zetel van Leugstraat 112, 2630 Aartselaar naar Burgemeester Bollenstraat 28, 3500 Hasselt.

getekend Bruno Bonte, 15 september 2011

"Ze.Xaktà

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

25/05/2011
ÿþnaco 2.1

Luik B

!n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pleavgagd ter Oh ves de Adem& ~dd te Antwecpen

De Oriffler,

Griffie

Ondernerningsnr : 882808480 Benaming

(voluit) : Bonte Bruno

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leugstraat 112, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

"

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Bruno Bonte met ingang van 14 maart 2011.' Verder benoemt de algemene vergadering mevrouw Annelore Fodderie als onbezoldigd zaakvoerder met ingang van 14 maar 2011.

getekend Annelore Fodderie, 21 maart 2011

11111111I11j1110111!11111

be a Bi Ste

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanighed van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BONTE BRUNO

Adresse
BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 28 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande