BOOMKWEKERIJ JOS VANDE WEYER

Divers


Dénomination : BOOMKWEKERIJ JOS VANDE WEYER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.795.987

Publication

30/04/2014 : HA100319
27/10/2014
ÿþBenaming (voluit) BOOMKWEKERIJ JOS VANDE WEYER

(verkort) : *

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Ruitersbaan22

3990 Peer

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Tekst Tekst: : Ingevolge akte verleden voor meester Michel Lesseliers, notaris met standplaats te Balen, vervangende zijn ambtsgenoot Erika ROOSEN, notaris te Balen, wettelijk belet ratione personae, op 29 september 2014, geregistreerd te Mol op *, * bladen, *verzending, reg *, deel *, blad: ; *, vak * ontvangen vijftig euro (¬ 50) de EA Inspecteur bij delegatie de bestuursassistent P Cuyvers : ; Heeft de buitengewone algemene vergadering van de NV Boomkwekerij Jos Vandeweyer het volgende beslist

1. Verslagen

; De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

; a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 26 september 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passive, afgesloten op 31 augustus 2014, gehecht.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, Jo François, door de raad van bestuur aangewezen, over de staat van activa en passive, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluit luidt ais volgt:

Ik heb kennis genomen van het verslag door de bestuurders , voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

; In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de bestuurders van de Naamloze Vennootschap BOOMKWEKERIJ JOS VANDE WEYER een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 26.832,13 ; en een netto actief van E 25.635,72.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele ' normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in de betekenis zoals hiervoor omschreven met uitzondering van de kosten van de ontbinding en vereffening ten bedrage van ¬ 6.081,94 waarvoor geen voorziening werd aangelegd en in zoverre de ; vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op grond van de informatie die mij door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR heb ik vastgesteld; dat aile schulden ten aanzien van derden, inclusief deze inzake de ontbinding en vereffening van de;i

vennootschap, op datum van ondertekening van onderhavig controleverslag werden betaald.

" ,

Bovendien wijs ik er ingevolge de aanwezigheid van overgedragen verliezen geen roerende;;

voorheffing op de liquidatieboni die zouden ontstaan op het moment van het nemen van de

beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, verschuldigd zal zijn.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met;

eventuele kosten in verband met milieuwetgeving waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt.

Sint-Truiden, 26 september 2014

Jo François

Bedrijfsrevisor"

; 2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

kLr,,k tel« van Kterk-iANC, ANTWERPEN

16 OKT, 21'f

deling 'HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.795.987

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

t mod11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van heden. Deze beslissing wordt met ' eenparigheid van stemmen genomen.

3. Voorstel tot onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het

Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk

1) dat er geen passive zijn luidens de staat van activa en passiva en aanzien van derde. De aandeelhouders wijzen er op dat er ook nog leveranciersschulden waren naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap. De aandeelhouders nemen deze kosten ten laste en stellen hieromtrent geen vordering op de vennootschap, behoudens de kosten van de bedrijfsrevisor ten belope van duizend achthonderd vijftien euro (1.815,00 euro) inclusief BTW, en dat deze niet vermeld zijn in de staat van actief en passief de dato 31 augustus 2014. Thans worden de betalingsbewijzen voorgelegd ten bedrage van duizend vijfhonderd euro, het resterende saldo werd ten laste genomen door de aandeelhouders die hiervoor geen vordering instellen tegen de vennootschap> waaruit blijkt dat aile voormelde schulden, verhoogd met de BTW, werden voldaan. Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passive meer zijn.

De aandeelhouders verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passive.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of aandeelhouders toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de aandeelhouders, proportioneel aan hun aandelenbezit.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Vande Weyer Joseph, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passive vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve entof gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Vende Weyer Joseph alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

4. Vaststelling van de beëindiging van het mandaat van de bestuurders

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de

bestuurders van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de

bestuurders voor hun bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en heden.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

5. Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf

heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

6. Beslissing om de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende de door de wet voorziene termijn

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden door de heer Vande Weyer Joseph op het adres 3990 Peer, Ruitersbaan 22. De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Vende Weyer voormeld, ten einde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders. Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

7. Benoeming van bijzondere lasthebber



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

t j4

Y

De vergadering verleent volmacht aan het boekhoudkantoor Fiducail Sint-Truiden te Sint-Truiden, Tinesesteenweg, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de wijziging

"

of stopzetting van de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als

de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

ONROEREND GOED

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van het hierna vermelde

onroerend goed:

Stad Peer - eerste afdeling:

Twee percelen bos gelegen Aen comansvijver, kadastraal bekend volgens titel en kadaster sectie D

nummer 989/F en 989/G voor een oppervlakte van één hectare tweeënzestig are tweeëndertig

centiare (1ha 62a 32ca)

AFGIFTE

De vergadering verklaart dat ingevolge de onmiddellijke sluiting van de vereffening van onderhavige

vennootschap afgifte wordt gedaan van voormeld onroerend goed aan de voormelde

aandeelhouders, de heer Vende Weyer Joseph en mevrouw Nouwen Betsy.

De afgifte van het onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en

voorwaarden:

1. Het goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De aandeelhouders zijn gehouden van heden de lasten betreffende het voormeld onroerend goed te voldoen.

Pro fisco

In onderhavige akte wordt afgifte gedaan van de maatschappelijke goederen aan aile aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit, die ingevolge de onmiddellijke afsluiting van de vereffening eigenaar worden van deze goederen, in voormelde verhouding.

De aandeelhouders in deze waren de enige aandeelhouders van de vennootschap toen deze voormeld goed verkreeg.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Michel Lesseliers, neergelegd

Uitgifte

Gecoördineerde statuten

Verslag raad van bestuur

Verslag bedrijfsrevisor

Staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013 : HA100319
05/04/2012 : HA100319
06/06/2011 : HA100319
01/04/2011 : HA100319
08/04/2010 : HA100319
08/05/2009 : HA100319
09/04/2008 : HA100319
02/04/2007 : HA100319
28/03/2006 : HA100319
04/07/2005 : HA100319
29/03/2005 : HA100319
22/04/2004 : HA100319
29/03/2004 : HA100319
19/03/2003 : HA100319
29/03/2002 : HA100319
23/12/1998 : HAA15779

Coordonnées
BOOMKWEKERIJ JOS VANDE WEYER

Adresse
3990 Peer

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande